Naturlig Skæl Shampoo

Skæl er ikke en sygdom i håret, det er simpelthen en tilstand, hvor hovedbunden er berørt forårsager hvide skalaerne i den den døde hud til at kaste hurtigere end normalt. Generelt vores hudceller gøre fornyer sig ved at kaste de gamle ud af hovedbunden. Denne procedure er hurtigere i en person, der lider af skæl. Der er forskellige skæl årsager, de mest almindelige er beskidt hår og tør hud. Hvis håret ikke er shampooed regelmæssigt, holde huden celler og olier opbygge som resulterer i skæl. Selvmodsigende at dette, hvis huden bliver for tør, som i vinter, det bliver kløende på grund af de opvarmede indendørs temperaturer, der forårsager skællende hud.
Selvom skæl ikke er en alvorlig tilstand, og det er heller ikke smitsom, det helt sikkert er pinligt. Skæl bringer en masse restriktioner på frisurer og endda tøj. Man kan ikke flagre den slanke sorte kjole på grund af frygten for skæl! Selv om der er hundredvis af anti-skæl shampoo til rådighed på markedet, meget få af dem er faktisk effektive. Det er derfor, du har brug for naturlige skæl shampoo. Følgende er nogle nemme naturlige skælshampoo opskrifter, som består af ingredienser, som er let tilgængelige i hjemmet selv.
Naturlig Skæl Shampoo Opskrift # 1
Ingredienser ½ kop eddike; ½ dl vand; Process
Dette er en af ??de letteste naturlige skælshampoo opskrifter. Alt du skal gøre er at tage en mellemstor skål og tilsæt vand og hvid eddike i den, bland godt og gælder for hovedbunden direkte. Massage i et par minutter i en runde bevægelse og derefter vaske med almindelig shampoo. Brug dette to gange om ugen, før indsæbning. Skæl er sikker på at reducere efter et par ansøgninger. Læs mere om hårpleje.
Naturlig Skæl Shampoo opskrift # 2
Ingredienser 10 dråber birk æterisk olie, 8 ounce skælshampoo efter eget valg; 20 dråber rosmarin æterisk olie, 40 dråber lavendel æterisk olie, 10 dråber cedertræ æterisk olie; Process
Brug kun ægte olier, kan det syntetiske olier har ikke været effektiv på grund af tilsat konserveringsmidler osv. Tag en mellemstor skål og bland alle de olier i det, så gør det omhyggeligt uden at spilde det. Bland ingredienserne godt og tilføje dem til flaske shampoo, rystes kraftigt. Det er bedre at bruge en neutral baseret shampoo, hvis du ikke har en, kan du endda bruge noget baby shampoo, da den er så mild som enhver neutral baseret shampoo. Brug denne shampoo to-tre gange om ugen, skal du blot anvende den på hovedbunden og skyl ud. Læs mere på hårplejeprodukter.
Naturlig Skæl Shampoo Opskrift # 3
Ingredienser ½ tsk rom ekstrakt, 6 kryddernelliker, fint formalede; ¼ kop shampoo efter eget valg; 3 spsk æble juice, 1 spsk æble cider eddike; Process
Tilføj æble cider eddike og shampoo i en blender, røre i rom ekstrakt, æblejuice og jord nelliker. Blend alle ingredienserne i 30 sekunder, på lav hastighed, indtil alle ingredienser er dannet til en pasta. Hæld denne shampoo i en flaske indtil brug, kan du gemme denne shampoo til maksimalt 3 dage i køleskabet. Læs mere om skæl kur.
Naturlig Skæl Shampoo Opskrift # 4
Ingredienser, 1 kop vand, 2 spsk flydende Castilla sæbe, 1 tsk lys vegetabilsk olie, 2 spsk æble cider eddike, 2 spsk frisk rosmarin, 2 spsk frisk timian, 2 spsk kokosmel; Process
Hæld vand i en beholder, som det koger, tilsættes i kokosmel og urter. Koges i cirka 20 minutter og lad afkøle til stuetemperatur. Dræn vandet og overføre ingredienser til en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser i skålen og bland indtil godt blandet. Anvende denne shampoo i vådt hår, massér ind i hovedbunden og skyl med koldt vand. Du kan gemme denne shampoo i en lufttæt beholder, ved stuetemperatur alene. Læs mere på hjemmebane retsmidler for skæl.
Det var nogle simple fysiske skælshampoo opskrifter. Du kan prøve nogen af ??dem, alle af dem er sikker på at slippe af med skæl. Men det er bedre at undgå skæl ved at tage rigtige pleje af hår end at forsøge at helbrede den.

Foundation for Fedtet hud
Fiskedam Design
Engel trompet Plant
Rengøring Hardwood gulve
Hawaiian Tema Party
Sjov Weekend Getaways
Faucet Håndtag Reparation
Bibel Friendship Vers
Glas hyldeknægte
No Sy Puder
Maleri Møbler