Mulle Haircut

Der findes mange forskellige slags haircuts, der er blevet legede af folk fra før starten af ??civilisation. Og mullet er en sådan frisure der steg til berømmelse omkring tre årtier siden. Lad os vide om multe klipning mere.
Hvad er en Multe Haircut?
I enkle vendinger, kan man sige, at en multe klipning er en kombination af begge langt hår såvel som kort hår. This frisure blev først indført i 1970′erne, men det toppede til popularitet i 1980′erne og 1990′erne, da der var en scene af rock musik hele vejen rundt. Den “mullet” er en frisure, hvor den forreste af håret er klippet og holdt kort, mens håret på bagsiden af ??hovedet er tilbage længe. Derfor, er det også betegnes som en frisure der vedrører ‘simple forfra og vilde bagfra’. Siden det tidspunkt, hvor multe var populær, har det været igennem en meget mange variationer. Dette haircut kan stolt af begge mænd såvel og kvinder; det være sig på fine, lagdelte, eller krøllet hår. Som i enhver anden frisure er der mange typer i en multer så godt. De mest almindelige er rotten halen, mode multe, skullet, og bowllet.
Mulle Haircut for Mænd
I årtier er det mændene, iført den traditionelle multe frisure. Og en flertal af multe-entusiaster var fra den hårde rock og punk rock musikscene. Dette haircut er den bedste mulighed for mænd, der ønsker at beholde deres hår en smule længere, men ikke ønsker at tilbringe megen tid i styling det. Der er mange berømte mænd personligheder, som har været kendt til sport multe. Kun få af de bemærkelsesværdige navne er Paul McCartney, David Bowie, Firenze Henderson, Michael Bolton, Phil Collins, Billy Ray Cyrus, Steven Seagal og Chuck Norris.
Mulle Haircut for piger
Det er ikke kun mænd bar multe, kvinder gør den også, så godt. Kvinder har generelt ikke foretrækker at bære den tradition multe legede af mænd, men en lille variation af det. Men kvinderne som er helt maskuline kan idræt den traditionelle frisure. To af de mest berømte kendisser kendt for at flagre denne frisure er Kim Wilde og Joan Jett. I dag er der en tendens i samspillet mellem de traditionelle multe med scenen og emo frisurer. Nogle endda Perm deres hår til at have fjedrende multe.
Reverse Multe Haircut
Som navnet antyder, en omvendt multe er en som er lige modsat den multe. Det er også er kendt som ‘tellum «, som, hvis du observere, er” mulle “stavet baglæns. I en omvendt multe, håret i front venstre lange, og dem ryggen er forkortet. Håret i front skæres indtil kinden og hagen, hvilket virker som side fejende pandehår falder over den side af ansigtet. På grund af den forreste hår bliver længere, kan kvinder bruger hårfarve ideer til at gøre deres frisure ser unikke og voguish. Dette er grunden til, at nogle mode entusiaster relatere dette frisure med en variation af emo frisurer.
Jeg håber når du har læst denne artikel, har du måske fået nyttige oplysninger om multe klipning, stilarter og idéer, som har holdt udvikler sig med tiden. Der er mange mullet klipning names givet af folk i forhold til lande og traditioner såsom hockey-hår, pad, sikha, fudbolerka, osv.

Fix Squeaky Gulve
Attic Idéer
Øreflippen Piercing
Container Havearbejde Tips
Skifer Tile Installation
Christian Citater og ordsprog
Restaining Køkken Cabinets
Pick Up Lines, der er sjove
Romantisk Sætninger
Cedertræ Tree Information
Montering tv over Pejs