Maleri Møbler

Maleri møbler kan straks ændre sin kedelige, gamle look. Det være sig en lille skammel eller en fancy sminkebord, en perfekt maling job er nok til at give det et nyt udseende. Nå, lad mig fortælle dig, at møbler maleteknikker lidt anderledes end, at i tilfælde af vægge. Her er nogle nyttige maleri møbler tips til at hjælpe dig krydre møbler og har flotte interiør.
Hvordan man Paint Møbler?
Forbered overfladen; Uanset om dine møbler er ny eller gammel, skal du forberede det, før du begynder at male træmøbler. For det første skal være rene, glatte og tørre. Start ved at gøre dens overflade glat ved slibning det med en mellemlang grov ståluld eller Nej 1 sandpapir. Følg ved slibning med Nr. 00 sandpapir. Sørg for at du sand hver overflade, herunder den øverste, ben, skuffer, grænser osv. Fjern skuffer og arbejde på dem. Når du er færdig med slibning, rense støvet dannet med en grov klud.
Valg af den Primer; Sørg for at du vælger den primer, der matcher den type maling, du har valgt. Ligesom for latex maling, kan du få latex primer. For olie-baserede maling gå til oliebaseret primer. Latex eller en oliebaseret maling vil give en perfekt semi-glans eller satin finish til møblerne. Mens latex ikke har en stærk lugt, er oliebaseret primer har ét og dermed behov for god ventilation. Men oliebaserede primere er kendt for at tilbyde overlegen vedhæftning og plette blokering.
Klargøring af overflade, møbler er klar til at få et lag primer. Dette er en proces at danne den perfekte base for maling. Lad mig fortælle dig, at før du fortsætter male møbler med primer, træffe alle brikker på et godt ventileret område. Nu anvende primer ved hjælp af en spray eller pensel på møblerne korrekt. Sprøjtning primeren vil give dig en mere glat og glatte overflade, end hvad tandbørstning på vil give. Påfør primer sådan, at det dækker hvert hjørne af møbler. Vente i omkring 4 timer og give et andet lag til møbler. Når først møblerne overfladen er grundmalet, vent nogle timer indtil det er helt tørt for at starte med de vigtigste opgave maleri møbler.
Vælge Paint Colors, det er den sjove del af hele øvelsen med at male møbler. Se dig omkring. Hvad er farverne i rummet. Check ud vægfarver, inventar og alle andre farver, der er fremhæve rummet. Du kan vælge matchende maling farver i overensstemmelse hermed. Du kan også vælge at få kontrast nuancer. For eksempel kan du have grønne farvede møbler i et rum malet i gul farve. Du kan have røde møbler i en hvid værelse. Du kan også vælge at have sorte møbler, ja maleri møbler i sort farve i et hvidt rum er en god idé at skabe en dramatisk effekt. Tro mig, der ser fantastisk. Et af maleriet møbler ideer er at have dobbelt farvede møbler. Som at have en kontrast skygge til at farve grænser og ben eller andre detaljer, der vil give en designer se til stykket. Lad os gå videre til at vide, hvordan man kan male møbler.
Maleri Møbler; Du kan vælge at spraymaling møbler, hvis du ikke ønsker at bruge disse pensler. Sørg for at du ryster malingen spray godt og spray det i en fejende bevægelse. Når du er sprøjte en lys farve over mørkere farve, tilføje nogle ekstra lag. Mens du bruger pensler, sørg for at have en pæn børste, der ikke forlader hår mærker på møblerne. Begynde at male på toppen og arbejde ned. Når dette er gjort, kan du tilføje designs til møbler ved hjælp af tynde pensler, hvis det ønskes. Udjævningen maling drypper, mens du arbejder, så sørg for at dække gulve med plader. Når først malingen er tørret det sidste trin i maleri møbler skal følges. Tag en polyurethan finish og male alle overside af møbler med denne. Vent på en dag og give en mere lag polyurethan at give en blank finish til malede møbler.
Læs mere på:; Sådan Distress Møbler; bedrøvelig Møbler Teknikker, Maleri møbler er absolut en god idé at give et frisk look til disse stykker, mens du er remodeling dit hjem. Home møbler er blandt de vigtige home decor poster og dermed til at blive taget hånd om grundigt og holdes ajour. Så vælg farver efter udseende, du ønsker, og begynde at arbejde.

Dashboard Reparation
Bedste Gaver til mor
Afslappende farver
Master Bedroom Plantegninger
Ice Plant Care
Følelsesmæssige Affair
Forår Wedding Blomster
Salmer til Begravelser
Attic Idéer
Skab Døre til soveværelser
Pimpsten Stone