Mikrobølgeovn Reparation

Mikrobølgeovne er en uundværlig del af enhver køkkenet. For hver madlavning entusiast, er en mikrobølgeovn en nødvendighed. Bekvemmelighed madlavning, opvarmning og grillstegning af mad i en mikrobølgeovn gør det til et meget nyttigt apparat til hver husstand. Du kan simpelthen ikke forestille sig et køkken uden en mikrobølgeovn. Men ligesom alle andre elektroniske apparat, skal du klare det godt.
Har du den dårlige vane med at smække døren til mikrobølgeovnen? Hvis ja, kan det beskadige sikringsanlæg kontakten. Andre problemer kan virke med tiden, og du måske brug for at erstatte nogle af delene. Skader på netledningen, interlock switch, fan, pære og drejeskiven motor kunne være ansvarlig for dårligt fungerende mikrobølgeovnen. Så hvis du ser nogen uregelmæssig adfærd eller opleve, at mikrobølgeovnen ikke fungerer, skal du identificere problemet og overveje mikrobølgeovn reparation snart.
Læs mere på:; Mikrobølgeovn Historie, Hvordan virker en mikrobølgeovn arbejde; Sådan Reparation Mikrobølgeovne
Almindelige problemer; Har din mikrobølgeovnen slukker i ny og næ? Er sikringen slag, hver gang du åbner eller lukker døren? Hvis du ser gnister inde i din mikrobølgeovn eller høre en høj summende støj, men der er ingen varme, skal du overveje at få mikrobølgeovnen kontrolleres. Sommetider mikrobølgeovnen synes at køre, men maden ikke bliver opvarmet. Du kan få noget svar fra knapperne eller touch pad eller ovn kunne gå helt død. Dette er nogle af de mest almindelige klager af mikrobølgeovn brugere. Læs mere om mikrobølgeovnen fejlfinding.
Microwave Ikke kører på alle; Du skal tjekke mikrobølgeovnen manualen fejlfinding afsnit for at få en indsigt i problemet. Tjek om døren lukker ordentligt. Et af de fælles problem er, at de fejlagtige dørkontakt, der kan blæse interiør microwave sikring. I tilfælde mikrobølgeovnen ikke virker, må du først tjekke hvorvidt strømmen er tændt afgangsåbning og teste den elektriske ledningen. Et defekt sikring kan også være årsag til mikrobølgeovnen funktionssvigtet. En sikring beskytter mikrobølge fra en stærk strøm og skærer strømmen af ??den elektriske strøm i tilfælde af nuværende synes at være stærk. Udskiftning af en defekt sikring kan løse dit problem. Nogle gange om fastsættelse af døren kan være alt hvad du behøver at gøre. Kig efter eventuelle brudt komponenter og enhver skade på den hængslede.
Pegeplade; Hvis tasterne på touch pad ikke reagerer, skal du kontrollere pegefeltet for skader. Undertiden kan udsættelse for rengøringsvæske eller kontaminanter beskadige presset-følsomme og resistive elementer skal forblive forseglet. I tilfælde, spildt noget at spise elementer eller gik på en rengøring amok kan det påvirke driften af ??touch pad. Du skal håndtere touch pad forsigtigt. I tilfælde af alvorlige skader, skal du muligvis udskifte pegefeltet enhed. Også sørge for at du ikke tillader kakerlakker eller insekter at leve under pegefeltet eller printkort.
Magnetron; I tilfælde mikrobølgeovnen gør en høj summende lyd men maden ikke får opvarmes, kunne problemet være knyttet til en magnetron, printkort, motor eller en defekt magt diode. Til kontrol af magnetron, skal mikrobølgeovn til at være unplugged. Opfylde alle højspænding kondensatorer. Du har brug for at fjerne alle fører fra magnetron terminalerne. Gå videre ved at indstille ohmmeter til sit laveste modstand skala. Mål modstanden mellem hver af de magnetron terminaler ved at trykke på hver probe til en terminal hver. Tag en modstand måling mellem hvert af magnetron’s terminalerne ved at berøre hver probe til én terminal hver. Tage endnu en modstand måling ved at vende den sonder. Modstanden skal være mindre end 1 ohm.
Det er yderst vigtigt at ovnen er unplugged og højspændings kondensator afladet når du forsøger at reparere den. Den kan give dig en elektrisk stød selv når det unplugged, derfor, hvis du er ubehageligt håndterer elektriske apparater, ville det være tilrådeligt at kalde en reparation tekniker til kontrol eller udskiftning magnetron. Da mikrobølgeovn reparationsomkostninger kan være høj, kan du endda overveje at erstatte mikrobølgeovnen i stedet for at få den repareret. Læs mere på mikrobølgeovn sikkerheden.
Håber du har fundet oplysningerne om mikrobølgeovnen reparation nyttig. Stop dig selv fra smækker lågen og være blid på pegefeltet. I tilfælde, er mikrobølgeovn ikke fungerer godt, at identificere problemet prøve. Hvis du planlægger at forsøge mikrobølgeovn reparere selv sikrer, at din sikkerhed ved at tage alle forholdsregler.

Forside rumdelere
Swinging Door Hængsler
Rengøring Badeværelse Grout
Wiccan Symboler
Curling glat hår
Tilstoppede Bruser Drain
Horse Tattoo Designs
Slidbane Wear Indikator
Korset Prom Kjoler
Fornærmelser og comebacks
Fastgørelse Wall Idéer