Neonskilte Reparation

Vi er alle godt klar over, om det lysende rør tegn, der er lavet af lavt tryk neon gas. Når neon gassen er forsynet med en høj spænding, det gløder i fremragende og iøjnefaldende lys. The bedste anvendelser af neonskilte er mange når det kommer til kommercielle reklamer. Det meste af den lyse og glitrende bestyrelser, at vi tilbøjelige til at se er lavet af neon gas. Fra auto reparation neon skiltene til øl neonskilte, alle hører under samme kategori! Neonskilte er de bedste visuelle effekt, man kan have på et sind i forhold til enhver anden form for reklame. Og for at føje til, at de er særdeles holdbare med begrænsede krav til vedligeholdelse.
Men nogle gange reklamer hjælpemidler, nedbryde og lade ejerne spekulerer på, hvad de skal gøre. Faktisk, neonskilt vedligeholdelse og reparation er ikke så svært en opgave, og man kan helt sikkert mestrer det med lidt know-how neonskilt reparation. Et par grundlæggende ting som rengøring og skrabe kræves der sammen med rør ny pumpe og svejsning alle de ting sammen. Før du lære mere om neonskilte reparation, vil jeg foreslå dig at lave en neonskilt mønster først. Hvad for? Nå, så tjek følgende instruktioner for neonskilte reparation og finde ud af årsagen!
Neonskilte Reparation instrukser Som jeg sagde i indledningen, skal du lave et lignende mønster af neonskilt, som du arbejder med. Hvis du ikke er i stand til at reparere det ordentligt, har du ikke lyst til at fortryde at bryde de sidste tegn til rådighed med mønster i neonskilt butikken. For at gøre det mønster, tager et mønster papir og spore neon rør på den. Du kan også bruge en bøjning materiale til fremstilling af mønstret. Skal du udfylde den del, der mangler i den ødelagte neonskilt, så godt som de originale. En tidligere billede af det samme neonskilt ville være bedre for minde dig om det. Your neonskilt mønster er klar. Gå videre, her er de neonskilt reparationsinstrukser.
Når du er færdig med at trække det mønster, excoriate den gamle isolatorer. Du vil også skulle blokere maling. Begge disse trin vil stoppe den unødvendige rygende mens du gå videre med din reparation projekt. Det vil også gøre det nemt for dig at afgøre, om du arbejder på en neon rør eller en kviksølv rør. ; Hvis du allerede ved, at du har at gøre med en kviksølvkoncentration rør, så ville jeg foreslå dig at tage hjælp fra en professionel, med det samme. Fordi opvarmede kviksølv kan producere virkelig skadelige dampe, som skal håndteres af en ekspert. ; Du er nødt til at tørre glasset ren, således at støvet bliver ikke indsat inde i røret, mens du reparere neonskilte. Efter at kontrollere for vakuum af røret. Du kan gøre det med et rør tester eller en gnist spole. Hvis røret lys, ved så at det er under vakuum og skære det vil vige til luften at komme ind i røret. ; Hvis luften siv inde i røret, så det kan blæse af pulverlakering og føre til total spild af neon rør. For at lette luften i røret, skal du varme den forseglede tubulation spidsen, med hjælp fra en hånd fakkel. På denne måde vil det komme nemt krakket. Når den krakkede forseglingen er afkølet, skal du bryde det fra hinanden. ; Kontroller at du bærer en øjenbeskyttelse, når de udfører en opgave for neonskilt reparation. Husk at den gamle belægning røret vil lyse anderledes end de nyere. Hvis tegnet er for gammel, så overveje at udskifte snarere end at reparere det. , Du skal bruge et rør med samme diameter som den eksisterende, fordi manglende i størrelsen af ??rørene er let at genkende! Nu er den sværeste, som kaldes som glaspusteri. Før det bliver videre med glaspustning, ising røret og snustobak ud løs belægning af fosfor og støvpartikler. ; Varm en ring af slange og trække i glasset, når det er godt smeltet. Lad den køle og din knæk reparation er færdig! Den vigtige del, som stadig er udskiftningen af ??elektroder. Selvom de gamle stadig er i arbejde, vil jeg foreslå dig at få de nye elektroder til sikkerhed og holdbarhed af din neonskilte. ; Glem ikke at tjekke at den isolatorer, ledninger, elektroder boliger, kæder, bolte og møtrikker og alle de andre rør støtter er rust fri og er i en stand.
Læs mere på:; Hvordan man laver neonskilte, Neon Opret Transformers: Som en sidste venlig rådgivning, vil jeg foreslå dig at få en professionel hjælp til neonskilte reparation, hvis du er helt amatør på dette område. Det ville være værd at betale omkostningerne, og som har en varig neonskilt, snarere end at spilde din tid på et fuldstændig håbløst. Nå, på dette notat, konkluderer jeg denne artikel om neonskilte reparation. Håber det var vidende!

Highball glas
Keramiske fliser backsplash Designs
Hydroponiske Næringsstoffer
Fest Centerpiece Idéer
Sort Pine Bonsai
Black Tie Påklædning
Lille Backyard Landskabspleje Idéer
Finger Tatoveringer
Home Fødselsdagsfest Idéer
Glasfiber Tub Reparation
Nummerplade Opslag