Mother Teresa Citater On Life

Begavede til verden den 26. august 1910, Mother Teresa (Agnese Gonxhe Bojaxhiu) blev født Nikollë and Drana Bojaxhiu, i Skopje, hovedstaden i Republikken Makedonien. Lige fra en ung alder af 12, Agnes følte en stærk trang til at forpligte sig til et religiøst liv. Bestemmes i hendes tanker, tog hun afsked med sin familie i en alder af 18, med henblik på at slutte sig til Sisters of Loreto. Det var sidste gang hun så sin familie.
Den 24. maj 1931, tog Agnes hendes første løfter, og det var på dette tidspunkt, hvor hun valgte at vedtage den navnet »Teresa«. Hun arbejdede som lærer på Loreto Kloster skole, Calcutta (nu Kolkata). Der tog hun sin højtidelige løfter den 14. maj 1937. Hvad der fulgte, kan være kendt for de fleste, men ikke kan beskrives med få ord. Moder Teresa var og er stadig, er legemliggørelsen af ??venlighed, kærlighed og alt, hvad Gud ønsker hans tilhængere til at leve deres liv med. 5 september 1997, var dagen, hvor denne store dame sige farvel til verden for at slutte sig til den himmelske bolig. Under hendes velsignet liv, citerede Mother Teresa mange fraser og sætninger, med henvisning til refleksioner af flere aspekter af menneskers liv. Indsamlingen af ??alle disse Moder Teresa citater om livet, vil jeg præsentere dig med følgende.
Mother Teresa Citater
Mother Teresa Citater om Life; at begynde, lad os os genopleve nogle af de bedste citater fra Mother Teresa, der var analoge til livet og leve.
I dette liv kan vi ikke gøre store ting. Kan vi kun gøre små ting med stor kærlighed.
Vores liv i fattigdom er lige så nødvendig som selve arbejdet. Kun i himlen vil vi se, hvor meget vi skylder de fattige for at hjælpe os med at elske Gud bedre på grund af dem.
Jeg føler, at den største destroyer for fred i dag er abort, fordi det er en krig mod barnet, en direkte drab af det uskyldige barn, mord af moderen selv.
Vi skal huske, at livet begynder i hjemmet, og vi skal også huske, at menneskehedens fremtid går gennem familien
Når denne levende kærlighed er ødelagt af prævention, abort følger meget let
Ensomhed er den mest forfærdelige fattigdom.
Mange mennesker fejlagtigt vores arbejde for vores kald. Vores kald er kærligheden til Jesus.
Vi, de uvillige, ledet af de uvidende, gør det umuligt for den utaknemlige. Vi har gjort så meget, så længe, ??med så lidt, er vi nu kvalificerede til at gøre noget med ingenting.
Der er altid risiko for, at vi bare kan gøre arbejdet af hensyn til arbejdet. Det er her den respekt og kærlighed og hengivenhed kommer i – at vi gør det til Gud, til Kristus, og det er derfor, vi forsøger at gøre det så smukt som muligt.
Miraklet er ikke, at vi gør dette arbejde, men at vi er glade for at gøre det.
En af de største sygdomme skal ingen til nogen.
Succesen for kærlighed er i kærlige – det er ikke i resultat af kærlige. Selvfølgelig er det naturligt i kærlighed til at ville det bedste for den anden person, men om det viser sig, at vejen eller ej, ikke bestemmer værdien af, hvad vi har gjort.
Få mere på det gode liv citater og ordsprog.
Mother Teresa Citater om Happiness; Hvordan kan vi simpelthen gå glip taler om ‘Happiness’, når vi roser Moder Teresa gennem hendes egen gyldne citater? Her er nogle citater fortæller dig, hvad lykke er beregnet til denne dame af velvilje …
Et skønt hjerte er det uundgåelige resultat af et hjerte brænder med kærlighed.
Lad ingen nogensinde kommer til dig uden at forlade bedre og lykkeligere. Være levende udtryk for Guds godhed: godhed i dit ansigt, venlighed i dine øjne, godhed i dit smil.
Der er ingen store ting, kun små ting med stor kærlighed. Lykkelige er de.
Et fyldt med glæde prædiker uden prædiken
Glæde er et net af kærlighed, som du kan fange sjæle.
Hver gang du smiler til nogen, er det en handling af kærlighed, en gave til personen, en smuk ting.
Fred begynder med et smil.
Hvis du finder sindsro og lykke, vil nogle blive jaloux. Vær glad alligevel.
Det er umuligt at gå hurtigt og være ulykkelig.
Lad os altid møde hinanden med smil, for smil er begyndelsen til kærlighed.
Mother Teresa Inspirational Quotes, at hjælpe den faldne til at stå og lære ham at gå igen, er et spørgsmål af stor inspiration og kærlighed. Moder Teresa blev betragtet som en levende kilde til udødeligt motivation og mod. Selv om hun ikke er blandt os i dag, hendes citater stadig glimt med hendes tanker om ren og skær motivation for andre. Så her er nogle, som også en del af Mother Teresa citater på livet. Læs mere på inspirerende citater.
Jeg ved at Gud vil ikke give mig noget jeg ikke kan håndtere. Jeg ønsker blot, at han ikke havde tillid til mig så meget.
Hvis du ikke kan fodre en hundrede mennesker, så foderet kun én.
Ikke tillader jer at blive modløs af manglende, så længe du har gjort dit bedste.
Vent ikke på ledere; gøre det alene, person til person.
Jeg er lidt blyant i hånden af ??en skriftlig Gud, der sender en kærlighedserklæring til verden.
Gud kræver ikke at vi lykkes, og han kræver kun, at du prøver.
Jeg forsøger at give til de fattige for kærlighed, hvad de rige kunne få for pengene. Nej, ville jeg ikke røre en spedalsk i tusind pounds, men jeg gerne kurere ham for Guds kærlighed.
Det er ikke, hvor meget vi gør, men hvor meget kærlighed vi lægger i at gøre. Det er ikke, hvor meget vi giver, men hvor meget kærlighed vi lægger i at give.
Her er mere på:; Mother Teresa Citater; Moder Teresa Biografi; resultater af Mother Teresa, den ovenfor citerede Mother Teresa citater om livet er blot et par dråber fra det store hav af tanker og idealer denne store Moder. Betydningen af ??disse citater er så sandt som det liv, som denne elskelige dame boede. Viva La Moder Teresa!

Inddækning Reparation
Fransk stil Beklædning
Først Dato Regler
Bryllup Reception Tabel Idéer
Vandplanter Care
Evil Clown Tatoveringer
Unikke Polterabend Idéer
Sink Faucet Reparation
Tree Trimning Omkostninger
Kræft Woman
Pin Up Tattoo Design