No Sy Puder

Disse dage selv en simpel værelse indretning kan gøres levende og lysende, hvis et par farvede hynder eller puder der kastes om de forskellige møbler såsom sofaer, senge og stole. Men hvis du er på et stramt budget, så køb af disse kan knibe lommen. Så for at kunne kontrollere udgifterne og for at gøre tilpassede puder efter dit smag, syning disse puder derhjemme er den ideelle løsning. Men ikke alle af os kender, hvordan til at sy, right? Dette er, hvor der ikke sy puder komme handy. Så hvis du også ser frem til at dekorere dit hus med puder og vil vide, hvordan man giver ingen sy puder, så nedenstående er en nem, skridt klogt procedure for det samme. Læs mere på hjemmebane udsmykning.
Procedure skal være uden Sy Puder
En nem no sy pude er en, der er hjerteformet. En hjerteformet no sy puden kan holdes overalt i huset, det være sig stue, soveværelse eller endda en børneværelset. Her er en nem metode til at gøre det samme.
Nødvendige materialer, Fleece stof, saks, Målebånd, Pude form; Chalk; Procedure
Trin 1: Tag fleece og skåret ud to hjertet figurer fra den. Sørg for, at hjertet figurer er identiske i form, men er af to forskellige farver. Størrelsen af ??hjertet, bør være omkring fire inches mere fra alle sider, end størrelsen af ??den pude, du ønsker. For eksempel, for en 18 * 12 inches pude bør fleece skæres i størrelse af 26 * 20 inches.
Trin 2, Nu tager kalken, og trække en Hjertet på fleece hjertet, hvilket er fire inches mindre fra alle sider end fleece hjertet. Når du har gjort dette, tager kridt og tegne en “brede linjer, der starter fra kridtet hjertet til kanten af ??fleece hjertet. Disse linjer er nødvendige for at gøre endnu frynser. Gentag dette trin på den anden identiske fleece hjerte også.
Trin 3: Tag både fleece hjerter, og opbevar dem på toppen af ??hinanden, med chalked side på udad. Tage saks og klippe en “Wide frynser med det.
Trin 4, Start nederst, binde udkanten af ??både Hjerter i knob, således at både fleece Hjerter blive forenet. Hold om koblingssalg knuderne till eneste omkring fem seks af dem efterlades.
Trin 5; Tag hovedpuden form og fylde hjerteformede pude med det. Sørg for, at stopning er bare om nok, hverken for mindre eller for mere, således at puden kan erhverve en god, dejlig form.
Trin 6; Når puden formularen er fyldt pænt, binde den resterende frynser i knob. Denne gang i stedet for to, slips fire frynser på et tidspunkt, så puden form inde med fyld, kan holdes ordentligt sammen.
Samme procedure kan bruges til at foretage nogen sy bløde puder i forskellige former, såsom runde, firkantede, trekant og endda stjernen formet. For kid’s værelsseværdighed en rund pude beslutningsproces og derefter indsætte kunstig øjne, næse, mund og overskæg på det, er en meget god idé.
Læs mere på:, ingen Sy Gardiner, soveværelse Udsmykning, ingen Sy Fleece tæppe instrukser Som du kan se fra ovenstående, ingen sy puder er så nemme og enkle at lave. Deres omkostninger er også meget lav. Oven af ??dette, kan du vælge farverne, designs og figurer til dem, ifølge din smag, som passer din samlede værelse decor. Så hvad venter du på? Komme i gang med det kreative projekt dag selv!

Medfølelse for Death
Pulver Mineral makeup
Engel trompet Plant
Gavekort Skabelon
Room Møbler Layout
Flimrende lys Løg
Silky Shiny Hair
Montering tv over Pejs
Olive Tree Care
Red Carpet Hairstyles
Tynde frisurer