Maori Symboler

Den oprindelige indfødte i New Zealand, med polynesisk herkomst er Maori folk. Deres kultur er rig på kunstnerisk udtryk dybt forankret i deres tro. I denne artikel diskuterer jeg betydningen af ??Maori symboler, der er populære souvenirs til turister, der besøger Maori Land.
Maorierne har beboet øerne New Zealand i mere end tusind år. Før ankomsten af ??europæerne, blev de den dominerende etniske gruppe. De er kendt for deres træ-og stenrelieffer, der er knyttet som Lockets og amuletter for held og lykke. Maori symbolik har sin oprindelse i deres dybe forbundethed med naturen. Her vil jeg tale om Maori symboler og deres betydninger, som giver dig et indblik i deres livsfilosofi.
Maori Symboler og deres betydning; Hver Maori symbol har en anden betydning og idé forbundet med det. Denne symbolik kommer til udtryk i form af helleristninger i træ, ben og visse typer af sten. Snarere end religiøse symboler, er de bedre klassificeres som åndelige symboler. Her er nogle oplysninger om de mest populære Maori symboler, der købes som souvenirs sammen med deres betydninger.
Maori symbol for New Beginnings – Koru (Spiral) Ét af de populæreste Maori stammesamfund symbolerne er Koru, udformet form af en udfoldelse spiral. Det er en repræsentation af udfoldelse af en sølv bregne blad. Det betyder en ny begyndelse af liv og er også et symbol på håb.
Maori Symbol for velstand – Hei Matau (fiskekrog) Maori er primært fiskere og Hei Matau er skåret i form af en fiskekrog og symboliserer velstand, overflod og et godt helbred. Det er også meningen at skabe sikkerhed under sejlads gennem vand. Det er også et symbol på den første Maori ma, der formodes at nedstamme fra stjernerne. Det er en talisman for held og lykke.
Maori Symbol For Good Luck & Frugtbarhed – Hei Tiki, og de fleste af symbolerne har en oprindelse i de rige Maori kultur og mytologi. Nogle af de mest skattede Maori symboler er ‘Hei Tiki’ formet i form af en menneskelignende foster. De symboliserer frugtbarhed og blev traditionelt udhugget i grøn sten.
Maori symbol for EU – Single Twist (figur for otte), Tallet otte eller sløjfe med et enkelt twist er maori symbol for union mellem to mennesker og repræsenterer deres evige entanglement.
Maori symbol for Venskab – Hvaler & delfiner Hvaler og delfiner er de symboler på venskab, glæde og leg. De er også symboler på styrken af ??naturen og menneskets evige obligation med andre skabninger på Jorden.
Maori Symbol For Love – Heart, Et af de Maori stammefolk symboler for kærlighed er en hjerte form. Det repræsenterer ren kærlighed og tro.
Maori Symbol for Circle of Life – lukket kreds, Et af de populære Maori carving symboler er lukket cirkel med et hul i mellem. Den repræsenterer den evige cirkel af liv og natur.
Maori symbol for Eternity – Twists, Maori symbol på et lukket kredsløb med tre knob er symbolet på evigt på kryds og tværs stier i livet. Den repræsenterer foreningen af ??kulturer, loyalitet og venskab. Det er en symbolik af en evig bånd mellem to mennesker, et samfund eller to kulturer.
Maori symbol for Supernatural Power – Manaia, Manaia, en udskæring i form af en mytisk væsen med en fugl hoved et menneske krop og fiskehale indikerer åndelig kraft. The Manaia blev anset for at være budbringer mellem guder og dødelige og repræsenterer åndelig kraft. Det er kendt som guide, der fører ånden til himlen.
Maori symbol for Strength – Adze; Maori tribal symbol på styrke er Adze som er i form af en økse hovedet. Det var traditionelt hugget i sten og blev overleveret som en arvestykke.
Læs mere på:; Native American symboler og betydninger, keltiske symboler og betydning, symboler for buddhisme; Ancient Egyptian Symboler, så det var en kort introduktion til nogle af de Maori symboler og deres betydninger. Gennem sådanne udskårne kunstformer og symbolik, de tanker og overbevisninger af disse mennesker lever på.

Fryser Reparation
Generator Omkostninger
Celtic ærme tatoveringer
Hydrangea Bryllup centerpieces
Cool Alarm Clocks
Maori Symboler
Cactus stueplanter
Calla Lily Wedding Invitationer
Oldies musiklisten
Dorm rhus
Små Tattoo Idéer