Native American Tattoo Design

Native American kultur og traditioner er en fascination for mange mennesker og få en fan efter næsten over hele kloden. Nogle mennesker, der hører til denne kultur, men er flyttet videre, gerne have tatoveringer sværtet på deres kroppe for at holde deres traditioner i live. Men de, der blot er fans af denne kultur, ligesom at få dem gjort, fordi de værdsætter de mange forskellige i deres design og kultur. Som du ved tatoveringer er en kunstart, og har dyb betydning i forskellige kulturer og traditioner. De kan ske som et minde for en elsket eller blot som en stil kvotient. Fjerene, perler, dyr, våben, kan stjerner, Drømmefangere og mange flere ting, der gør denne enestående kultur velkendt, er den tatovering designs. I de følgende afsnit er der et par indiansk tatovering designs beskrevet for dig, så tag et kig.
Native American Tattoo Design og betydninger
Der er et antal af indfødte amerikanske tatovering designs tilgængelige. Hvert af dem have deres egen unikke betydninger og forståelser af, hvad de står for. Tattoo fans thus foretrækker at få indiansk tatoveringer, som er kompliceret og meningsfyldte. Dette er naturligvis, er tattooers færdigheder af kunst og bør krediteres den måde. Nedenstående er forskellige indiansk tattoo designs sammen med deres betydninger og repræsentationer, så tag et kig. Mere om indiansk symboler og betydninger.
Fjer Tatoveringer, Feathers af forskellige fugle har deres egne individuelle betydning og bruges mest til ceremonielle og religiøse formål. Kombination af forskellige typer af fjer, som de af ørnen og uglen, eller høge make stor tatovering design som betyder, liv og død. Når mange farvet fjer er kombineret sammen, det betyder det pulserende og flere farver af livet. De har også symboliserer tapperhed og mod, som de indfødte amerikanere bar mens du går til krig eller jagt. Anden Eiendommelighed denne kultur er, at høvding og Ældste stammen bar en hovedklæde fremstillet af 30 eller mere fjer. Og det fjer skulle være tjent af dem for hver handling tapperhed at de har udvist. En gammel mand med dette hovedklæde, enten på arme eller ryg, er også en meget berømt tatovering design for mange. Disse designs lave visse store indfødte amerikanske tatovering design for piger såvel som drenge. Mere om fjer tatoveringer.
Animal Tatoveringer, dyr er meget vigtige i den indfødte amerikanske kultur som de betragtes som Gud sendte velsignelser. Ifølge dem, er hver person et dyr ånd dem, hvis styrke gør dem til at kæmpe og overleve. Dyr som løver og andre rovdyr er den dominerende dem, mens mindre dyr er sagtmodig og sky. Men hver af dem har deres naturlige instinkter for at overleve i den skånselsløse junglen. Disse animalske tattoo designs kan virkelig blive betragtet som traditionel indiansk tattoo designs og er meget godt lavet. Nedenfor er betydningen af ??hvert enkelt dyr tatovering design. ; Bears: De er de vogtere der har viljestyrke, styrke, modet og stærke instinkter. ; Bull: Disse haste ind ting uden forberedelse og advarsel. De har også står for frugtbarhed. ; Deer: Det står for blidhed, fred, Naade og uskyld. ; Eagle: Intelligence, frihed, ofringer og risici karakteristika denne tapre fugl. ; Wolf: Loyalitet, intuition succes og spiritualitet er dens egenskaber. ; Lion: Familie, mod og er en beskytter af stammen. ; Totempælen Tatoveringer; andet meget berømt indfødte amerikanske symbolet er totempæl, der står ved porten til landsbyerne eller huse. Det symboliserer en Stamme, klan, familie eller enhver individuel og få det gjort tatovering er virkelig et flot design. Disse poler har design af mange vilde dyrs, hvilket betyder, at de giver sikkerhed og beskyttelse til stammerne eller klaner fra det onde. Fungerer de som vogter spiritus og våge over stammerne om natten, når deres ledere er i hvile. Du kan få disse poler foretaget på din arm, ryg og bryst. Andre sådanne tatovering design kan være Dreamcatcher tatoveringer, Kokopelli tatoveringer der står for beskyttelse og frugtbarhed (reproduktion), osv. Mere om tribal tatoveringer.
Native amerikanere tror natur at være deres liv giveren og skaberen, og dermed få disse virkelig cool indiansk tatovering designs er et godt valg.

Bronzer Makeup Tips
Fladskærms-TV Ophæng
Hjemkomst Temaer
Kombination Skin fugtighedscreme
Black Light Tatoveringer
Pretty Eye Makeup
Populære maling farver
Først Dato Regler
Badeværelse Cabinet Planer
Blomstrende stueplanter
Tungepiercing