Mouse Trap at Work

Hvis du er kommet til denne side skal du helt sikkert være at tænke på at slippe af med mus fra dit hus. Du kan også være undrende den bedste mus fælder at bruge, og hvis, der er nogen hjemmelavede musefælde, som kan reducere din afhængighed af mus gift og kommercielle mus fælder. Læs denne artikel for at finde ud af, mus fælder, der virker. Læs mere om bedste musefælde.
Bedste Mouse Fælder til Brug
Der er en række af mus fælder at arbejde, som du kan vælge at bruge til rottebekæmpelse. Nogle af dem er nævnt nedenfor:
Forår Trap; foråret fælder er en af ??de billigste og mest almindeligt tilgængelige mus fælder til rådighed på markedet. Normalt er det lavet af et lille stykke af plast eller træ, og har en metal foråret, hvor du kan vedhæfte mad til at lokke musene. Musen er tiltrukket af den mad, kommer tæt på det, og når det rører stykke mad, foråret fælden lukker på det dermed dræbe det. Disse fælde kan genbruges, til bekæmpelse af skadedyr, efter tømme den.
Mund Mouse Trap; Munden Musefælden er let i vægt og består af et par plastic kæber. Det drives af en sammenrullet foråret og det har en mekanisme til at udløse bevægelse af kæberne, hvis der er lidt bevægelse påvirker fælden indstilling. En agn holdes inde i kæber og når mus rører musefælde, kæber lukke dermed fange mus og dræbe det.
Elektroniske Mouse Fælder; Elektroniske musen fælder er den nyeste form for fælder, der anvendes for at dræbe mus ved en dødelig dosis af elektricitet. Disse fælder er boks som struktur og beskæftiger et elektrisk kredsløb. Mad til mus er holdt inde, og når den går ind i boksen, så bliver det electrocuted.
Live fange mus fælder; Der er nogle fælder, som er designet til at fange mus i live. Disse fælder er et glimrende værktøj til at slippe af med mus, hvis du ikke ønsker at dræbe dem. Disse mus kan frigives i naturen. Hvis du bruger sådanne fælder sørg for, at du slipper så hurtigt som muligt, da mus kan dø af dehydrering eller stress. Desuden, så sørg for at du frigøre dem så vidt muligt, fordi disse skabninger har et instinkt for at komme tilbage til det sted, hvor de plejede at leve.
Lim Fælder, Lim Fælder, der er fremstillet af syntetisk eller naturlig lim er en anden måde at fange mus. Limen påføres plastbakker eller kort bestyrelser og lidt mad er placeret i centrum af brættet. Når gnaver kommer til at have sin mad, bliver det fast på overfladen af ??bestyrelsen og dermed gør det umuligt at bevæge sig. Musene dør af kvælning, sult og dehydrering. Da musene ikke dør straks, men lider en gang, er det fast til den selvklæbende, død er meget langsommere. Animal højre aktivist er imod brug af lim fælder til at dræbe mus. De føler, at det gør gnawer lider unødigt. Læs mere om klistret mus fælder.
Hjemmelavet Mouse Trap
I stedet for at købe og bruge nogen af ??de ovennævnte musen fælder, kan du vælge at gøre musen fælder derhjemme. Hjemmelavet musefælde er nogle af de bedste mus fælder, der kan bruges til at slippe af med disse små væsner. Disse fælder kræver kun nogle få fælles ting som en spand eller container, vand og mad som jordnøddesmør, frø eller krakker krummer.
Til at indfange og dræbe mus derhjemme, tage en spand vand og fylde tre fjerdedele med vand. Hvis du ønsker at dræbe det hurtigere, tilføje opvaskemiddel i den. Når du har gjort det, skal du placere spanden på det sted, hvor du har mus problem. Læg nu en rampe på spanden ved at hvile den ene ende af et stykke plastic eller træ på spanden’s rand og den anden ende på jorden. Drop nogle frø i vandet, og nogle på forpladsen. Musene lokket af den mad, ville klatre op ad rampen og i sidste ende falde og drukne i vandet.
Musefælde biler kan også bruges til at indfange en mus og dræbe det. Det svarer til andre mus fælder, den eneste forskel er der hjul knyttet til musefælde.
Læs mere på:; hvordan man fanger en mus, hvordan du indstiller en Mouse Trap, Hvordan at slippe af mus i dit hus, hvordan man opbygger en Mousetrap bil: trin for trin anvisninger, og dermed er der flere mus fælder dette arbejde, nogen som du kan vælge at bruge og beskytte dit hjem fra disse skadedyr. Det er altid bedre at prøve hjemmelavede mus fælder, som de kan være lige så effektive, og du vil spare penge, som du ellers ville have brugt på at købe disse gadgets.

Baby Diaper Kage instruktioner
Fælles franske sætninger
Æglæggende keramiske fliser
Anti tragus Piercing
Casual Sommer Kjoler
Sommerhus Style rhus
Forvirret Citater
Terrassedøre med indbygget Blinds
Party Pranks
Standard Postkort størrelse
Mulle Haircut