Møl Repellent

Møl invadere garderobeskabe, fordi de har et gunstigt miljø derinde, da de begunstiger mørket og har tøj til foder på. Samtidig bliver afsløre disse skadedyr en hård opgave. Selv hvis du er i stand til at spore dem ned og slippe af med dem, faren væve store, da de forlader de farligste at stå bag, nemlig larver. Det er larverne, der gør det meste af skader på tøjet. Vi ofte gange bruger møl afskrækningsmidler lavet af naphthalen til at føre disse skadedyr væk. Men det er ikke det mest sikre valg, da det kan have negativ indvirkning på dig og dit kæledyr, hvis de indtager nogen. Du kan gøre naturlægemidler møl frastødende, hvilket er den bedste møl frastødende. Det er ikke så svært, som du opfatter det at være. Lad os se, hvordan man kan slippe af møl.
Naturlig Moth Repellent
Stedet for at bruge kunstige møl repellanter findes på markedet, kan du gøre brug af møl afskrækningsmidler givet til os af naturen. Den mest effektive af de naturlige møl afskrækningsmidler er tørrede lavendel, nelliker, rosmarin urt, mynte, timian, kanelstænger, eukalyptus, peberkorn, tørret citronskal, cedertræ, osv. Du kan gøre brug af disse naturlige ingredienser til at gøre møl repellerende breve til din garderobe. Vi vil nu se nogle opskrifter til at gøre urte møl repellanter.
Opskriften # 1; Bland 1 del hele nelliker med 1 del hele peberkorn og kanelstænger brudt i stykker omkring 4. Placer blandingen i en pose. Dette vil vise sig at være en hindring for møl.
Opskrift # 2; Tag 1 del tørret lavendel, 1 del tørret citronskal og 1 brudt kanelstang. Kombiner alle tre sammen, og læg den i en pose. Du ønsker måske at læse hvad gør møl spiser.
Opskrift # 3; Mix lavendelblomster (knopper) tørret, citronskal tørrer og skæres i små stykker, fed knust, tørret mynte, så det er let at smuldre, Matrem blade og blomster tørres i lige dele. Når alle ingredienser er blandet godt, fylde dem ind i poser og placere breve i din skabe, skuffer etc.
Opskrift # 4; Bland pebermynte, grøn mynte, rosmarin og timian i forholdet 1:1:1:0.5 at yde et effektivt møl frastødende.
Opskrift # 5; I en skål blandes 2 spsk tørret rosmarin, 2 spsk tørret mynte, 1 spsk tørret timian, 1 spsk tørret ginseng og 4 tsk hele nelliker. Bland urter godt og fylde poser med ingredienser til at gøre møl frastødende breve.
Hvis du undrer dig over hvordan man kan gøre breve, er det simpelt. Du kan helt sikkert gøre attraktive møl breve derhjemme. Tag en ren og skær stof som organza. Cut to 5 cm firkanter af stoffet. Læg stoffet en toppen af ??en anden og pin dem sammen. Sy posen omkring tre sider med små lige sting. Du kan også give stram zigzag. Hæld urteblanding ind til posen, og derefter sy de resterende fjerde side også. Trim kanterne med takning saks eller flosset sakse og placere møl frastødende breve i dit tøj, især i uld tøj. Hvis du ikke ønsker at sy gøre poser, der er også en anden simpel måde at gøre breve. Sted en spiseskefuld af urter i midten af ??en firkant ren klud. Binde alle fire kanter med en snor eller et bånd og din møl repellerende er klar til brug. Du kan også gøre brug af tomme teposer til at foretage små breve. Bare fylde teposer og slips derefter med en snor eller et bånd eller et twist slips. Når du kommer til at opbevare dit tøj væk, er det nødvendigt, at du rengøre dem. Uren beklædningsgenstande er hvad der tiltrækker møl mest. Du kan få dem tørre renset dem, samt at være på den sikker side.

Gas Valve erstatning
Ægtepagt Prøve
Online Dating Etikette
Svamp maleteknikker
Kloak Gas Lugt i House
Majs Plant Care
Yard Sale Tips
Squeaky Gulve
Vand Cooler Reparation
Ice Dam Fjernelse
Pensionering part Dekorationer