Montering tv over Pejs

De har en pejs midt i centrum af de vigtigste væggen i din stue, og man har fået en ny plasma-tv. Ligesom pejsen er i midten af ??stuen vigtigste væg, ville du også tænke på at installere tv-sted der, hvor alle vil kunne se.
Montering TV ovennævnte pejs er den bedste metode for at gøre TV-omdrejningspunktet i rummet, men også justere både pejs og TV i samme sted, uden at bruge en stor del af rummet rummet. I en sådan situation for at installere tv-over pejs, kan du ikke bare hænge den lige over pejsen. Når det kommer til montering tv over pejs, er der nogle meget vigtige overvejelser at tænke på. Læs mere om, hvordan man montere et fladskærms-tv.
Retningslinjer for montering tv over Pejs
Temperaturen af ??Fireplace, den største bekymring for stigende LCD TV over ildstedet er temperaturen, der kan stige betydeligt på grund af pejsen. Næsten alle typer af fladskærms-TV kan håndtere op til 90 til 100 grader Fahrenheit. At kontrollere temperaturen der udvikler grund pejsen, lys Ilden, vent en mens, og tage ett termometer og tape det til det område hvor du planlægger at placere eller montere TV’et. Henvise til TV’ets instruktionsmanualen til bestemme maksimale niveau af temperaturen at det kan operere i.
Tjek de registrerede temperaturen på termometer, og sammenligne det med der er anført i brugsanvisningen. Hvis den registrerede temperatur er over der er anført i produktet vejledning, vil du sandsynligvis nødt til at træffe afgørelse om montering af tv lidt højere. Hvis du monterer tv over pejs, og temperaturen stiger op over 100 grader Fahrenheit, og det kan forårsage skade på tv-skærmen og endda den indvendige elektroniske komponenter. Sammen med varme, kan ryge også være en grund for skader til tv’et. Det er alle de mere bedre, hvis du holder tv’et på Mantel ved hjælp af et særligt skema står lavet til dette formål. Men først skal du kontrollere, om Kaminen kan holde sådan en bordstander.
Læs mere på:; Fladskærms TV Mounts – fladskærm fjernsyn Stativer; Fladskærms TV Mounts, om justeringer af Toppe og elkabler, og i at montere et plasma-tv over en pejs, til et vigtigt punkt tænker på er forbindelserne. Det er bedre, hvis du har en forbindelse i nærheden, så det ikke bliver nødvendigt at køre kabler gennem det sted, hvor der er en sammenhæng. Separate forbindelser og kabler modifikationer for TV’et kan gøres ved at tage hjælp fra en professionel. I tillæg til monterer tv’et, skal du også overveje at installere ledninger systemer til DVD-afspillere og hjemmebiografsystemer.
Betragtningsvinkel efter montering fladskærms-tv over en pejs, Som du monterer fladskærms-tv på en bestemt højde, vil betragtningsvinklen bliver forstyrret. Kan du finde det vanskeligt for visning billedet klart. Derfor er det bedre at gå i for at vippe vægbeslag, som giver dig mulighed for at ændre vinklen alt efter hvor man sidder. Du kan vende tv’et synsvinkel lidt nedadgående på øjet niveau.
Læs mere på:; Montering et fladskærms-tv, Vægbeslag til fladskærms-tv, får de bedste resultater i forhold til monteringen tv over pejs, anbefales det at tage hjælp fra professionelle installatører. De ville være den rigtige mennesker til foreslå dig korrekte vinkel for installation og visning, uden TV’et få beskadiget af varmen genereret fra pejs.

Internet Relationships
Christian Dating Regler
Salt Crystals – Opskrift
Dating Regler for piger
Laminatgulv Cleaner
Små Cross Tatoveringer
Yard Art Idéer
No Sy Puder
Polynesiske Tribal Tattoos
Flimrende lys Løg
Følelsesmæssige Affair