Lowlights for Brunetter

Lowlights give et mere nuanceret tekstureret hår farveeffekt til håret. Højdepunkter er mere populær som hårfarve ideer, og der er forskellige nuancer af farver til rådighed, når det kommer til højdepunkter. While fremhæver give en sol kyssede look til håret, lowlights, på den anden side give en mere subtil og naturligt udseende farver variation og stil til dit hår. Højdepunkter bør valgt i løbet af sommersæsonen, da eksponeringen for sol og varme i løbet af denne sæson en tendens til at lysne håret farve, og fremhæve er lysere nuancer, så de kan få en smule tonet ned, og blend nemt i håret. Men i løbet af efteråret sæsonen er der mindre eksponering for sol og varme. Også, det meste af tiden, er at bruge indendørs. Grund af disse grunde, bør man undgå at gå til for lyse højdepunkter, da de ikke kan blande sig med din hårfarve, og skiller sig ud for meget. Men lowlights, på den anden side, har valgt er i løbet af efteråret tid, fordi de er gjort i nærheden af ??din rod hårfarve, og er en skygge mørkere end dit naturlige hår farve. I løbet af efteråret er håret mindre udsat for sol og varme og dermed hårfarve bevares, og du kan vedligeholde din lowlights i længere tid. At få lowlights som passer brunetter, der er muligheder af hår farver som chokolade, karamel og kastanje nuancer. Er du spekulerer på, hvilke er den rigtige skygge lowlights for dig? Henvis til disse tips om valg af de bedste lowlights for brunetter.
Sådan markeres skyggen af ??Lowlights for brunette hår?
Ret farve lowlights til hår, bør, være tre gange mørkere end dit naturlige brunette hår skygge, de skal være en skygge eller to lysere end din naturlige øjenfarve; kamp med dit naturlige hudfarve, og, ikke gøre dit ansigts teint se til bleg eller dejagtig. ; Hår Lowlights for Brunetter
Brunette hår kan variere fra sted mellem lys brun til næsten nuancer af sort. Nogle brune hår farver som lys brun kan også have nogle anstrøg af blonde eller røde farve. Der er forskellige nuancer brunette hårfarve. Den dybeste brunette hår farve er den mørkeste nuance af brun, som kan være meget mørkebrun nuance, og kan også vises fra en afstand for at være sort. Andre nuancer som mørke brun og lys chokolade brun kan desuden ses. Endnu en smuk farve brunette hår er kastanje brun type, hvor en person skal have mørkebrunt hår med en mærkbar vin rødbrunt fremhæve. Nuance af hår, som er lys kastanje brun kan have medium til mørk brun hår med subtile toner af kastanje farve. For brunette hår, nuancer gerne medium brun, medium brun med svag gyldent skær, lys gyldenbrun, lys rødbrun brun, lys gylden rødligt brun, lys aske brun og en meget lys brun farve kan også observeres.
Lowlights til hår er ett sikrere option eftersom de ikke indeholder nogen ammoniak og er bedre som ett stil og hårpleje option sammenlignet til højdepunkter. Når, at gå til lowlights forstå, hvad dit naturlige håret skygge er, og vælg derefter et hår farve, er 2-3 gange mørkere end dit naturlige hårfarve. Du kan vælge skygge fra ovennævnte nuancer brunette hår. For eksempel, hvis du har lysebrunt hår eller kastanje brun, overveje at gå til den mørke nuancer af brunt. Undgå at gå til rød lowlights for brunetter, hvis du har en skær af Auburn farve i dit hår så kan du overveje mørkeste skygge af Auburn for lowlights, men aldrig rød. Rød farve vil stå ud for dristigt, og ikke skabe den ønskede falde look.
Så gå til en professionelt stylist og vælg den rigtige nuance lowlights for brunetter. Du kan også ledsage dit hår med få hårfarve højdepunkter, for at skabe en mere varieret og teksturerede look.

Wedge Haircut
Hair Brud Treatment
Øreflippen Piercing
Sommerhus Udsmykning
Begravelse blomsterarrangementer
Er Ægteskab Counseling Work
Kobling Tilpasning
Glow in the Dark Body Paint
Rengøring flisegulve
Anvende falske øjenvipper
Stue Layout