Organic Gardening Tips

Havearbejde er ofte betragtes som en afslappende tidsfordriv af mange mennesker. Uanset om det er en sommer projekt eller blot for at sætte fut i din baghave, friske, økologiske have grønsager hjælpe dig tilsætter vitaminer og næringsstoffer i din almindelige kost. Bortset fra at være en simpel hobby eller aktivitet, voksende din egen produktion kan også hjælpe dig med at spare penge. Hvis du ønsker at have en stor eller lille have, der er nogle grundlæggende organisk havearbejde tips, der skal følges. Som regelmæssig pleje og vedligeholdelse er nødvendig for alle typer af havearbejde, specifikke regler og teknikker skal gennemføres for at lette hele processen. Dog vil hoppe lige ind i økologisk havebrug kun gøre tingene forvirrende og overvældende. Følgende organiske havearbejde tips vil guide dig til en succes, frodig køkkenhave.
Tips om Organic Gardening
Som den første regel for enhver vellykket økologisk landbrug tips, skal du vælge de typer af grøntsager, som du og din familie kan lide at spise. Altid give prioritet til de grøntsager, der vil blive kogt frisk, så snart de er modne nok til at spise. For eksempel, sukkermajs, gulerødder, ærter, agurk, tomater, spinat, kål, blomkål, og mange flere. Nedenfor er nogle vigtige grøntsager havearbejde tips, der skal udføres for god høst og frugtbare køkkenhaver. Her er de organiske havearbejde tips inddelt i kategorier som beliggenhed, solskin, vegetation, skadedyrsangreb, og vedligeholdelse.
Tip # 1: Først og fremmest, beliggenhed er det vigtigste element i havearbejde. Du er nødt til at finde et sted hvor der er masser af sol, let adgang til vand og god jord. Stedet skal have solskin hele dagen lang, så du kan sikre et frugtbart resultat. Dette område er ikke nødvendigvis at være store, hvilket betyder, som en nybegynder, kan du helt koncentrere sig om plantning en eller to grøntsager ad gangen. Ideen er at lære processen grundigt (så begynde i det små), så du ikke laver en stor fejl og spild dine ressourcer. Læs mere om haveredskaber.
Tip nr. 2: Du skal organisere en plante seng (en eller flere afhængig af de forskellige grøntsager, du ønsker at vokse). Så du kan nå midt dele af sengen (r) let, holde alle siderne på mindst 30 inches lang. Også, når man begynde at måle, vil du forstå hele layoutet, gåafstand mellem hver seng, og hvor hver af de grøntsager vil vokse. Når du køber frø af en bestemt grøntsag, vil der blive stillet krav om tilstrækkelig plads til alle de grøntsager. Så rummet området i overensstemmelse hermed.
Tip # 3: Mindst 3 uger før du begynder at plante frø, vil du nødt til at blande kompost i med jorden. For en økologisk have, skal du købe dyregødning som din kompost og bland det i bedene. Frøene, at du køber vil være velegnet i din region så godt, så hvis du virkelig ikke vide, hvad du skal være stigende, så bed om lidt hjælp, mens du er ude at handle på planteskolen eller hus og have butik for frø. Glem ikke at stille specifikke spørgsmål vedrørende voksende økologiske grøntsager i en ejendommelig sæson. Nogle grøntsager lever i kolde jord og luft, plus kan også tåle let frost. Læs mere om vegetabilske havearbejde for begyndere.
Tip # 4: Nu er vi ved alle, at insekter, gnavere, fugle og orme finde deres vej til en have hurtigere end nogen anden. Men der er nogle hjælpsomme insekter, der vil give næring til dine planter, såsom mariehøns, svæve fluer, og lacewing fluer. Ud over de grøntsager, du har planlagt for dyrkning, vokser nogle dild og Zinnia anlæg, som vil holde disse insekter næring. Hold fjerne ukrudt og skadevoldere fra haven område. Læs mere om økologisk have tips.
Tip # 5: Hold roterende udvælgelse af dine afgrøder hvert år eller deromkring. Dette vil hjælpe fjerne skadedyr og opretholde din jord indirekte. Hæld vand og holde en dækning på dine grøntsager afhængig af behov. Med hensyn til vanding af planter, bør du holde jorden fugtig, men ikke lade det holde stadig vand. Afhængig af årstiden og vejret, vanding gange, og dens frekvens i løbet af dagen vil være forskellige.
Som en sidste, men ikke mindst forsigtighedsprincippet metode til økologisk havearbejde tips, holde haven godt udryddes og klar. Dette vil hjælpe dig med at finde gnavere og fugle i at angribe din producere. Plus, kan du placere en udvendig barriere rundt om alle fire sider af haven for at holde din producere væk fra sådanne rovdyr. Hvis du finder nogen huller i bladene, er det et tegn på insekt invasion, hvilket betyder, at du skal bruge en insekticid for at beskytte din have.

Fælles franske sætninger
Eco Friendly Gaver
Badeværelse Håndvask VVS
Glidende rumdelere
Store blomsterarrangementer
Pæon Blomster
Hawaiian Tema Party
Lav vedligeholdelse Garden
Brude Tea Party
Tape Gipsvægge
Små Tattoo Idéer