Naturlig Lip Gloss

Lip gloss er blevet en af ??de mest populære kosmetik de seneste år. The grund skyldes som mennesker vælger lip gloss i stedet for læbestift er, fordi de førstnævnte giver læben en flimrende og subtil se på samme tid. Det er også en af ??de bedste kosmetik for teenagere, da det giver et naturligt look på læberne. Er imidlertid fleste læbe glosser der er tilgængelige på markedet lavet af kemikalier, der kan ikke passer alle. Derfor er det bedst at vælge naturlige lip gloss som man kan købe fra lokale butikker. Ikke desto mindre Problemet her er, at mange eksperter er af den opfattelse, at lip gloss, der skulle være lavet af naturlige ingredienser, er rent faktisk ikke så. Eller med andre ord da, producenter hævder, at disse læbe, skygger are lavet af naturlige stoffer, er dette claim er faktisk tvivlsomt. Derfor ville bedste alternativ være at gøre lip gloss på din egen. Her vil vi tage en kig på nogle naturlige lip gloss opskrifter at én kan nemt lave derhjemme. Læs mere om hvordan du får lip gloss.
Hjemmelavet Natural Lip Gloss Opskrifter
Den største fordel af at gøre lip gloss derhjemme er, at du kan styre den naturlige lip gloss ingredienser. De anvendte ingredienser at gøre lip gloss er noget, der normalt tilgængelige i fleste hjem. På denne måde, kan du også spare en masse penge, som kommercielle lip gloss rent faktisk koster en masse penge. Alligevel er der mange mennesker, der tror, ??at de kan gøre bare én type lip gloss derhjemme. Men dette er ikke sandt, som det er muligt at gøre lip gloss forskellige smagstyper og duftstoffer derhjemme også. Her er nogle opskrifter til fremstilling af naturlige lipgloss. Læs mere på lip gloss opskrifter.
Naturlig Lip Gloss Recipe # 01
Ingredienser, 2 teskefulde bivoks, 2 spsk kokosolie, 10-20 dråber jojoba-olie, 3 tsk kakaosmør; Dråber af vitamin E olie eller honning; Forberedelse
I et dobbeltblindt slagtekyllinger, tage bivoks, kokosolie og kakao smør sammen og smelte på ett meget lav varme. Når de er helt smeltet, tage slagtekyllinger fra ovnen og lad den køle af engang. Når dette er sket, tilføjer jojobaolie og rør indtil det helt blander i det smeltede blandingen. Tag en ren beholder og overfør lip gloss derind. Hold låget til beholderen lidt løs, så det er muligt for fugten at flygte fra det. Når lip gloss er fuldt afkølet, sæl det stramt og bruge det når du vil. Mere om hjemmelavet lip gloss.
Naturlig Lip Gloss Recipe # 02
Ingredienser, 1 spsk mandelolie olie; 10-12 friske tranebær, 1 teskefuld honning; Forberedelse
Tag tranebær, mandel olie og honning i mikrobølgeovn venlig parabol, og varme det for et par minutter i mikrobølgeovnen. Efter dette, tage skålen ud fra mikroovnen og knuse tranebær under omrøring dem. Når dette er sket, belaste blandingen gennem sigten, så at du kan disponere fra tranebær brikker. Overfør blandingen i ett lufttæt beholder og bruge det når du vil. Mere om, hvordan man laver sin egen lip gloss.
Naturlig Lip Gloss Recipe # 03
Ingredienser, 3 tsk kokosolie, 1 / 8 tsk vanilje ekstrakt, 3 tsk bivoks, revet, 1 / 8 tsk E-vitamin olie; Forberedelse
I mikrobølgeovn venlig parabol, tage kokosolie, vitamin E olie og bivoks sammen. Anbringes skaalen i mikrobølgeovnen og varme til engang, indtil voks og olierne er helt smeltet. Tilsæt vanille ekstrakt i beholderen og rør til blande det med den smeltede ingredienser. Tag en ren beholder og hæld blandingen derind. Lade blandingen køle helt af, før du bruger den. Mere om, hvordan du får din egen flydende lipgloss.
Naturlig Lip Gloss Opskrift # 04
Ingredienser; 3 spsk kakao smoer; 1 kapsel vitamin E; 4-5 chokolade chips; Forberedelse
Tag alle ingredienserne i ett dobbelt slagtekyllinger og varme indtil de er helt smeltet. Efter dette er gjort, omrøres blandingen med en ske till bliver det en glat pasta. Overfør ingredienser til en ren, lufttæt beholder. Karret i køleskabet for at køle og bruge det, når det størkner helt.
Det er nogle af opskrifterne af naturlige lipgloss, at du kan gøre derhjemme. Disse opskrifter er ganske let og vil ikke tage meget af din tid. Så prøv at gøre naturlige lip gloss med de opskrifter, der er givet ovenfor. Kan du ikke kun bruge lip gloss selv, men kan også give dem som gaver.

Dæk Justering Omkostninger
Dobbelt Navel Piercing
Kræft Tatoveringer
Fiskedam Design
Våddragter til mænd
Anden Baby Shower Etiquette
Fjernelse af Popcorn Loft
Topiary Planter
Shampoo til Fedtet hår
Elegant Hairstyles
Populære maling farver