Olive Tree Care

Indfødte til de kystnære områder i det østlige Middelhavsområde, Olive er en art i Oleaceae familien. Frugten er kendt som oliven, og er lige så vigtigt sammen med olien udvindes fra det i de fleste middelhavskost. Dette træ vokser kun i behagelige klima, lange, varme vækstsæson, som er en vigtig overvejelse af oliventræ pleje.
Olive Tree
Oliventræet er et stedsegrønt træ, som ikke vokse mere end 50 i højden og 30 fod brede sig. Bladene er formet fjer, arrangeret modsat hinanden, med en grå-grønne udseende på grund af tannin tilstedeværelse. Træet er ikke kaste blade hvert år, med nye vækst sker samtidig i foråret et par år. Oliven Blomsterne er cremefarvet og for det meste vindbestøvet. Oliven Frugten er en grøn drupe, og efter modenhed kan slå sort-lilla eller brun-violette afhængig af sorten.
Olive Tree Care Instruction
For en oliventræ at vokse og frugt, skal den lange, varme vækstsæson, ellers frugt vil ikke modnes. Ingen sent forårsfrost eller ekstrem vinter kulderystelser. Dette er grunden mest olivendyrkningsarealer og produktion i USA er koncentreret i de varmere kystnære dale i Californien.
Dette træ kommer også i ikke-frugtsætning sorter specifikt beregnet til landskabspleje anvendelser. Træet er en attraktiv knudrede forgrenede mønstre, der giver det en usædvanlig udseende. Oliventræer skal vel aflades jord med en pH på 8,5, og en solrig plet. Undgå plantning dem i vinden vej.
Omplantning skal gøres omhyggeligt, bør oliventræ skal plantes sammen med rodklump, idet man sikre, at ingen skade til sine rødder, især når at trykke ned til den faste anlægget. Eksperter anbefaler at efter plantning, should det omgivende soil be dækket med halm for at mindske vandtabet fra jorden. Unge træer er mere udsat for at dø ud på grund af forkert kunstvanding, hvorfor vand regelmæssigt i løbet af de første 2-3 år. For mere træer, er en drypvanding system anbefales. Oliventræer skal fodres med kvælstof rig fertilizer årligt, langt foran de blomstrende udvikling tid. Økologisk kompost er lige så gavnligt.
Beskæring er vigtigt, at bekæmpelse af plantesygdomme vækst og form, øge udbyttet. De fleste træ højde kan styres ved 20-25 fod, for lettere adgang til at give. Beskæring sker at udvikle træet langs en central leder stil og udvikle en stærk struktur. Gamle grene er ryddet før indstillingen med blomster og frugt for at øge udbyttet, og det sidste sveske sker efter frugtsætning at slippe gamle svag, syge grene.
De vigtigste skadedyr problem, der er påført oliventræer omfatter oliven bananfluen og medfly. Olive knude er et andet problem, som kan styres med beskæring. Svampesygdomme Verticillium er et andet problem med oliventræ, og den eneste kur er at slippe af med de angrebne grene. Som olivenolie er spist med hud intakt og bruges i olieudvinding, alt for mange pesticider skal undgås. Indendørs oliventræ pleje indebærer udsætte dem for god belysning ar, gødskning og en god målestok for kunstvanding. Læs mere på havearbejde.
Med passende oliventræ pleje oliven vil vokse dejligt og sundt. Vælg din oliven, grøn, men først efter at de har nået fuld størrelse. Og nyd din høst år efter år, og generation efter generation, også som et oliventræ længe er levede.

Baby Shower ordsprog
Kinesisk Drage kostume
Core Values ??and Beliefs
Køkken vindue Behandlinger
Ægtepagt Prøve
Neonskilte Reparation
Guest House Floor Planer
Eyeliner Tips og tricks
Legerum Udsmykning Idéer
Tea Tree Oil Shampoo
Acai Berry Scams