Nem Gaver til Make

Særlige begivenheder holder sker, og det er når du føler mangler gaveideer. Fremlægge eller tænker på ett unik gave hver gang måske være hård opgave. Også, har du måske allerede udforsket gaveforretninger og afhentet disse unika. Fra ekstremt dyre brikker til nogle billige, men personlige gaver, ville du have valgt for alle. Nå nu er det tid til at tænke på noget andet. Hvad med nogle unikke hjemmelavede gaver? Disse vil have de søde personlige præg, og disse vil blive noget, der er langt mere nyttig for modtageren. Så her er nogle ideer om nemme gaver at gøre derhjemme.
Hurtig og Nem gaver til Make
Tekop Stearinlys, Dette er en af ??de dejlige gaver til kvinder, især for de housewarming-funktionen. Alt du behøver er et sæt af tekopper, væger, farvet voks og nogle duftstoffer. Bedst at vælge tekopper med underkopper. Stedet af voks, kan du også bruge stearinlys i dit hjem og hvis de er hvide, brug mad farver eller stykker farveblyanter. Materialet er let tilgængelig i ett håndværk butik. Nu starter ved smeltning af voks i en dobbelt kedel. Mens dens smeltning, tilføje farver (hvis påkrævet) og derefter tilføje duft. Nu holder ett vægen i centrum af tekop, hæld voks i denne kop. Hold vægen indtil voks er mindst halvfaste. Lad voks køle ned og tykkere. Et ganske tekop stearinlys er klar. Du kan også få tilføje sekunder skygge af voks, hvis tekopper er gennemsigtige. Læs mere på housewarming gaver.
Badekar Basket; Et bad kurv kan en klassisk ting at gave nogen. Fyldt med elementer som vil hjælpe dig have en perfekt bad med en rolig strejf af afslapning. Få nogle duftende stearinlys, æteriske olier, vaskeklud, badesalt og en klassisk DVD for en beroligende musik baggrund. Her er en nem opskrift gøre badesalt der skal føjes til dette kurv. Tage 4 kopper Epsom salte, 2 kopper havsalt, lavendelolie for dens ultimative duft og en fødevare farve. Bland salte og tilsættes ca 10 dråber æterisk olie til det. Finish ved at tilføje den ønskede maden farve. Bland godt og overføre det i en ziplock pose. Overlade det i 2 uger, omryst dagligdags. Tag en dejlig, gennemsigtig, høj og smal flaske. Fyld det med denne bad salt, lukke låget og binde en farvebånd matching med farve salt. Placer den i badet kurven. Dette er en af ??de bedste nemme gaver til gøre for venner, især kvinder. Sådanne gave kurve er meget populære hjemmelavede fødselsdagsgaver.
Brød Dipping Olier, anden nem gaver at gøre for mænd eller kvinder er brød dyppe olie. Du har brug for olivenolie og en dekorativ, transparent glas flaske. Her er opskriften. Tag 1 kop olivenolie og tilsættes 1 teskefuld hver af disse, formalet sort peber, knust rød peber, oregano, basilikum, persille, rosmarin, hvidløg og salt. Forøg mængden af ??disse krydderier ifølge mængde olie. Rør og hæld i flasken. Luk låget og slips ett metallisk eller satin farvebåndet til hals denne flaske. Stick en lille note sige ryst godt før servering. Dette danner ett dejlig hjemmelavet gave, der vil perfekt ledsage ett uskivet frisk bagt brød.
Dekorative Æg; dekorativ æggene er blandt den perfekte påske gaveideer. Kan du også gave disse på andre lejligheder som en smuk dekorativt element. Har et par af disse og placere dem i en dekorativ kurv fyldt med tørt græs, en dekorativ gave punkt på dagsordenen er klar. Her er hvordan man laver dekorative æg. Tag et æg og lave en hul med en nål. Hold ægget over ett skål og udvide hullet med et søm. Gør mindst 1 / 4 inches hul og tøm den. Vask det indefra og uden ordentligt med vand. Når dets tør begynde at male det med blank maling. Tag dekorative blonder og lim det på æg, så sørg for at du dække hullet med dette. Lad det tørre og derefter spray akryl finish spray over det. Tilsvarende arbejde på resten af ??æggene.
Så disse var nogle nemme gaver at gøre, kan du pakke disse på en søde måde at gøre dem mere specielle. Prøv nogle variationer i disse og få mere gaven valgmuligheder. De bedste hilsner,

Tanning Tips
Egyptiske Tattoo Design
Små Soveværelse
Online Dating Spil
Affaldsskakt Cleaner
Naturlig Lip Gloss opskrift
Funny Romantisk Quotes
Hollandsk Braid
Tungepiercing
Social Etiquette
Hjemmelavet Wax