Majestæt Palm Care

Majestæt palme, der er kendt botanisk as Ravenea rivularis, er en populær stueplante, som er identificeret af høje stængler af bladet grønt løv. Det er en stor indendørs plottet plante, der vokser hurtigt op til 10 meter høj. Kendt for sin store skarpe blade, denne indendørs palmer anlæg med behørig opmærksomhed i form af majestæt palme pleje, tilføjer skønhed og klasse til alle rum og forbedrer det indre af et hus til en stor udvidelse.
Planten vokser godt i tempererede, tropiske samt sub tropisk klima og trives godt i en delvis skraverede område, der modtager dappled sollys. Dog kan majestæt håndfladen blive dyrket enten i eller uden for huset, og bare kræver god jord, vand og rigtige mængde sollys i sin vækst. Så hvis du planlægger at dyrke denne fantastiske Majestæt palme i dit hus, her er nogle tips om hvordan man passer en majestæt palme. Mere om typer af palme.
Majestæt Palm Care
Jordtype: En god generel formål pottemuld, dvs en jord, der holder vand endnu afløb godt, anses bedst for en majestæt palme. Jorden skal være godt beluftet, og hvis det ser for stramt, kan du tilføje sand eller perlit og tørv mos for at løsne det. Til indstøbning anlægget, skal du bruge en 14 til 16 tommer pot med et hul. Tilføj næsten 1-2 inches af ært grus til bunden af ??potten for at sikre korrekt dræning, ellers rødder, der sidder i vand kan rådne.
Vanding: Den vigtigste faktor i majestæt håndfladen pleje er at vande planten. Det er vigtigt at holde træet fugtigt alle de gange, uden at lade det tørre helt og rødderne til at sidde i vand. Da anlægget bor i lidt høj luftfugtighed niveau, vil en daglig tåge på blade tilføje masser af skønhed til anlægget. I tilfælde, hvis løv tips begynde at dreje brun det betyder, at du er under vande planten, på den anden side, hvis de bliver gule, kan du være over vanding det. Derfor skal du være forsigtig mens vanding af majestæt håndfladen anlægget.
Beskæring: Trim beskadiget, syge eller døende løv ved gradvist at rykke dem ud af stammen, hvis de er løse eller afskære dem med grensaks eller en lille håndsav. Når træet vokser opad, nye løv vises altid på toppen af ??planten, mens den nederste blade bliver brune og tørre op. Derfor er det bedre at beskære sådan blade for at holde anlægget fra at udnytte energi på dem, og brug eller butik, der energi til nye og sunde plantevækst. You kan beskære stængler på 2 til 3 inches af stammen. Mere om palmetræ trimning.
Gødning: De mest almindelige skadedyr at dette anlæg er spindemider, som kan behandles med dug anlægget med en sæbevand blanding to eller tre gange om dagen. Men hvis mider fortsætter, skal du bruge en kraftfuld, kommerciel spray (pesticid), indtil mider er væk. Påfør langsom frigivelse gødningsstoffer indeholdende de to vigtigste mikronæringsstof magnesium og calcium eller formuleret med en 3-1-3 eller 15-5-15 ratio af kvælstof, fosfor og kalium, én eller to gange om dagen for at reducere vedligeholdelse tiden og fremme en sund plantevækst. Mere om pleje af palmer.
Til at fodre majestæt palme, skal du vælge en af ??de mange palmer fødevarer til rådighed på markedet, og anvendes pr fabrikantens anvisninger omkring pre vandes rodklump. Så længe du forstår, hvilken type miljø Deres Majestæt palme behov, vokser det vil slet ikke være svært. Derfor skal du følge de førnævnte majestæt håndfladen pleje tips og lad denne smukke træ nåde dit hjem i årevis.

Bryllup Card Boxes Idéer
Olielækage Efter Olie Skift
Online Dating Fordele og ulemper
Bryllup RSVP Etiquette
Dripping Faucet Reparation
Bryllup Reception Tabel Idéer
Ice Breakers for voksne
1940′erne mode
Stevia Plant
Knivskærper Anmeldelser
Feminin Tatoveringer