Monroe piercing

Navnet siger det hele; Monroe piercing. En læbe piercing, hvor en stud eller labret er placeret lige over overlæben (specielt venstre side, da Marilyn Monroe’s skønhed stedet). Hvis læbe piercing er på højre side af læben, så er det generelt betegnes Madonna eller Crawford piercing. Bortset fra at det er en oplagt reference til Marilyn Monroe, piercing er også populær på grund af Madonna og Cindy Crawford. Da denne form for piercing blev gjort berømt af disse berømte berømtheder. Mange teenage eller 20-noget piger får fascineret på at få en for sig selv. Hvis du tænker på at få en selv, så tag et kig på nogle bestemte Monroe piercing oplysninger, der kan hjælpe dig med at beslutningen korrekt. Læs mere på ansigtet piercinger.
Monroe piercing smykker
A Labret Stud, der ser temmelig ligner en vægtstang bruges til denne form for piercing. Den eneste forskel mellem disse to er, at afslutningen del af Labret vil være flad og den anden side har en lille bold eller diamant stud. Det har en ekstraordinær appel og generelle udseende, fordi det ser classy dem det er placeret. Mange piger, til at ligne en egentlig skønhed mærke, vil få en lille sort rund stud. Der er tonsvis af smykker at vælge imellem, såsom mousserende perler i forskellige farver, former og størrelser. Læs mere på ansigtet piercinger liste.
Monroe piercing Procedure, først og fremmest den professionelle piercer vil sterilisere området og sætte en lille plet med den permanente markør. Han / hun kan gøre en eller flere, så du kan vælge det sted, der passer til dit ansigt. , Også, bortset fra sterilisere huden over din læbe, vil du blive bedt om at skylle munden ordentligt med nogle mundskyl. ; Så overlæben bliver greb og holdes væk fra munden. Dette vil gøre plads til nålen til at gå ind og ikke skade dit tandkød eller tænder. ; Nu Labret stutteri vil blive gennemboret gennem overlæben. Monroe piercing hævelse stadig for nogle få dage, fordi de stud brugt på det tidspunkt vil være længere, end du ønsker det skal være. Dette er nødvendigt, og du vil blive bedt om at komme tilbage i par uger til at erstatte den med en kortere, du plukket ud. ; Når piercing er færdig, vil du blive bedt om at tage særligt vare på din nyligt gennembrudt læbe. ; Monroe Piercing Care
Uanset hvad du gør, følger efterbehandlingen vejledningen forklares ved piercer. Det er absolut vigtigt, at du overholder dem, så du ikke ender med at udvikle en infektion. Læs mere på læben piercing pleje. ; Efter hvert måltid, ren munden i et minut med mundskyl. Du kan købe en medicinsk-grade eller fortyndet mundtlig antiseptisk mundskyl til skylning. Hertil kommer, børste dine tænder mindst 3 gange om dagen. ; Forsøg ikke at over-rense området nær Monroe piercing. Dette vil kun udskyde den overordnede helingsprocessen. ; At fremskynde processen med at helbrede de piercing, kan du også gøre en mundtlig skyl med lunkent havsalt vand. ; Hvis du udvikler noget hævelse i nærheden af ??gennemboret område, kan du anvende isterninger over det. Der er også anti-inflammatoriske lægemidler til rådighed over-the-counter, der kan hjælpe med at reducere hævelse og smerte. ; Rens dit ansigt to gange om dagen, og hver gang du kommer hjem. Brug en anti-bakteriel sæbe og varmt vand til at vaske dit ansigt. ; At fjerne skorpen fra smykker og området omkring det, brug ansigtsservietter eller bomuld bolde. ; Sørg for at dine hænder er helt rene og hygiejniske, før du rører ved piercing. ; Spis ikke store bidder af mad. Dette vil kun flytte piercing fra sin oprindelige plads. , Sidst, men bestemt ikke mindst, holde stramme Monroe piercing en gang om dagen. ; Læs mere på:; Facial Piercinger til piger; Facial Piercinger for fyre, Helingsperioden for en Monroe piercing er omkring 6-8 uger. I forhold til ethvert andet organ piercing, det heler meget hurtigere. Som vores mund lever mange bakterier drab enzymer, er chancerne for at pådrage sig en infektion er minimal. Du bør dog være særlig forsigtig, da alle infektioner ikke kan udelukkes. Hvis din piercing ikke er gjort af en professionel, kan du ende med at få en Monroe piercing ar, som jeg kan tilføje, er ikke så smuk. Så vejer din fordele og ulemper, og overveje en beslutning baseret på det.

Magnolia Tree Sygdomme
Højdepunkter for Brunettes
Affaldsskakt Installation
Blødgøringssystem Anmeldelser
Online Dating Tips og tricks
Pool Liner Installation
Termostat Ledningsføring
Baby Shower Cake Ordlyd
Fransk stil Beklædning
Lange krøllede hår
Razor Cut Hairstyles