Naturlige hår Conditioner

Condition er en del af hårpleje processen, da det hjælper med at holde håret blødt og silkeagtig. Der er en række hår conditioning produkter tilgængelige på markedet, som henvender sig til hver type hår. Med andre ord kan folk med tørre hår, fedtet hår samt normalt hår finde en balsam, der fungerer godt for deres hår. Men problemet er, at hårbalsam er ganske dyre, og desuden er de fleste af dem lavet af kemikalier. Så når en person anvender disse klimaanlæg regelmæssigt, kan håret blive beskadiget efter lang tids brug. En nem alternativ hertil ville være at skifte til naturlige hårbalsam. Der er flere fordele ved at vedtage naturligvis lavet hårbalsam. Én blandt dem, er, at de ikke indeholder kemikalier og kan let hjemme med hjælp af regelmæssige husholdningsprodukter. Også, vil du spare mange penge, samtidig med at dine egne balsam. Så hvis du er interesseret i at vide om hvordan man kan gøre naturlige balsam derhjemme, her er nogle opskrifter, som vil hjælpe dig i at gøre det.
Naturlige hår Conditioner Opskrifter
Der er flere naturlige conditioner opskrifter, som kan laves derhjemme. Men hvis du vil vide, hvilken blandt dem er den bedste naturlige hår balsam, vil den eneste måde at afprøve dem en efter en. Ikke desto mindre en ting, der kan garanteres om disse balsam, er, at de ikke ville få nogen bivirkninger. Hvis du har en allergi mod nogen af ??de naturlige hår balsam råvarer, ville det være bedst for dig at ikke bruge det og prøve noget andet. Med denne note, så lad os tage et kig på de opskrifter for at gøre naturligt hårbalsam. Læs mere om hjemmelavet hårbalsam.
Naturlig Hair Conditioner opskrift # 01
Ingredienser, 1 æggeblomme, 1 tsk baby olie / olivenolie 8 ounce vand; Forberedelse
I en lille skål, tag æggeblomme og slå i høj hastighed, indtil den bliver skummende. Add baby olie til den slagne æggeblomme og blandes. Når dette er gjort, hældes vand til blandingen og blend alle ingredienserne grundigt ved at slå dem sammen. Efter dette, anvende denne æggemassen i håret, startende fra hovedbunden til rødderne. Massage godt og skyl efter 4 – 5 minuter. Må ikke glemmer at vaske dit hår med shampoo. Vide mere om hårbalsam lavet derhjemme.
Naturligt hår Balsam Opskrift # 02
Ingredienser ½ kop eller 4 ounce virkelige mayonnaise; Forberedelse
Mayonnaise det bedste, der giver dybe konditionering til håret. Men, før du anvender mayonnaise, sørg for at den er den originale og ikke den, der bruges til salat dressing. At bruge mayonnaise et balsam, første, dæmpe dit hår og derefter anvende mayonnaise over hele håret grundigt. Dæk dit hår med en plastik hætte og derefter wrap det med et håndklæde. Efterlad mayonnaise på dit hår i 20 minutter, så det bliver tid til at trænge i håret helt. Efter 20 minutter, skyl mayonnaise med koldt vand, efterfulgt af shampoo. Læs mere om conditioner til ødelagt håret.
Naturlige hår Conditioner Opskrift # 03
Ingredienser 8 ounce kokosmælk, 1 avocado, skrællet og mosede; Forberedelse
I en mikrobølgeovn venlig skål, tage mosede avocado og hæld kokosmælken over det. Placer skålen i mikrobølgeovn, og varme den i 45 sekunder. Rør ingredienserne i skålen med en ske og sættes i fingeren for at teste varme. Hvis du er i stand til at røre blandingen, gælder det på dit hår grundigt. Læs mere om conditioner til tørt håret.
Naturlige hår Conditioner Opskrift # 04
Ingredienser 2 spsk kokosmælk; 2 spsk olivenolie, 1 tsk kokosolie, 2 spsk lys sesamolie, 2 spsk honning, 2 æg Tilberedning
Tag kokos mælk i en mellemstor skål og tilsættes andre ingredienser som olivenolie, sesamolie, kokosolie, æg, honning til det. Beat indtil alle ingredienser er fuldstændig blended. Påfør blandingen på håret grundigt og lad det sidde i 20 minutter. Efter den indstillede tid, skyl dit hår, og derefter, shampoo det. Læs mere på hårbalsam til tørre hår.
Hot oliebehandling
Bortset fra ovenstående givet dem, er den bedste naturlige hår balsam varm olie behandling. Dette er en conditioner, der har været brugt af mennesker siden i lang tid. Den første ting du skal gøre er at tage dit hår olie i en gryde og varme det på en meget lav varme. Når dette er gjort, gælder den varme olie på dit hår og massage blidt med dine fingerspidser. Soak et håndklæde i varmt vand og indlejre din olieret hår med det. Lad håndklæde forbliver i håret i 15 – 20 minutter og derefter vaske dit hår med dit almindelig shampoo. Læs mere på varme olie hår behandling.
Kan du lide at læse mere på:; Bedste Conditioner til tørt hår, Conditioner til African American Hair; Hair Care Products; Dette er nogle af de naturlige hårbalsam, som du kan nemt gøre derhjemme. I første omgang, kan du prøve hver enkelt af disse balsam, og når du finder en conditioner der passer bedst til dit hår, kan du lave det din permanent hår balsam.

Små Tattoo Idéer
Pessimisme vs Optimisme
Internet Dating Tips
Gas Tank Reparation
Etikette Regler
Forvirret Citater
Salt Krystaller Fakta
Ranunkel Blomster Sæson
Daisy Wedding Invitationer
Gothic Vielsesringe
Job Interview Påklædning