Opvaskemaskine Vil ikke Drain

Opvaskemaskine vil ikke dræne er et irriterende problem, simpelthen fordi hver gang du åbner opvaskemaskinen, du oplever, at en stor mængde vand efterladt På bunden. Mange af jer skal have konfronteret denne situation, hvor opvaskemaskinen ikke at løbe ud i vandet ordentligt. Du føler hjælpeløs, som du ikke har nogen anelse om, hvorfor denne ting sker. Du ofte udsætte dette reparationsarbejder på køkkenmaskiner på egen hånd i frygt for, at situationen kan forværres yderligere. Men, faktisk, er det ikke så meget af et vigtigt emne i de fleste sager.
Hvorfor opvaskemaskinen Won’t afløbet?
I dette afsnit forsøger vi at finde ud af alle de mulige årsager bag problemet. Vi er også forsyne dig med en løsning at fastsætte hver enkelt af disse problemer:
Årsag # 1: Den mest almindelige årsag bag forkert dræning af opvaskemaskine er tilstopning af husstandens afløb under køkkenvasken. Overhold opvaskemaskinen omhyggeligt, mens den er dræning. Hvis du opdager, at vand bobler der kommer op i vasken, så er det sandsynligt, at problemet ligger hos afløbsrør og ikke maskinen. Frigør afløbsrør fra køkkenvasken og klare alle de rester, der er årsag til tilstopning og vedhæfte den igen. Se også røret, der forbinder opvaskemaskinen og vask og fjern hvis der er nogen papirkurven tilbage. Vide mere om rense køkkenvask.
Årsag # 2: Hvis låsen af ??opvaskemaskinen ikke fungerer korrekt, så døren ikke kan lukkes, og opvaskemaskinen ikke vil dræne vandet fuldt ud. Tjek om låsen er blevet løst eller er gået ud af justering. I sådanne tilfælde, stramme boltene på låsen vil hjælpe ved fastsættelsen problemet.
Årsag # 3: Sammenlægning af fødepartikler i opvaskemaskinen kurven, kan forhindre vandet i at løbe ude af afløbet. I så fald, skal du afmontere opvaskemaskine kurv og rens alle dele grundigt for at slippe af med gunk sagen. Så saml kurven og du vil finde afløbet er ryddet. Du kan gøre dette reparationsarbejde på din egen, hvis du har en vis viden om opvaskemaskinen dele. Tage ved hjælp af brugermanualen leveret af producenten til at finde den rigtige teknik til at åbne kurven af ??den specifikke model, du har.
Årsagen # 4: En ny renovationsafgifter enhed kan være ansvarlig for denne type problemer. Det vil ske, hvis du for nylig har installeret en skraldespand, og de har ikke fjernet knock out stikket fra det, så opvaskemaskinen løber ikke rigtigt vand. Når du trække stikket, er det vil sikre, at vand fra opvaskemaskinen går direkte ind til rådighed til at dræne. Tilstoppede renovationsafgifter kan også udløse denne type problemer. Kørsel af renovationsafgifter med masser af varmt vand kan klare en sådan forhindringer.
Andre grunde: I tilfælde alle ovennævnte ikke er muligt at vise de ønskede resultater, så fejlen kunne være noget mere alvorligt og er relateret til nogle af de andre dele af opvaskemaskinen. Problemer i forbindelse med aftapningsventil, timer, bælte, pumpe eller motor, og kan kræve udskiftning med en ny. Den del, der skal udskiftes, skal vælges meget omhyggeligt, og det bør være det rigtige for den specifikke model, du har. Det er bedre, hvis du ikke forsøge at fastsætte en sådan ting på egen hånd og konsultere en reparation professionelle, der har evnerne til at håndtere disse problemer mere effektivt. Du kan endda jord op i problemer med garantien på apparatet, hvis du installerer noget forkert del i din model. Vide mere om opvaskemaskinen ikke dræne.
Nu er du klar over de faktorer, som opvaskemaskinen ikke vil løbe. Efter den fejlfinding, skal du køre noget varmt vand tænkte renovationsafgifter for at afklare eventuelle rester af snavs og fedt fra rørene. Derefter begynde at køre opvaskemaskinen. Du kan forhindre sådanne problemer i fremtiden ved at køre nogle eddike gennem opvaskemaskinen én eller to gange om måneden. Hvis du bor i et område, hvor du får hårdt vand, så rene vasken afløbet med en afløbsrens at holde det fri for mineralforekomster.

Foundation for Fedtet hud
Rodet Updos
Dyrkning Lavendel
Home Fødselsdagsfest Idéer
Casual Updos
Konvektion Toastmaskine
Medium Layered frisurer for kvinder
Mink Olie til læder
Mexican Tattoo Art
Creosot Fjernelse
Er Ægteskab Counseling Work