Magnolia Tree Sygdomme

Magnolia er en af ??de største slægt af blomstrende planter med næsten 200 arter og mange hybrider. Disse planter hører til familien Magnoliaceae og som pr arkæologiske beviser, nogle arter af magnolia eksisterede før 95 millioner år. Disse anlæg betragtes som en af ??de hårde dem som de er naturligt immune over det meste af sygdomme. Der er dog nogle sygdomme, der påvirker disse træer. Et insekt kaldet magnolia skala kan også angribe træet og forårsage skader. Læs videre, for at vide mere om magnolia træ sygdomme.
Sygdomme Magnolia Træer
Som nævnt ovenfor, magnolier er blandt nogle af de ældste træer på jorden. Det siges, at disse træer har stærke immunitet til at modstå mange sygdomme. Mens de fleste af de magnolia træet sygdomme kan forebygges med god omsorg, der er nogle, der kræver behandling. Lad os tage et kig på nogle af de fælles magnolia træet sygdomme og behandling.
Leaf blight
Leaf forpester er en almindelig plante sygdom, der er forårsaget af en type svamp. Mens etablerede planter kan ikke lide meget af denne sygdom, kan unge magnolia planter blive beskadiget omfattende. En af de første symptomer på blade ødelægger den trådlignende formation på bagsiden af ??bladene, der udvikler en sammenfiltret udseende med tiden. Bladene kan holde sammen, som sygdommen breder sig. Oftest vil beskæring af de berørte dele være nok til at behandle denne sygdom. Brug beskæring værktøjer dyppet i anti svampe præparater. Vær omhyggelig med at beskære hele ramte filialer, der skal brændes straks. Desinficere beskæring værktøj efter det.
Magnolia Skala
Magnolias skala (Neolecanium cornuparvum) er en af ??de mest almindelige skadedyr i magnolia træer. Disse insekter suge ud saften fra de unge grene magnolia træer, der bliver svag. Disse filialer kan enten dø eller producere underudviklede blade. Sådanne filialer er ofte anset for at være angrebet af sort mug. Der kan ikke være nogen tidlige symptomer på skala angreb og oftest, bliver det bemærket, kun når grenene blive svage og udvikle sort sodet belægning (mug). Den mest almindelige behandling for denne tilstand er at sprøjte grene af træet med en blanding af gartneri olier, sæbe og vand (i løbet af foråret). Det anbefales også at bruge kemiske bekæmpelsesmidler i slutningen af ??sommeren for at bremse virkningen af ??crawlere.
Bladplet
Ligesom blad skimmel, er bladplet også forårsaget af svamp. I nogle sjældne tilfælde kan nogle typer af bakterier også forårsage dette magnolia træ sygdom. I denne type svampeinfektion, udvikler bladene af magnolia træer små sorte, gule, brune eller lilla-farvede pletter. Med tiden får disse pletter større i størrelse og udvikle hvide farve på midten. Sådanne blade falder ned inden for et stykke tid. Overhead kunstvanding viser sig at være en af ??grundene til dette magnolia træ sygdom, som er begunstiget af fugtige forhold i løv. I tilfælde af blade spot sygdom, er den berørte blade beskåret og ødelagt. Du kan også skære fletter filialer, således at arrestere udbredelsen af ??denne sygdom. Det vil være bedre at sprøjte fungicider på unge magnolier for at forhindre denne tilstand.
Læs mere på:; Lime Tree sygdomme; Ficus Tree sygdomme; Maple Tree sygdomme; Weeping Willow Tree sygdomme; Nu har du en grundlæggende idé om nogle af de almindelige magnolia træet sygdomme. Ud fra ovenstående nævnte betingelser, en anden svampesygdom kaldet Verticulum Wilt kan også forekomme i magnolier. I dette tilfælde lever den svamp i jorden, hvor træet er plantet. Blade og grene af træet start visnende og til sidst dø. Den eneste løsning er at grave ud træet med rødder og ødelægge den. Du bør ikke plante en anden magnolia træ i det pågældende sted. Før grave træet ud, prøve nogle nitrogenrige gødning. Hvis det ikke virker, grave træet. Kort sagt, at tjekke for symptomerne identificere sygdommen. Rettidig behandling er nødvendig for at gemme dine magnolia træ fra skader. Frem for alt, træffe alle retsbevarende foranstaltninger for at forebygge forekomsten af ??disse sygdomme.

Vand Cooler Reparation
Kælder Farver
Healing Citater
Tilstoppede Bruser Drain
Glas hyldeknægte
Vægmaleri maleteknikker
Horse Tattoo Designs
Sentimental Gaver til mænd
Sympati Gave Idéer
Hjemmelavet Dish Sæbe
Hjernevridere for voksne