Magnolia træsorter

Den botaniske klassifikation af magnolia træer kan gives som følger. ; Danmark – plante; Bestil – Magnoliales, familie – Magnoliaceae; Genus – Magnolia, Magnolia træer er nogle af de gamle blomstrende træer på Jorden og er populært anvendes til landskabspleje. Der er mere end 80 naturlige arter af Magnolia og de er hjemmehørende i det sydøstlige Asien og østlige USA. Mange hybride sorter af Magnolia er blevet dyrket af avlerne i hele verden. Den attraktive funktioner i en magnolia træ omfatter eksotiske, duftende og blændende blomster med skinnende grønne farvede blade. Disse træer ophold evergreen, selv når deres løv stald. Magnolia træpleje er meget enkel og dermed også er nogle af de meget dyrkede prydplanter. Desuden er mange af magnolia træsorter stedsegrøn året rundt. Det bedste tidspunkt at plante magnolia træ frø er: forår for evergreen Magnolias og efterår for løvfældende type Magnolias. Nedenfor er en oversigt på nogle af de populære sorter af magnolia træer.
Magnolia Tree Typer
Sydlige Magnolia: Den botaniske navn af dette træ er Magnolia grandiflora og en anden fælles navn er Bull Bay. Dette magnolia-træ er hjemmehørende i det sydøstlige dele af de stater Forenede Stater, der løber fra de kystnære områder af Virginia syd til det centrale Florida og vestpå til det østlige Texas og Arkansas. Bladene af dette træ er stedsegrønne og bredt mellemstore med hvide duftende blomster. Træet af dette træ er hårdt i naturen bliver brugt til kommercielle formål på en stor grund. Dette magnolia sort er let at vedligeholde, men de store blade, kan give problemer i en høj trafik område. Læs mere om blomstrende træ typer.
Agurk Tree: Magnolia acuminata, er det botaniske navn på denne magnolia sort, som også er kendt som agurk magnolia eller blå magnolia. Træet er opkaldt agurk træ på grund af agurken som lighed for umodne frugter. Den modnede frugter af dette træ er imidlertid, rød i farven. Dette træ er hjemmehørende i Canada og er en af ??de største magnolia træ. Det var opført under nogle af de truede arter i år 2007.
Anis Magnolia: Denne magnolia træ er hjemmehørende i Japan og er opkaldt botanisk som Magnolia salicifolia. Et andet navn for dette træ er Willow-bladede magnolia. Dette magnolia træ har smalle blade i forhold til andre magnolia træ sorter. Træet bærer duftende hvide blomster, der blomstrer i det tidlige forår, og de kan visne på grund af frost. Frugter af dette træ er lyserøde farve med karminrøde frø inde i dem. Læs mere om prydtræer til landskabspleje.
Star Magnolia: Magnolia stellata er det botaniske navn på dette træ. Selv dette træ er hjemmehørende i Japan og er karakteriseret ved stjerneformede blomster, deraf navnet. Star magnolia er en langsomt voksende busk og stjerneformede blomster er hvide eller rosa i farven. Træet producerer rødlig-grønne farvede frugter at modne og åbne den i det tidlige efterår. Farven på bladene af dette træ er bronze-grøn, som bliver til dyb grøn, som den modnes. Læs mere om magnolia træ sygdomme.
Saucer Magnolia: underkop magnolia er dybest set en hybrid træ med to magnolia træsorter, Magnolia denudata og Magnolia liliiflora. Træet blev avlet af en fransk botaniker opkaldt Étienne Soulange-Bodin. Det vigtigste element i dette træ er duftende hvid-rosa blomster, der blomstrer i foråret. Disse blomster er ret store i størrelse med den typiske form af en underkop, deraf navnet. Dette træ har en tendens til at producere flere stængler. Træet er ikke egnet til et bymiljø og har tendens til at miste sin blomst for tidligt.
Andre Magnolia træsorter, Magnolia liliflora, Magnolia panamensis, Magnolia poasana, Magnolia schiedeana, Magnolia delavayi, Magnolia henryi, Magnolia hodgsonii, Magnolia boliviana, Magnolia cespedesii, Magnolia gilbertoi, Magnolia wolfii, Magnolia urraoense, Magnolia fraseri, Magnolia Amoena, Magnolia Tree Fakta , Mississippi og Louisiana stater i USA har Magnolia som deres officielle statslige blomst. ; Kaldenavnet på Mississippi er Magnolia stat. ; Oprindelsen af ??de planter, der hører til familien af ??Magnoliaceae siges at gå tilbage 95 millioner år siden. ; Magnolia træerne var opkaldt efter en fransk botaniker, Pierre Magnol. ; Det var kort information om Magnolia træsorter. Nu, hvor du er opmærksom på de typiske fysiske egenskaber ved forskellige magnolia træer, plante dem i din have og tilføje denne naturlige skønhed til din udendørs.

Horse Tattoo Designs
Bygning Planter Boxes
Grow Lights indendørs Planter
Sjove ting at sige
Baby Shower ordsprog
Romantisk spanske sætninger
Polynesiske Tribal Tattoos
Irske Tatoveringer for Mænd
Wheel Justering Omkostninger
Attic Idéer
Kniv Care