Opvaskemaskine ikke Aftapning

Der er ikke noget mere irriterende end at have en opvaskemaskine, der ikke dræne fuldt ud. Den ekstra vand, der holder, ikke blot stagnerer i hylden, men hæmmer også dig fra at lægge mere retter og danner en større besvær i køkkenet rengøring. Hvilket igen fører til spild af tid på grund af at skulle vente til det at løbe helt, før du tilføjer flere retter. Desuden kan det ikke være, hvordan det skulle fungere. Så hvad sker der, når du finder opvaskemaskinen ikke dræne hele vejen? Vi vil finde ud hurtigt nok:
Løsning for Opvaskemaskine ikke bliver helt afladt
Når du har fundet, at opvaskemaskinen ikke er dræne fuldt ud, er du nødt til at tage op visse trin i VVS at sikre, at det begynder at fungere ordentligt igen. Her er du:
Identificer Type, først og fremmest identificere den type opvaskemaskine som du har. Er det en fremad bakker eller direkte drev opvaskemaskine. En direkte drev opvaskemaskine er en, hvor opvaskemaskinen blot løber ud i vandet. Der henviser til en fremad vendt opvaskemaskinen har en motor i den, som vil stoppe og begynde at bevæge sig i modsat retning. Hvis der er et problem med motoren, så slutresultatet er, at opvaskemaskinen ikke dræne fuldt ud og det er her problemet ligger.
Kontroller, om Garbage bortskaffelse; gange er et skrald afhændelse installeret i køkkenet, der deler det rum med opvaskemaskine enhed. Kontroller for at se om knock-out stik renovationsafgifter blev fjernet, før du installerer den. Hvis dette ikke var sket, så skal du blot fjerne den og opvaskemaskinen skal arbejde så godt som ny. Læs mere om tilstoppede renovationsafgifter.
Tjek Drain; Oftere end ikke, vil tilstopning af afløbet føre til opvaskemaskine ikke dræne hele vejen. At se om vandet i vasken tager lang tid at gå ind i røret, og om det er ledsaget af vand bobler. Hvis dette er tilfældet, betyder det, at du skal rense køkkenvask. Afbryd røret, og kontroller for at se, om der er nogen vragrester eller opbygge. Så brug vask afløb reparation for at slippe af problemet: Læs mere om hvordan man rense et afløb.
Mens du er ved det, skal du undersøge røret, der særskilt forbinder vandforsyning til opvaskemaskinen. Opbygningen kan meget vel være i dette rør.
Undersøg Opvaskemaskine Basket, Tjek opvaskemaskinen kurven næste. Langsomt og forsigtigt, afbryde kurv og kontrollere, om der er nogen gunk og snavs hober sig op i denne. Hvis der er masser, kan dette være problemet, hvorfor opvaskemaskine ikke bliver helt afladt. Alt du skal gøre er at rengøre alle dele grundigt. Men vær forsigtig med ikke at lægge noget pres eller tvang og bøj de dele ud af form. Husk, at du er nødt til at passe dem tilbage igen. Rengør kurv med våde klude og derefter pasform tilbage.
Få hjælp; Alle disse metoder er nævnt ovenfor er forholdsvis lette at håndtere ved sig selv. Men på trods af at gøre alt dette, hvis opvaskemaskinen stadig ikke dræne fuldt ud, så få noget hjælp. En blikkenslager, på inspektion, kunne meget vel finde, at problemet er i de mere sarte dele som pumpe, motor, timer, temperatur af vandet osv. Disse er ting bedst overlades til de professionelle, fordi man kan ende med at gøre problemet værre , hvis de ikke ved, hvad der præcist skal gøres.
Men vær forvisset om, i flere tilfælde end ikke, at problemet med opvaskemaskinen ikke dræne, ligger hovedsageligt i en lille del. Som på inspektion og en grundig rengøring, bør fungere fint. Så gør dig klar til at indgå i nogle rengøring og fastsættelse! De bedste hilsner,

Master Bedroom Plantegninger
Bedste Jeans til kurvede kvinder
Samtale Etiquette
Fjernelse af Popcorn Loft
Røgdetektor kvidren
Anvende Eyeshadow
Sympati Quotes
Ret Bangs
Vittige kommentarer
Curling glat hår
Faucet Håndtag Reparation