One Liners om Life

Livet er fuld af mange underlige aspekter, som er uden for menneskelig fatteevne. “Tag aldrig liv alvorligt, ingen kommer ud i live«, er et godt liner om livet, der inspirerer folk at være positiv med livet. I denne artikel vil vi læse nogle rigtig sjove en liners på livet som vil hjælpe dig se livet i et nyt lys. Læs om berømte citater.
Sjov en Liners Om Livet; Når vi havde Clinton, Johnny Cash og Bob Hope. Nu har vi Bush, ingen kontanter og ingen Hope. , Laugh ene og den verden tror du er en idiot. ; Grin: kvæg med en sans for humor. ; Aftes jeg lå i sengen ser op på stjernerne på himlen og jeg tænkte ved mig selv “Hvor dælen er loftet?! ; Lær af dine forældres fejltagelser; bruge prævention. , Logic er kunsten at gå galt med tillid. ; Min fætter er bøsse, og i skole, mens andre børn var dissekere frøer, han åbnede fluer. ~ Rodney Dangerfield, jeg bad Gud om en cykel, men jeg ved Gud ikke virker den måde. Så jeg stjal en cykel og bad om tilgivelse. , Vi lever i et samfund, hvor pizza får til dit hus, før politiet. , Jeg ønsker at dø fredeligt i min søvn, som min farfar .. Ikke skrigende og råben som passagererne i hans bil. ; Må ikke gå bag mig, for jeg ikke kan føre. Må ikke gå foran mig, for jeg ikke kan følge. Må ikke gå ved siden af ??mig, enten. Bare lad mig være i fred! ; God samvittighed er normalt et tegn på en dårlig hukommelse. ; Hvor der er en vilje, er der femhundrede pårørende. ; Jeg kan godt lide arbejdet ..Det fascinerer mig. Jeg kan sidde og se på det i timevis. ; Enhver kan gøre noget stort arbejde, hvis det ikke er det arbejde, han formodes at gøre. ; Du kan læse mere på sjove en liners i artiklen sjoveste en liners.
Humoristisk One Liners om liv og kærlighed; De levede lykkeligt, indtil de blev gift. , Jeg gik alene på vores bryllupsrejse. Min kone havde allerede set Niagara Falls. ; Det var kærlighed ved første blik. Så jeg tog et andet look! ; Har der været nogen sindssyge i din familie?. Ja, læge. Min mand synes, han er chefen. ; Hvorfor har du ramt din mand med en stol?. Jeg kunne ikke løfte bordet. ; En kvinde har fået at elske en ond mand én eller to gange i hendes liv, at være taknemmelig for en god en. , Hukommelse er, hvad fortæller en mand sin bryllupsdag var går. ; En ugift mand har ingen knapper på hans skjorte. En gifte mand har ingen skjorte. ; Bag enhver succesrig mand, er der en kvinde – Og bag hvert mislykket menneske, der er to! ; Enhver mand / kvinde skal gifte sig – trods alt er lykke ikke det eneste i livet. ; Den kloge aldrig gifte sig – og når de gifter sig, de bliver noget andet. ; Du kan læse mere på morsom en liners.
Spydige One Liners om Life: Når klatre op ad stigen for succes, lad ikke drengene kigge op dit nederdel? ; Mit job er sikkert. Ingen andre vil have det. ; Tidligt i seng, tidligt at stige gør folk mistænksomme. ; Depression n. – Vrede uden entusiasme. ; Har spædbørn have så meget sjov som spæd som voksne gør i utroskab? ; Før du kritisere nogen, skal du gå en mile i deres sko. På den måde når man kritiserer dem, du er en mile væk, og man har deres sko. ; Den hurtigste måde at fordoble dine penge, er at folde det på midten og sætte den tilbage i lommen. ; Hvis du tror ingen cares hvis du er live, prøv mangler en par bil betalinger. ; Aldrig glip af gode chancer til at lukke op. ; Erfaring er noget, du ikke får, før lige efter du har brug for det. , Og du kan læse mere om sarkastiske en liners.
Sad One Liners; På det tidspunkt du lære reglerne i livet, du er for gammel for at spille spillet. , Døden er en del af livet. Det er bare en masse mindre skræmmende og smertefulde, end resten af ??det. ; Døden er livets måde at fortælle dig du er fyret. ; Må ikke måle dit liv ved hvor mange åndedrag du tager, måle det, hvor mange gange du får dine vejret taget væk. ; Jeg hellere miste en anden i mit liv, end mit liv i en anden. , Og du kan læse mere om berømte foring.
Inspirerende One Liners på Life; FEAR ingenting, jalousi og misundelse. er dødbringende i sindet; Det er bedre at tænde en lys end at forbande mørket. ; Bøger er ikke mænd og alligevel holde sig i live. ; Når en person eller en virksomhed beslutter, at succes er blevet nået, fremskridt stopper. ; Ikke han, som har meget er rige, men han der giver meget. , Det er en klog barn, som kender sit eget far. ; Realiseringen af ??et dårlig beslutning er bedre så gør ingen beslutning overhovedet. ; Kind ord kan kort og let at sige men deres ekkoer er virkelig uendelige. ~ Mor Teresa, Mange af livets fiaskoer er mennesker som ikke klar over, hvor tæt de skulle lykkes, når de gav op. ; Uanset om du tror du kan, eller om du tror, ??du kan ikke, du har ret. , Kan du læse mere om stor en foring.
One Liners på holdningsbearbejdende, jeg har ikke en holdning problem. Du har en opfattelse af problemet. , Ingen mening i at være pessimistisk, er det sikkert ikke ville arbejde alligevel … , Jeg er virkelig nemt at komme alene med, når du lærer folk at tilbede mig … ; Nogle mennesker er kloge, og nogle ellers. ; Det er din evne ikke bare din holdning, der afgør dit ultimative højde. , Jeg frygter mit mindreværdskompleks er ikke så god som din. ; Folk vil acceptere dine ideer meget lettere, hvis du fortæller dem Benjamin Franklin sagde det først. ; Hvis jeg kaster en pind, vil du gå væk? , Jeg har ikke brug for din holdning Jeg har en af ??mine egne. , Kan du læse mere om vittige en liners.
One Liners om kærlighed; En kæreste er en flaske vin, en kone er en vinflaske. ; Nu slutte sig til dine hænder, og med hænderne jeres hjerter. ; Love går mod kærlighed. ~ William Shakespeare, At elske er at modtage et glimt af himlen. ~ Karen Sunde; Love starter med et smil, bliver med et kys, og slutter med en tåre. , Jeg er en anden, når jeg er med dig nogen mere som mig selv. , Een Liner Citater om Life; Fiasko er altid midlertidigt, kun opgiver gør den permanent. ; En sund holdning er smitsom, men vent ikke at fange den fra andre. Være bærer. ; Enhver form for lykke er privat. Vores største øjeblikke, er personlige, selvmotiverende, ikke at blive rørt. ; Fleste af vores mistanke af andre er vækket af vores viden af ??os selv. ; Mine forældre arbejdede hårdt på at give os alt penge kan ikke købe. ; Børn: Du tilbringer de første 2 år af deres liv lære dem at gå og tale. Derefter bruger du de næste 16 år bede dem om at sætte sig ned og lukke op. ; En penny vil skjule den største stjerne i universet, hvis du holder den tæt nok til øjet. ; Hold dit ansigt til solskin og man kan aldrig se skyggen. ; Vi vælger vores sorger og glæder, længe før vi oplever dem. ; Du kan læse mere om kærlighed citater.
Disse er nogle gode en liners på livet som hjælper en overvinde tragedier i livet og find komedie i vanskelige tider. Jeg håber, at disse en liners om livet har bragt et smil på læben. Denne artikel er skrevet med et eneste formål for øje, at hjælpe dig “Smile, øger det din pålydende værdi. ‘

Volleyball Quotes
Flimrende lys Løg
Black Rose Betydning
Updos for lange hår
Cedertræ Tree Information
Aquarius Tattoo Design
Vinyl plankegulve
Hvornår skal man skifte tændrør
Workout Music
Paracord armbånd
Mouse Trap at Work