Lotus blomst Symbolik

Lotus er en af ??de smukkeste blomster i verden. Den betragtes som et symbol på skønhed i hele verden. Det er ikke kun på grund af dens levende farver, men også på grund af dets kvalitet til at blomstre, ikke kun blomstrer smukt i mudret vand. Lotus planten stammer i dele af Mellemøsten og Asien. Lotus symbolization er anderledes i enhver kultur, men alle af dem er forbundet med livscyklus lotusblomst. Lotus har også været en inspirationskilde for digtere, der er antallet af poetries som anvender lotus for motivation, hovedsagelig i form af en metafor. Lad os se lotusblomst symbolization i forskellige kulturer.
Lotus blomst Symbolization i forskjellig Religioner
Følgende er lotusblomst symbolizations i nogle af de store religioner i verden. Efter at have læst symbolizations, vil du indse, at Lotus ikke blot er en blomst, men den har også mange dybe betydninger. Læs mere på lotusblomst tatoveringer.
Lotus blomst symbolik i hinduismen, Lotus blomsten har åndelige såvel som religiøs betydning i den hinduistiske religion. Hinduismen vidt lotus som et symbol på ungdom, skønhed og liv. Disse meninger er ret almindelige, men vidste du, at en af ??de lotusblomst betydninger er ikke-vedhæftet fil? Denne symbolisering er baseret på den karakteristiske af lotusblomst selv. Som vi alle ved lotusblomst vokser i mudret vand men på trods af voksende i støv og skidt, aldrig blomsten har selv en dråbe af mudder på den. Hinduistiske religion betragter dette som et symbol på reserverthed, kan dette symbolization ses citeret i følgende strofe af Bhagavad Gita, den hellige bog af hinduer.
En, der udfører sin pligt uden vedhæftet fil, overgive resultaterne sig til den Højeste Herre, er upåvirket af syndig handling, da lotusblad er uberørt af vand.; Bhagavad Gita 5,10.
Det skal fremgå af ovenstående strofe, der kan lide at Lotus blomsten, hvem gør hans pligt uden at forvente nogen belønning, ved at lade resultaterne i Guds hånd aldrig sker af resultaterne af syndige handlinger. Læs mere på blomst betydninger.
Lotus har også stor betydning i det religiøse aspekter af hinduisme. Det menes, at Lord Brahma opstod fra navlen af ??Lord Vishnu, sidder på en lotus. Gudinde Lakshmi, som er gudinde for rigdom er altid vist med en lotus blomst, og det er grunden til, at Lotus er inkluderet i den store ceremonies om Goddess Lakshmi. Som Lotus er upåvirket af sin beskidte omgivelser, bør man også vokse åndeligt, og gør kun de rigtige ting, på trods af de dårlige kræfter til stede i omgivelserne. Læs mere om blomsten tatoveringer.
Lotus blomst symbolik i buddhismen, ifølge buddhismen, Lotus står for renhed, spontanitet og skønhed. På mange malerier Lord Buddha er portrætteret at sidde på Lotus. Selvom lotus vokser i mudret vand, det vokser smukt og bringer et smil på nogens ansigt, der ser det. Ligesom Lotus man bør forsøge at smile under ugunstige forhold og forsøge at gøre andres liv smukke. I buddhismen har alle blomsterfarve en anden symbolization. Lad os tage et kig på det. , Hvid Lotus: Hvid lotus står for renhed i sindet og åndelig perfektion. Den hvide lotus er generelt vist have otte kronblade ligesom de otte gange lagt af Gautama Buddha. Hvid lotus blomst er også betragtes som en af ??de fire ædle sandheder. ; Red Lotus: Rød lotus er også et symbol på renhed, men renhed af hjertet. Den betragtes som et symbol på lidenskab, kærlighed og medfølelse, som er åbenbart de kvaliteter af hjertet. ; Blå Lotus: Blå lotus er et symbol på sejr, sejr over sanserne. Det betyder kundskaber og visdom. ; Pink Lotus: Pink lotus står for Lord Buddha selv, og da det står for Herren Buddha, den automatisk står for Herrens Buddhas lære også. ; Læs mere om buddhistiske tatoveringer.
Det var alt om lotusblomst symbolization. Kan du også læse mere på lotusblomst mening. Så som en konklusion, vil jeg sige, at Lotus er virkelig en prægtig blomst, som ikke skyldes dens farver eller størrelse, men også på grund af sin symbolisering!

Dating Regler for piger
Clivia Flower
Workout Sange
Nem frisurer for piger
Gødning Burn
Faucet Håndtag Reparation
Antiperspirant Vs Deodorant
Alder Spot Fjernelse
Gode ??sætninger
Tøjvask rumdesign
Pingvin Tatoveringer