Natural Flea Retsmidler

Når dit kæledyr bliver angreb af lopper, er det en irriterende problem, fordi at komme af med dem er en udfordrende opgave. Loppen angreb er ikke kun begrænset til dit kæledyr alene, men vil sprede over hele dit hjem. Desuden kat lopper og hund lopper suger blod fra dit kæledyr for at overleve. De har også ofte starte bidende mennesker, især børn. Kontrollere disse bittesmå brune, vingeløse insekter er vanskeligt, da de formerer virkelig hurtigt. Du vil blive overrasket over at vide, at en kvindelig loppe lægger omkring 20.000 æg i en spændvidde på blot tre måneder! Naturlig loppe midler er normalt foretrækkes, da de ikke har nogen stærke kemiske indhold, som kan forårsage skade på kæledyr. Hertil kommer, at lopper tendens til at få tilpasset de fleste af de kemikalier, som er til stede i kommercielle produkter med hver generation, og som en følge de bliver ineffektive.
Natural Retsmidler for lopper
Den bedste del af naturlige behandlinger er, at selv hvis dit kæledyr indtage these stoffer, samtidig med at slikke deres poter eller pels, vil det ikke have negative indvirkning på deres sundhed. Her er et par naturlige produkter, som kan styre lopper i dine hunde og katte:
Natural Loppe Retsmidler: Citron; Tag en citron og skær den i tynde skiver. Kog to kopper destilleret vand og hæld det over skåret citron. Lad citron sættetid omhyggeligt i vand natten over. Dette vil frigøre citrusolier stede i citron til vandet. Now dip et stykke vat i denne løsning, og dup det over hele din hunds pels. Sørg for, at dit kæledyr ikke bliver våd af det.
Natural Loppe Retsmidler: Hvid Eddike; Tag lige store mængder af hvid eddike og vand og bland dem godt. Hældes denne blanding i en sprayflaske og anvende det på dit kæledyr er langt. Som du spray blandingen, udspredte sin dråber ind i pelsen ordentligt ved hjælp af dine hænder eller en pensel. De sure komponent til stede i eddike dræber lopper uden at forårsage nogen irritation kæledyr hud.
Natural Loppe Retsmidler: Eucalyptus Oil; Giv et bad til dit kæledyr med en hjemmelavet loppe shampoo, der består af eukalyptus olie. At forberede denne shampoo, tilsæt to teskefulde af eukalyptus olie i en kop mild opvaskemiddel saebe. Wet pelsen grundigt og derefter anvende shampoo og skum det godt. Fortsæt til gnide shampoo til omkring 5 minutter og vask derefter af. I stedet for at bruge almindelig vand, kan du forberede en te ved at koge stærkt ildelugtende urter som mint og Pennyroyal blade og bruge det til skylning. Tør dit kæledyrs pels og derefter børste dem godt.
Natural Loppe Retsmidler: Hvidløg, Bortset fra lokal anvendelse af naturlige spray, kan du fodrer hvidløg til dit kæledyr for at kontrollere loppe. Når de spiser hvidløg visse lugte udskilles gennem overfladen af ??deres hud, som gør den betingelse uegnet til lopper at overleve. Dermed vil de ikke sætte sig på pels, og vil ikke bide heller. Du kan sprede nogle hvidløg pulver eller juice i deres mad dagligt.
Natural Loppe Retsmidler: Æteriske olier; et loppehalsbånd, der består af æteriske olier er en af ??de bedste naturlige Loppe retsmidler til hunde. Forbered en blanding med 2 spsk hver af pebermynte og ceder æteriske olier, halv kop rosmarin olie og en fjerdedel kop citronella æterisk olie. Tage en reb lavet af naturlige fibre og dyp det i denne forberedte blanding i et stykke tid. Så lad rebet tørre i 8-10 timer. Når det er tørret ordentligt, binde den rundt kæledyr hals. Du bør dog ikke bruge det på dine katte.
Læs mere på:; Loppe Home Retsmidler, Natural Retsmidler for Lopper; Disse naturlige loppe afhjælpende foranstaltninger vil yde nødhjælp til dit kæledyr fra kløe og holde dem fri. For komplet loppe kontrol, støvsuge dit kæledyrs sengetøj og de områder, hvor de tilbringer maksimale tid regelmæssigt. Spred eukalyptus blade i alle kroge og hjørner af huset for at forhindre fremtidige angreb af lopper. Disse blade vil holde sig frisk i 6 måneder og give en dejlig duft i hele huset også.

Ørken Landskabspleje Idéer
Populære Bryllup Farver
Lightening Hair
Kloak Gas Lugt i House
Enzymatiske Cleaner
Påske Basket Idéer
Feminin Tatoveringer
Guest House Floor Planer
Badeværelse Bruser Designs
Natural Flea Retsmidler
Facial Razor Bump