Lysere farvet hår

Ændring af oprindelige hårfarve med en helt anden farve på mode i disse dage. Derfor, prøve forskellige hår farve ideer og anvende farvestof for at ændre de eksisterende hårfarve er en almindelig praksis, lad det være op til fremhævning eller lowlighting håret. Men nogle gange, nogle mennesker se, at farvestoffet har virket lidt for meget på deres hår, efterlader også mørkere nuancer. Mens nogle mennesker bliver syge af de samme gamle farvet hår længe, ??der kommer søgen efter forskellige teknikker til at lysne farvet hår. Det er et kendt faktum, at lettelse farvet hår er hårdere end at dø lyse hår. Men der er et par måder, du kan prøve at lysne farvet hår derhjemme. Mere om hvordan man kan lette hår naturligt.
Hvordan man Lysere farvet hår hurtigt
Lysere farvet hår med brintoverilte, Der er et par afklaring shampoo og andre hårplejeprodukter til rådighed på markedet, som kan hjælpe dig med at lysne farvet hår. Du kan også lysne mørke hår ved hjælp af brintoverilte. Alt du behøver er en 3% opløsning af hydrogenperoxid og en sprayflaske. I første omgang vaske dit hår ren, så al den olie og snavs fra håret bliver fjernet. Når de hår bliver helt tørt, kam og rede ud det. Nu laver små dele af håret og spray dem med brintoverilte opløsning. Efterlad den der i ca en halv time og derefter vaskes med koldt vand. Senere anvende en mild hårbalsam og skyl håret godt. Du kan gentage samme fremgangsmåde efter en uge at lette hårfarve, hvis du vil. Mere om blegning hår derhjemme.
Lysere Farvet Hår med Clarifying Shampoo, En af de mest anbefalede metoder til at lette farvet hår, er anvendelsen af ??håret afklaring shampoo. Håret præcisere shampoo er videnskabeligt formuleret til at rengøre hårde snavs og talg fra hovedet. Det hjælper også med at komme af den tilstoppede hårsække der kan føre til skæl og andre hår problemer. At lempe farvet hår klarlægge shampoo, alt, hvad du skal gøre er at tage med hjem en af ??de præcisere shampoo, som er let tilgængelige på markedet. Du kan prøve nogle hjem opskrifter til at lave din egen afklaring shampoo også. For eksempel kan du bruge en blanding af bagepulver og en almindelig shampoo eller en blanding af pisket æg og citronsaft eller en blanding af æble cider eddike / hvid eddike og vand. Gør det til et punkt til at vaske håret grundigt med koldt vand og til at bruge en mild balsam så godt. Mere om afklaring shampoo til sort hår.
Lysere farvet hår Naturligt med varm olie behandling Brug olie er den bedste og naturlige måde at lysne mørke hår naturligt. Ikke så populære praksis, metode til varm olie behandling faktisk reducerer effekten af ??de kemiske hårfarve farver. Du kan prøve den hjemmelavede varm olie behandling for at lysne farvet hår naturligt. Alt hvad du skal gøre er, at blande lige store mængder af ekstra jomfru olivenolie og rapsolie i en skål og varme, indtil de får varme. Bagefter skal du anvende denne olieblanding i en opadgående retning (start fra spidsen mod rødderne), på dit hår. Så pak håret i en varm håndklæde og lad det stå en halv time. Nu vaskes håret med koldt vand og anvende en tørt hår shampoo for at gøre håret helt oliefri. Det er også vigtigt at bruge en mild balsam for at undgå eventuelle skader, der kan være forårsaget på grund af farvestof. Varm olie behandling vil ikke helt fjerne farvestof farven, men det vil helt sikkert reducere dens virkninger i væsentligt omfang. Mere om varm olie hår behandling.
Læs mere på:; Lysere Dark Hair, Let mørkebrunt hår; Fjernelse Black Hair Dye, Home Retsmidler for at lette dit hår, Tja, det er altid vigtig for at følge ordentlig hårpleje regime, når du slippe af farvestoffet, så dit hår kan forblive sunde og livlige. Du kan også vælge en semi permanent hårfarve, så næste gang du farve dit manke, vil du ikke længes efter de bedste måder at lysne farvet hår. Hvad siger!

Ghetto Tatoveringer
Vandtæt Concealer
Røgdetektor kvidren
Kornel Flower
Bryst Tattoo Design
Enkelt håndtag Faucet Reparation
Elephant Hair armbånd
Faucet Håndtag Reparation
Køkken vindue Behandlinger
Maleri Træ Møbler
Sparrow Tattoo Designs