Mus udryddelseslejre

Gnavere er en af ??de mest almindelige og uønsket hus angribere. De skaber ett ravage i ens hus. Enhver ett ønsker at slippe af dem. Årsagerne er indlysende. Først og fremmest gør musene ikke gøre elskelige eller søde kæledyr. For det andet, det er helt sikkert en hygiejne-og sundhedsproblem. Tegn på, at vil vise Dem, at dit hus er invaderet af mus er mus ekskrementer, tilstedeværelse af små revner på væggen eller fodpanel og revner på dørtrin. Du er mest tilbøjelige til at finde mus i skabene, papkasser og containere af eatables. Nærværende artikel diskuteres forskellige måder mus udryddelse.
Hvordan at slippe af mus i dit hus?
Mus Fælder; For det første, for mus udryddelse gøre brug af mus fælder for at fange og kaste dem ud af dit hus. Både bor og snap typer mus fælder er bredt tilgængelige på markedet. Begge af dem er lige så effektive. Brug et hvilket som helst ved at sætte det i områder udsat for mus dvælende. Placer en lille stykke brød, ost, osv inde i fælden til at tiltrække mus. Når de fanges live, frigøre det så vidt muligt fra din ejendom.
Rovdyr, Der er mange dyr og fugle, der lever af mus. De omfatter hunde, katte og ugler. Hunde mestre i at dræbe mus, og derfor kan hjælpe dig i mus udslettelse. Katte er ofte fundet at lege med gnavere. Katte spiller en ret vildt med dem. De sparke mus så meget at sidstnævnte dør af personskader. Dette er grunden til, at fagfolk, der arbejder for gnaver udslettelse plejer at gøre brug af katte. Kattene der er uddannet til dræbe gnavere er kendt som mousers. Men både hunde og katte er ikke særlig effektive på jagt mus. Den ene levende væsen, der kan reelt tjene formål, laden ugler. De er ekstremt effektive kl udrydde mus. De menes at spise mere end 10 mus hver nat. Hvis du ønsker at bruge laden ugler til mus udslettelse, opføre en rugekasse for at tiltrække dem til dit hus.
Mus Afskrækningsmidler; Mus repellanter have en fordel frem mus drab agenser som de ikke tillader nye mus at indtaste dit hus. Mus har ett naturlig antipati at præge. Derfor bør du overveje plantning det rundt dit hus. Dette vil forhindre mus fra dvælende i dit baghave og køkkenhave. En anden mus repellerende er en enhed, producerer ultralyd bølger. Disse er skingre lyd bølger som ikke opfattes af menneskelige ører men iagttages gnavere. De flygter lyden og gøre din ejendom mus gratis. Sådanne ultralyd mus afskrækningsmidler kan placeres både uden for og inde i huset. Her er mere om mus frastødende.
Mus Poison; Hvis alle ovenstående musene udslettelse metoder undlader at give dig resultater, bør du overveje at bruge naturlige gnaver gift. Få nogle søde kulsyreholdige soda fra ett kemisk butik. Put det i ett skål og placere den i et hjørne hvor mus hyppige. Forkulning dræber mus. På denne måde vil du kunne udrydde mus fra dit hus. Alternativt kigge efter mus forgifter indeholdende vitamin D3. Når en mus nedsvælger sådan en gift, den lider fra hjertesvigt inden en par dage. Giftstoffer baseret på vitamin D3 forårsager ikke sekundær forgiftning hvis dødt mus er spises af andre dyr. Her er mere om hvordan man kan dræbe mus.
Mus-proofing; en stor mus udryddelseslejr tip er at gøre dit hus mindre mus-venlige. Værk på hvert værelse, især på køkkenet til gøre miljøet uegnede for mus. Dette er muligt ved hjælp af tricks nævnt som under. ; Fjern fødekilder der er tilgængelige til mus, især åbne og ubeskyttede dem, fra dit hus. Sådanne mad kilder omfatter krummer, spild, venstre-overs og sågar dyrefoder. For at sikre, at du tager sig af dette effektivt, lære hvad gør mus spiser. ; Ud over fødevarer, fjerne kilder til vand og boliger fra dit hus, især fra toiletter, haver og lofter. ; Store eatables i beholdere af metal, glas eller plastik. Containerne bør lufttæt. ; Anbring fødeemner på højere overflader. ; Sørg for at trash bakker altid er dækket. ; Fjern træ pæle, haven debris og junk skure as de tiltrækker mus til hus på din ejendom. ; Rens indholdet af din støv bin på regelmæssig basis. Skal du tjekke, at der ikke væsener der er fodring på dens indhold. ; Seal op alle små huller rundt ventilationskanaler, rør, døre og vinduer med 100% silke caulk. ; Placer lim bestyrelser på ruter, kan anvendes af mus som alternativ fælde. ; Læs videre:; Rodent Skadedyrsbekæmpelse: Elektronisk Rodent Control; Hvordan Komme af Mice; Alle ovennævnte metoder på mus udryddelser er hurtige, og har forudsat lindring fra gnaver invasion. Prøv en af ??dem der passer til din komfort og tilgængelighed af ressourcer. Ønskede resultat er næsten garanteret. Men hvis du undlader at få succes hos mus udslettelse, bør du overveje at kalde en professionel som en sidste udvej. Gøre forhøre godt om musenes udryddelseslejren omkostningerne i din by før ringer skadedyrskontrol fagfolk til dit hjem. Håber, du får af med mus snart!

Bil Dent Fjernelse
Fryser Reparation
Gas Tank Reparation
Grøn maling farver
Alkoholiske adfærdsmønstre
Haj Tattoo Design
Core Values ??and Beliefs
Snake Plant
Udskiftning Brændstof Pumpe
Indsugningsmanifold Leak Symptomer
Sentimental Gaver til mænd