Olielækage Efter Olie Skift

Har det nogensinde er sket med dig at du har givet din bil til en rutinemæssig vedligeholdelse og mekanikeren gør Fornødne. Han har ændret olien i processen og lave og se, når du tager din bil hjem, du bemærker en olielækage. Du holder på gad vide, hvor det kommer fra. En af grundene kunne være enten en slidt olie filter eller mekaniker er sat i ekstra olie. Det kunne være alt andet også. Men hvis det er sket for jer, jeg tror, ??du ville ikke have noget imod at få værdifulde stumper af information om olielækage efter olieskift!
Årsager til olielækage
Årsag 1, Bundproppen placeret i bunden af ??bundkarret, som igen kan findes under bilen. Årsagen til olielækage fra din bil kan være, at denne bundprop kunne tabe, for én. Andet punkt kunne være at stikket ikke er threaded korrekt. Hvis det er problemet, tilpasning stikket, så det passer ordentligt, kan gøres. I andre tilfælde kan det også være nødvendigt udskiftning.
Årsag 2; olielækage meget almindeligt sker på grund af mis-justeret, sidder løst eller slidte olie filter. At sikre, at oliefilter ikke er i en dårlig stand og er monteret korrekt vil undgå olielækage. Hvad du kan også gøre er hver gang du får et olieskift, skal du bede mekaniker til at tjekke filteret og udskifte den, hvis nødvendigt. Læs mere om motorolie.
Årsag 3, en anden ting at se er ventildækslet pakning for olielækage efter olieskift. To metaldele er forbundet med en pakning lavet af gummi eller silikone. Denne ventil dæksel kan findes på toppen af ??motoren, boltet på motoren.
Årsag 4; hvis de tre ovennævnte ikke virker, kan du måske se, om der er noget galt med oliepåfyldningsdækslet. Dette dækker hullet, hvor olien i motoren skal anvendes. I advent af hætten manglende taber eller brudt, vil motorens pres føre olien løber ud.
Efter årsagerne til olielækage efter olieskift, lad os se løsninger for motoren at ryge, mens man kører.
Sådan Stop Car Fra ryger Efter Oil Change
To Do # 1 Det første, du ville selvfølgelig gøre, er at åbne motorhjelmen og tjek for olie, der kan have spildt på motoren eller udstødningsmanifold i færd med at olieskift. Tør spildt over olie så meget som du kan. Overlade resten til brænde slukker automatisk i løbet af kørsel. Rygning vil stoppe tiden. Små olielækage efter olieskift kan behandles ved at gøre dette. Læs mere om motorkoelevand lække.
To Do # 2; Hvis du tror, ??at rygning er på grund af en lækage, kan en nøje granskning af motoren være nødvendig. Tag et kig, om der der er nogen taber bolte, oliefilter, ventil dæksler og andre ting, der kan have forårsaget lækagen. Hvis det er nødvendigt, kan du endda nødt til at kravle ind under bilen for at kunne bekræfte olie lækker rundt på panden, på filteret eller bundprop. Spænd bundkar bolte, netstikket eller filteret. En olie filter svensknøgle ville være nyttigt at beskæftige sig med denne olie lække efter olieskift.
To Do # 3; Nu er vi nødt til at tjekke oliestanden. Igen emhætten skal løftes her. Bilen manual kan give dig gode retningslinjer om dette. , Mens du kontrollerer oliestanden, har brug for nogle biler skal være varm, mens nogle skal blive kold. Hvis der er ekstra olien, som du kan vide med hjælp fra en oliepinden, det drænes. Dette kan gøres ved at fjerne bundproppen og lade den ekstra olien løbe i en gryde, holdes under bundkarret. Efter den overskydende olie er løbet ud, satte olieproppen tilbage igen. I sidste ende, måle niveauet med oliepinden igen og tilsæt olie til toppen, hvis nødvendigt. Læs mere på; Stop Engine Oil Leak; Engine Oil Leak; olielækage efter olieskift er således ikke en meget vanskelig spørge. Du bare skal være lidt alert. Vigtigst er det, at være helt involveret i din bil vil hjælpe med at forebygge sådanne bil problemer.
Det er her, jeg logger af! De bedste hilsner,

Crib Madras Dimensioner
Højdepunkter for Brunettes
Fire Pit Planer
Skinny Jeans for Kids
Bedste fugtighedscreme til tør hud
Bryst Piece Tatoveringer
Begravelse blomsterarrangementer
Radiant Cut Engagement Rings
Banket Idéer
Eco Friendly Gaver
Yard Sale Tips