Lowlights med lys hår

Lowlights med lys hår ser diskrete og alligevel gør et stort fashion statement. Hår højdepunkter bringe lysere nuancer til dit hår og gøre det ser prangende og lyse. Lowlights med lys hår, på den anden side, tilføjer mørkere nuancer til din hårfarve, så det ser ud subtil, og dit hår vil have milde farvevariation. Selv om lowlights med lys hår er mindre prangende end højdepunkter, er de stadig give flotte farveskift og variation for alle hårfarver, og hvis der anvendes rigtigt, kan de se Drop Dead Gorgeous On Blonde hår. Læs mere om hårpleje.
Tips om, hvornår og hvor få Lowlights
Lowlights i blonde hår kan tilføjes når som helst i løbet af året, men det bedste tidspunkt at bruge lowlights i blonde hår er i løbet af efteråret vinteren. Grunden til dette er, at en betydeligt mindre tid bliver brugt i naturen, og dermed er dit hår naturligt udsat for mindre sollys og naturlige toner gradvis bevæger sig mod mørkere. Sætte lowlights med lys hår kan slå dit look fra munter Sun Kissed hår til en mere passende fald vinteren frisure.; Lowlights behøver ikke kun at blive brugt i løbet af vinteren eller falde. Tilføjelse lowlights om sommeren er også en stor ændring fra normalt sommer look. Lowlights med lys hår om sommeren, se forfriskende og kan bruges i kombination med hår højdepunkter for en mere detaljeret tekstur og farve variation i blonde hår. I nogle tilfælde går når håret fremhæve forkert, mørke lowlights med lys hår bruges til at hjælpe med udbedringen af ??de over fremhævet hår, ved at farve hår i nogle få toner mørkere end højdepunktet, så håret farven skifter til en mere naturlig skygge.
Mens nøgletal er generelt tilføjet i den prominente steder som nær ansigtet, på toppen af ??hovedet, Kronen område osv. lowlights er placeret i den mere diskrete steder i dit hår. Du bør tilføje lowlights med lys hår kun på den nederste lag af dit hår og længere fra hinanden, da det bidrager til at gøre dem til at se mere naturlige og tilføjer dybde til blonde hår.
Hvordan vælger Lowlights i Blonde Hair
Den vigtigste beslutning, men vurderer, lowlights i blonde hår, hvilket er nuancer at vælge. Nuancer af lowlights, der ikke er mere end tre nuancer mørkere end din naturlige hårfarve eller nuværende hårfarve, er perfekt til hår lav belysning. If nuancer, der er dybere end disse bruges på blonde hår, ville de være let synlige og ville ikke være i stand til at blande i din hårfarve. Du kan overveje at vælge flere toner og nuancer i lignende farver at tilføje mere detaljerede tekstur og farve variant for lowlights i blonde hår. Endnu en dejlig idé kunne være at kombinere lowlights med nøgletal for en større farvedybde eller en afbrydelse look! Matchende dit hår lowlights til hudfarve, er en fantastisk måde at undgå at vælge farver, der måske kan gøre din teint synes for bleg. Læs videre hår farve til din hud tone. Du skal huske på, at de typer og nuancer lowlights med lys hår i sidste ende vil afhænge af din base hårfarve. Så hvis du har typisk blond hår, kan du overveje at vælge en dybere blondine skygge eller lys brune toner som bronze, karamel, beige, karamel og honning. Du skal undgå lysere toner som fløde eller hø. Hvis du tilføjer lowlights in blondt hår til at dække grå, så prøv at vælge lowlights, som kun én eller to nuancer mørkere end din naturlige hårfarve og sørg for at blande lowlights i lagene ordentligt. Læs videre:; Blonde Hair med Lowlights; Lowlights til hår; Sådan Put Lowlights med lys hår
Du skal beslutte, hvilken farve du vil bruge til lowlights med lys hår. Finde den rigtige farve til dit hår, afhænger af formålet med lav belysning dit hår. Hvis du ønsker subtile lowlights, skal du vælge farver, der afviger lidt fra den originale hårfarve. Hvis du har blondt hår, kan du overveje lowlights i farver som Auburn tone, mens hvis du vil have noget kontrast, kan du vælge en kombination af lys og lowlights med lys hår til en dybere kig. ; Du skal sikre rent hår. Brug en udrensning shampoo til en grundig hårvask, et par dage, inden processen for hår lav belysning. Dette gør det muligt for hårfarve til at absorbere bedre uden at danne et lag af tunge opbygge. ; Sætte plastikhandsker på, er meget vigtigt at beskytte din hud og farve fra afsmitning dine hænder og fingre. Du kan også anvende nogle vaselin omkring dig hårgrænse, for at beskytte dit ansigt. ; Når du har blandet og blandet farve, fylde applikatoren i det. Du skal bruge håret farve børste og starte programmet fra den bagerste ende af dit hoved. Placer applikatoren mindst ½ tommer væk fra din hovedbund. Derefter starte kæmning det gennem de ønskede dele af dit hår. Gentag denne procedure under hele dit hår. ; Når du er færdig med anvendelsen af ??håret lowlights, skal du holde det i 45 minutter. Forskellige hårfarve mærker har en anden frist for lowlights at forlade den. Så sørg for at læse anvisningerne nøje, og lad den farve for de nævnte tid. ; Lad hårfarve lowlights at sidde for den specifikke periode og skyl derefter håret grundigt. Mens vaske dit hår, vil nogle hårfarve løbe ud at ændre farven på vandet. Du bør ikke bekymre dig om dette og holde skylning dit hår, indtil vandet er klart og farveløst. Men farven bør ikke skylles ud – kun de ekstra hårfarve burde. , De fleste af de hårfarve kits i dag omfatter hårfarve balsam. Hvis du er heldig at have en i dit sæt, skal du anvende det til dit hår og skyl derefter. Det vil blødgøre dit hår og tilføje nogle glam glans! ; Du kan læse om:; Hair Farvelægning Ideer; blonde hår farver; Markeret Hairstyles, Lowlights for Brunetter; Med disse tips om lowlights med lys hår, håber jeg du vil gennemføre proceduren på den bedste måde. Hvis du har nogen tvivl om det, er det altid bedre at konsultere en hår stylist, tage en aftale i din favorit salon og få den lave belysning gøres fra en erfaren hår stylist. Ophold stilfulde!

Room Møbler Layout
Vinyl plankegulve
Hvorfor er jeg deprimeret
Wolfram Ringe til kvinder
Affordable Prom Kjoler
Funky Bedding
40 års fødselsdag Gag gaver
Red Carpet Hairstyles
Elektrisk vandvarmer fejlfinding
Sjov Weekend Getaways
Hvad mænd som hos kvinder