Opvaskemaskine Installation

Forskellige husholdningsapparater er designet til at gøre en persons arbejde lettere ved at spare tid og energi. En sådan hjem apparatet er en opvaskemaskine. Ikke alene en opvaskemaskine spare tid og penge, men er også meget effektiv i rengøringsredskaber ofte efterlader dem med en dejlig duft så godt.
En opvaskemaskine er en anordning, der renser retter ved at sprøjte varm vand på disse først, efterfulgt af et vand-og rengøringsmiddel mix, og endelig rent vand for at fjerne spor af vaskemiddel fra retter. De fleste opvaskemaskiner har flere vaske og skylle sessioner, som omfatter hele cyklussen.
Opvaskemaskiner i Amerika er for det meste det gælder design, så de let passer ind i kabinettet rummet under køkkenvasken. Størrelsen kan være intimiderende, men opvaskemaskinen installationen er faktisk meget simpelt og kan gøres uden hjælp fra en blikkenslager eller elektriker. Lær hvordan du installerer en opvaskemaskine efter de lette instruktioner angivet nedenfor.
Hvordan man installere en opvaskemaskine?
Nødvendigt værktøj; Opvaskemaskine Tilslutningsgruppen, elektrisk boremaskine, Drænrør, Skruetrækkere, skruenøgler, Tænger, Teflon pibe tape; Opvaskemaskine Installationsvejledning
Trin 1: Inden du begynder at installere en opvaskemaskine, skal du kontrollere, om du har et varmt vand fødeledningen i nærheden, en elektrisk forbindelse under vasken og et nedløbsrør. Dette er væsentligt, fordi opvaskemaskinen installationsprocessen skal du tilslutte det varme vand fødeledningen til opvaskemaskine, stiftning opvaskemaskinen til en elektrisk stikkontakt og tilslutte aftapningsrøret til opvaskemaskinen afløbet.
Trin 2, at guide dig gennem hele opvaskemaskine installationsprocessen, vil der være et anlæg manual fra din producent. Holde det med dig for reference. Til testformål, skal du skubbe bare opvaskemaskinen i den position, du vil installere det og tage det ud. Hvis der ikke er nogen hul på kabinettet væggen mellem opvaskemaskinen og køkkenvask, bore en cirka 3 inches i diameter.
Trin 3; Med hjælp fra ett bittesmå slangeklemme, deltag afløbsslangen til opvaskemaskinen stikkontakt. Til det varme vand input ventil på opvaskemaskinen, vandforsyningen linje forbindelse. Der er ingen behov for lodning, da disse fittings meste baseret på komprimering. Slut alle elektriske ledninger til samleboksen på opvaskemaskinen. Huske farvekombination; hvid til hvid, sort til sort og grøn / kobber til grøn / kobber.
Trin 4, Skub i opvaskemaskinen til sin holdning, og samtidig holde tegning udføre alle forbindelser gennem hullet i kabinettet væggen. Fastgør opvaskemaskinen vandforsyning tube og dræne rør til vandet røret og afløb under vasken.
Trin 5; Monteringsskruer skal installeres under kabinettet kant, hvilket vil fastsætte opvaskemaskinen i dens plads. Tilslut opvaskemaskinen til den elektriske socket og prøv kører den gang som du tjekker for eventuelle lækager eller løse forbindelser. Hvis alt kører fint, er dit job gjort.
Læs mere på:; Portable Opvaskemaskine Fordele; Hvordan at rengøre en opvaskemaskine, opvaskemaskine installation tips og advarsler For at undgå uønsket vand lækager eller nedsænkning, stick Teflon-bånd på alle tråde i klemringsforskruninger før stramme dem. ; Selv som du gør ovenstående trin, ikke går barske på kompressionen mødeperioderne og over-spænd dem. Det kan beskadige forseglingen indeni. ; At beskytte dit gulvet fra enhver skade, sted enten en krydsfiner stykke eller ett gammel tæppe på gulvet forud glide opvaskemaskinen i position. ; Sørg at din fødeledningen er stål flettet så det er holder længere. ; Henvis din manual under hele installationen processen så du ikke får fast overalt. ; Opvaskemaskine Installation Omkostninger
Hvis du laver installationen selv, opvaskemaskinen installationen omkostningerne ikke er meget. Du bliver nødt til betale for materialerne du behøver hvis du ikke har dem med dig. Hvis du ikke ønsker at installere opvaskemaskinen selv, så bliver du nødt at søge professionel hjælp, hvem du skal betale på timebasis. Denne sats vil afhænge din placering og fremherskende blikkenslageren satser deri.
Læs mere på:; Opvaskemaskine problemer; Opvaskemaskine fejlfinding, hvordan man Løs et Opvaskemaskine, Køkkenapparater; Efter at lære at installere en opvaskemaskine, så prøv det selv derhjemme. Opvaskemaskinen installationsprocedure er enkel og enhver med en grundlæggende viden om vvs og elektricitet kan gøre det.

Hydroseeding Omkostninger
Jeans for Short Women
Naturlige hår Conditioner
Acai Berry Scams
Fælles ordsprog
Badeværelse Etiquette
Healing Citater
Ferie Around the World
Reparation Bruser Faucet
Hair Brud Treatment
Wrist Tatoveringer for Guys