Majs Plant Care

En majs plante, også kendt som Dracaena, er fremragende til dyrkning i både indendørs og udendørs forhold. Tilhører Agave familien og repræsenteret som Dracaena fragrans, er det et af de tropiske plantearter populært dyrkes som stueplanter for sin flotte løv. Stammen er rank, brunlig farve og bærer lysegrønt, lancetformede blade på den øverste del. Kornet plante form ligner en majs stilk, deraf navnet. Du kan identificere majsplanter fra gullig bandet til stede i løvet, som løber langs af bladet.
Forstå de basale fornødenheder af stigende en majs plante, før du fordybe dig i selve majs plantning. Selvom de detaljerede voksende krav fra majsplanter varierer efter art, én ting er fælles for alle sorter er, at de vokser bedst i svagt lys intensitet. Derfor majsplanter er ideelle stueplanter, som du kan placere i rummet hjørner og gangarealer. De vokser til en maksimal højde på omkring 20 fod. Lad os tage et kig på den grundlæggende kornet plantepleje tips, som vil hjælpe dig med at opretholde attraktive majsplanter.
Hvordan man passer en Corn Plant?
Ærligt talt, majsplanter kræver lidt pleje og vedligeholdelse. Derfor, selvom du har en hektisk tidsplan og har mindre tid til pleje dem, kan du dyrke sund majsplanter. En vigtig bemærkning er, at alle typer af majsplanter er giftige, således at du skal holde disse planter væk fra børn og kæledyr, alt efter gældende. Der henvises til følgende nyttige tips til indendørs majs plante pleje:
Ideal Pot: rødder majsplanter er lavvandede, og som bæres meget tæt på sukkerrør. De kan dyrkes i små potter i de indledende vækststadier. Men når planterne højden stige, skal du repot dem i større format containere, således at vægten af ??den øverste del er korrekt afbalanceret med den nederste del. En majs plante, der har en højde på 9 fod kan dyrkes i en 16 tommer pot. Vide mere om container havearbejde.
Pottemuld: Efter pot udvælgelse, er det næste skridt i majs plantning forberede potning medier. Deres mål er at gøre veldrænet, frugtbar og løs jord. Overvej at blande havejord med spagnum for at få den nødvendige jordens tekstur og frugtbarhed. I tilfælde af dårlig kvalitet jord blanding, supplere den med en flydende gødning i rette koncentrationer, som foreskrevet i produktet etiketten.
Belysning: Som allerede nævnt, majs planter har brug for lidt lys. Du kan placere dem i områder, der modtager filtreret sollys for bedre vækst. For så vidt angår temperatur er bekymret, det kræver varm tilstand. Når de udsættes for meget kulde, er blad falder overholdes. Da de er hjemmehørende i tropiske klimaer, den optimale temperaturområde ligger tæt på den indfødte levesteder, omkring 20 – 25 grader celsius.
Vanding: Moderat vanding er tilstrækkeligt til at opretholde en sund majsplanter. Du kan overveje at vanding af dem en gang i 7 – 10 dage, eller når den øverste jorden er tør. Vanding bør ske i et sådant omfang, at det øverste jordlag (ca. 1 cm) er fugtet. Overvanding majsplanter vil medføre Gulfarvning af bladene. Derfor, hvis du bemærker en sådan betingelse, reducere vanding frekvens.
Formering: Formering af majs planten er for det meste gøres ved stængelstiklinger, helst i forårssæsonen. Når dine planter er modnet nok, kan du klippe stænglerne med en skarp kniv. Derefter udarbejder indstøbning blandingen og indsætte kviste i jorden. Sandsynligvis den nye stængelstiklinger vil root inden for 2 – 3 uger. Hvis du har en idé om reproduktion af planter af blade stiklinger, kan du øve de samme for at producere nye majsplanter. Vide mere om formerings-planter fra stiklinger.
Sygdomme og Pest Problemer: En af fordelene med majs plantning er, at disse planter er meget modstandsdygtige over for skadedyr og sygdomme. Derfor, hvis du giver de ideelle vækstbetingelser, vil din majsplanter vokse sundt med tegn på angreb. Til tider når de laver udsættes for stress, spindemider og bugs. I sådanne forekomster, spray de berørte dele med en fortyndet opløsning af almindeligt opvaskemiddel og vand.
Følg ovenstående majs planten plejetips sammen med regelmæssig dug og rengøring af løv. Hvis det er nødvendigt, kan du tænke på majsplanter beskæring til at styre deres højde. Når modnet, kan din majsplanter bærer duftende, gule blomster i panicle blomsterstand.

Car Batteriudskiftning
Life Quotes til Live Af
Etikette Regler
Maleri Træ Møbler
Indsugningsmanifold Leak Symptomer
Lab Coats for Kvinder
Giftige Blomster
Online Dating Etikette
Azalea Care
Dripping Faucet Reparation
Native American Tattoo Design