Maleri Træ Møbler

Hvis du planlægger at ombygge det indvendige af dit hus, kan du købe nogle møbler fra garage salg og opgradere dem ved at anvende et nyt lag maling. Ligeledes kan den eksisterende træ møbler i dit hjem, der har en kedelig kedelig look få en frisk liv. Maleri træ møbler er en meget simpel opgave, og kan tages op selv af nybegyndere, som ikke har nogen tidligere erfaring på dette område. Når du er færdig på dig selv, kan du spare en masse penge også.
Hvordan man kan Paint Træ Møbler?
Før du begynde at male, har du til at sørge for nogle værktøjer og materialer. Du skal bruge grunder og maling til træ møbler, 2-3 pensler, rulle pensel, drop klude til at dække arbejdsområdet, rag klud, svamp og en sæbe og vand løsning. Når du er klar med alle disse ting, skal du følge trin for trin instruktioner nedenfor for maleri træmøbler.
Rengøring af Møbler, først og fremmest, skal du fjerne al hardware som håndtag, hængsler, døre og skuffer fra møblerne. Derefter starte rengøring af alle overflader, der skal males med en fugtig svamp dyppet i en blanding af sæbe og vand. Dette er vigtigt at slippe af med snavs og fedt fra overfladen af ??træ, som til gengæld vil sikre en bedre overholdelse af malingen.
Slibe Møbler; Efter den rensede møbler er tørret grundigt op, er det tid for nogle slibning af træet. Maleri træmøbler uden at slibe vil ikke lade malingen holde ordentligt på dem. Afhængigt af tekstur af træ, du har at vælge sandpapir i overensstemmelse hermed. For en ru overflade, har grove sandpapir, der skal anvendes, men ellers et medium kornet sandpapir vil gøre. Sand træ overfladen mildt med henblik på at blive grov det en smule opad, dog skal du ikke strip off den gamle maling helt. Derefter tørres overfladen med en tør klud for at fjerne den slebne støv.
Anvendelse af Primer; Dette vil sikre en bedre binding mellem maling og træ. Primer er for det meste findes i hvid, men du kan få det lidt farvet med samme farve som din maling på maling butikken. Dip en halv centimeter af børste i primer på en sådan måde, at den ikke over gennemvædet og derefter anvende primer på møblerne i små strøg. Flyt altid penslen i samme retning som træets årer. Dækker hele møbler, herunder kroge og hjørner med primer. Lad det første lag primer tørre op i mindst fire timer og derefter anvende det andet lag.
Påføring af maling; Efter primeren er tør, så tjek for eventuelle ru overflade på det. Hvis du finder nogen, sand dem ned for at gøre overfladen glat. Tør slebet støv og begynde at anvende maling på hjørnerne af møblerne. Brug en pensel til at male den buede områder og hjørner af møblerne. Så brug en rulle pensel til at male den bredere overflader. Sørg for at alle dine slag er ensartede og i retning af kornet. Det meste af tiden, et lag maling er bare ikke nok, og du kan få brug for to tynde lag. Til dette, sandet malet pelsen en gang før du anvender den næste. Mens maleri træmøbler med spraymaling, brug langsomt fejer beslutningsforslag holde kan mindst 8-10 inches væk fra træets overflade. På denne måde kan du forhindre dryp af det sprøjtede maling.
Prikken over i’et, Lad møblerne malingen tørre op i 24 timer og derefter tilføje en polyurethan finish over det for at beskytte malingen. Hvis du har lyst at tilføje to frakker af det, kan du gøre det efter det første lag er tørret grundigt. For en mere blank finish på en bordplade, kommoder osv. du kan kræve tykkere lag maling finish. Når du er færdig med lakering, vedhæfte alle hardware tilbage til overfladen af ??møblet.
Maleri træmøbler kan være en rigtig sjov oplevelse for dig og samtidig kan det hjælpe dit hjem møbler til at vare i flere år. Dette job kan være færdig ud i en weekend, selvom du er en langsom maler. Endelig vil jeg gerne foreslå dig, at du udfører projektet i en ordentligt ventileret område som primer ofte udsender dampe, som ikke er godt for helbredet. Vigtigst er det, håndterer materialer omhyggeligt ved at bære hånden handsker.

Rodet Updos
Gothic Vielsesringe
Buttercup Flower
Monokel Lens Udskiftning
Hvordan man Mind Egen Virksomhed
Turkis Betydning
Updos til bryllupper
Kræft Tatoveringer
Tungepiercing
Urolig Haircuts
Små Heart Tatoveringer