Naturlig Lip Gloss opskrift

Lip gloss er måske et af de mest elskede kosmetik af kvinder over hele verden, for det milde glossy glans og subtile kulør, at de bibringe en læbe at give det en naturlig og alligevel meget tiltalende udseende. Imidlertid er lip gloss også kendt for at levere fugtgivende gavn for en tør og sprukne læber og dermed bliver helt uundværlig for mange kvinder, især om vinteren dag. Generelt, lip gloss kommer i forskellige former, lige fra klar, gennemsigtig lip gloss til the lyste, frostklare og metalliske dem. Ingen tvivl om, det kosmetisk middel er bredt tilgængelig i markedet i forskellige former, men de fleste af dem indeholder mange kemikalier, konserveringsmidler og kunstige farvestoffer og smagsstoffer. Lang tids brug af sådanne kemikalier kan ikke godt for ens helbred. Så hvis du vil undgå alle disse kemikalier og kunstige farvestoffer og konserveringsmidler, så hvorfor ikke gøre naturlige lip gloss hjemme. Her er et par enkle naturlige lip gloss opskrifter til dig.
Sådan Gør Natural Lip Gloss
De grundlæggende ingredienser i næsten alle kommercielle lip gloss er ens, bortset fra nogle få stoffer, der kan variere til at give forskellige smag og farve til lip gloss. The grundlæggende lip gloss indholdsstoffer, bivoks, vaseline, syntetiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, aroma, glimmer, carmin, og nogle olier som, mineralsk olie, vitamin E og jojobaolie. Ud alle disse ingredienser, kan du udelukke syntetiske duftstoffer lignende, kunstige farve, smag, konserveringsmidler, og også glimmer og karminrød, og erstatte dem med nogle naturlige ingredienser for at gøre dig egne hjemmelavede lip gloss. Til dette kræver vi en dobbelt kedel eller mikrobølgeovn eller varmt vand for at smelte og blande naturlige lip gloss råvarer. Vi har diskuteret under et par naturlige lip gloss opskrifter, med alle naturlige og sikre ingredienser.
Lip Gloss Opskrift # 1, Grundlæggende Ingredienser, Bivoks, Kokosolie, Cocoa Butter, Jojoba Olie, Process
Bivoks kan findes i mange sundheds-butikker og stearinlys for øje levering butikker. De kan findes i gylden og hvid farve. For at gøre din naturlige lip gloss, først og fremmest skal du riv voksen fint med en ost rivejern. Nu lagt omkring 2 teskefulde af bivoks, 1 spiseskefuld hver kokosolie og kakaosmør i en dobbelt kedel eller over varmt vand, indtil alle disse ingredienser smelte. Lad blandingen køle af i et stykke tid, og derefter hælde et par dråber (10 til 15) jojobaolie og rør det ordentligt. Du kan også tilføje et par dråber vitamin E olie og honning, hvis du vil. Vær sikker på at blande alle ingredienserne grundigt. Nu, hæld blandingen i en container og sæt låget, men holde det lidt åben, så fugten kan slippe ud. Når din flydende lipgloss størkner helt forsegle containeren.
Lip Gloss Opskrift # 2, grundlæggende ingredienser, Bivoks, Olivenolie, Vitamin E olie, honning, Process
Denne lip gloss opskrift kræver omkring 1 spsk af bivoks, 2 spiseskefulde olivenolie, ca 1 tsk honning og et par dråber æterisk olie og vitamin E olie. Først, smeltes bivoks og olivenolie i en dobbelt kedel og lad den køle i et stykke tid, før der tilsættes vitamin E olie, honning og omkring 10 til 15 dråber æterisk olie. Bland alle ingredienserne ordentligt. Æteriske olie er valgfri ingrediens i denne naturlige lip gloss opskrift, hvilket hovedsagelig tilsættes for at give lip gloss en mild smag. Nu, hæld blandingen i lip gloss beholderen og sæt låget på en sådan måde, at fugt kan slippe fra det. Når blanding eller indholdet af containeren størkner, forsegle containeren.
Lip Gloss Opskrift # 3; grundbestanddele, Bivoks, Cocoa Butter, sød mandelolie, Process
Tage omkring 1 spiseskefuld af bivoks, halv spiseskefuld af kakaosmør og omkring 3 tsk sød mandelolie og smelt dem i en dobbelt kedel eller over varmt vand. Lad blandingen køle af et stykke tid, hvorefter der tilsættes ca et par dråber æterisk olie og vitamin E olie og rør korrekt. Derefter hældes blandingen i beholderen og sæt låget halvvejs, så overskydende fugt kan slippe ud. Når indholdet af beholderen køler eller størkner, så glem ikke at forsegle det ud. Find ud af mere på:; Hvordan laver Lip Gloss; Lip Gloss Opskrifter, hvordan man laver din egen Liquid Lip Gloss, Så dette er nogle af de enkle naturlige lip gloss opskrifter, som du kan lave dine egne lip gloss og også gave dem til dine venner og familie. Men, samtidig med at lip gloss, til et vigtigt punkt holdes for øje, er, at ingredienserne eller blandingen bør være opvarmet indtil de smelter helt. Men blandingen må aldrig bringes i kog. Et andet punkt, er at lade blandingen køle lidt ned, før tilføjer æteriske olier til den, da disse olier har en tendens til at bryde ud,, hvis det tilføjes en meget varm blanding. Så skal du være lidt forsigtig og tålmodig, mens du prøver at lave din egen naturlige lip gloss. Men gør dit eget lip gloss kan være en masse sjovt og udover vil du være i stand til at bruge lip gloss, hvis ingredienser er ikke kun naturlige og sikre, men også velkendt for dig.

Styling kort hår
Poppy blomst
Topiary Planter
Alice i Eventyrland Tatoveringer
Life Quotes til Live Af
Soveværelse vindue behandlinger
Gæst Etiquette
Crazy Tattoo Idéer
Petite Cocktail Kjoler
Elegant Updos
Ice Breakers for voksne