Magnolia Tree

En slægt der 210 arter, magnolia træet lever forskellige dele af Amerika og Asien. These blomstrende planter tilhører Magnoliaceae familien og Magnolioideae sub-familie. Slægten Magnolia blev opkaldt efter Pierre Magnol, et fransk botaniker. One of specialitet magnolia blomster er, at de ikke har tydelige kronbladenes or bægerblade.
Magnolia Tree Fakta
Den fælles magnolia træ typer er »Star« og »underkop ‘magnolia. Underkop magnolia er også kendt som japansk Magnolia træ. Lad os tage et kig på nogle magnolia træ fakta og pleje, at man skal tage i løbet af deres dyrkning. Den videnskabelige klassifikation af Magnolia er angivet nedenfor.
Magnolia Klassificering Danmark – plante; Division – Magnoliophyta; klasse – Magnoliopsida, familie – Magnoliaceae; Genus – Magnolia
Her er nogle fakta om magnolia træer. ; Magnolia er en af ??de gamle arter af planter. De 20 millioner år gamle fossiler af magnolia bevise deres antikken. , Speciale af magnolia blomster er, at de har stærke kronblade. These kronblade er stærke nok til at forhindre enhver form for beskadigelse fra biller, der hjælper med bestøvning. ; Charles Plumier, en fransk botaniker gav en beskrivelse af en blomstrende plante findes på Martinique øen i 1703. Anlægget, der blev kendt som ‘talauma “i det lokale sprog blev opkaldt Magnolia efter Pierre Magnol. «Systema Naturae” var den Bog, hvori Carl Linné tog navnet, ‘Magnolia’ (i år 1735). ; Et interessant faktum om Magnolia grandiflora er, at det generelt vokser ind i et stort træ. Men de planter, der findes i kystområderne er ingen større end buske. , Syddansk Magnolia, The Southern magnolia træer vokser op til en højde på 27,5 m. Dette anlæg er kendt under deres botaniske navn, Magnolia grandiflora. Det for det meste findes i det sydøstlige USA og specielt i følgende regioner: Arkansas, Texas, mod syd til det centrale Florida og kystnære Virginia. Dette træ er kendetegnet ved duftende, hvide blomster og mørkegrønne blade. Bladene er fra 5 til 8 inches lang, mens deres form er ovale. Disse træer begynde at producere frø med 10 år. Ved den tid, de bliver 25 år gammel, kan producere maksimale antal af frø er nået.
Japansk Magnolia Tree; Den japanske magnolia træer enten har lilla, pink eller hvid blomstrer. Botaniske navn i den japanske Magnolia er Magnolia obovata. Det findes i Japan og Kurile øerne i Rusland. Træet vokser op til en højde af 15 til 30 fod. Bladene af denne plante er er 16 til 38 cm i længde, og deres bredde varierer mellem 9 – 20 cm. Det lette og stærke træ af japansk magnolia har stor efterspørgsel i markedet.
Magnolia Tree Care
Det er ganske nemt at passe Magnolia træerne, fordi skadedyr ikke forårsage meget skade på dem. Jordbunden skal vælges til dyrkning magnolier skal helst være sure. Nok afstand mellem tilstødende træer skal bevares for deres sund vækst. Formering af magnolia udføres ved hjælp af pærer. Plantning af blomsterløg bør ske ved udgangen af ??sommersæsonen. Et hul, som er 2 – 3 gange størrelsen af ??lamper skal gravet ud, og derefter pæren skal placeres inde. Man skal holde vande pærer med jævne mellemrum indtil starten af ??monsunen. Først efter det har regnet nok, bør vanding stoppes. Planter skal fodres med kunstgødning hver måned. Magnolia når modenhed i en alder af 10 år. Beskæring er udført for at forme træet og også for at fjerne usund og svagere grene, som kan udvikle forskellige magnolia træ sygdomme. Trimning siden filialer hjælper med at give træet en konisk form. Her er en liste over sorter, man bør overveje til dyrkning.
VarietiesTree FormFlower Specifikationer, M. Stellata (Centennial) StarWhite blomster; M. x soulangiana (Alexandrina) SaucerRose blomster; M. stellata (Rosea) StarPink blomster; M. x soulangiana (lilleput) SaucerSmall lyserøde blomster; M. x soulangiana (Brozzonii) SaucerWhite og store blomster
Dyrkning af magnolia træer kan ske uden meget besvær, hvis de instruktioner ovenstående, er fulgt. Magnolia træer, som er plantet omkring huset, giver os nok skygge og har også en himmelsk duft. Man bør derfor forsøge at få så mange oplysninger som muligt om dette vidunderlige blomstrende træ.

Dryer Ikke Varme
Lowlights med lys hår
Fire Pit Planer
Celtic Tree of Life Tatoveringer
Bachelor Party Destinationer
Tager en pause fra Dating
Påfugl Tattoo
Sympati Gave Idéer
Jomfruen Tatoveringer
Hvordan man Mind Egen Virksomhed
Pool Landskabspleje Idéer