Origami Flower

Origami, da vi alle ved er den japanske kunst folde et stykke papir i en sådan måde, at man kan lave en genstand ud af det. I denne teknik, er de objekter, der udelukkende ved at folde papir, og der er ingen opskæring af de krævede papir. Ordet origami kommer fra to japanske ord, OJV hvilket betyder, at folde og Kami som betyder papir.
Der er mange ting, der kan skabte med denne teknik, men det mest populære er origami blomst. Du kan vælge fra de grundlæggende og lettere origami blomster som en iris eller en tulipan, hvis du er ny på kunsten at folde papir. Efterhånden som du kan vælge mere komplicerede origami blomster gerne rose eller solsikke. Her er nogle trin for trin origami blomst instruktioner. Mere om kunsten origami.
Origami Blomster for begyndere
For begyndere som ikke dygtige på foldning papir, her er en par nemme origami blomster instruktioner.
Easy Origami Tulip; Tag en origami papir, som er omkring 15 cm torvet og fold det på midten diagonalt, så foldede papiret ligner en firkant. Fold trekanten igen langs midten, så du har en ret vinklet trekant. Nu åbner papiret op, så du har den originale trekant. Læg trekanten om arbejdet overflade i en sådan måde, at bunden af ??trekanten vender mod dig. Nu tager en blyant til at markere en stiplet linje fra midterlinjen fra bunden mod højre side kant. Fold papiret langs den stiplede linie mod venstre side. Nu fold venstre side af papiret over højre side trykke på folder, så det ligger fladt mod papiret. Fold spidsen af ??trekanten slightly og også fold den nederste spids, så du laver en omvendt fold. Din nemt origami blomst er komplet. Læs mere om origami blomst instruktioner.
Nem Origami Knaphul blomst; Af denne let origami blomst, du har brug for et firkantet stykke origami papir og læg den med sine farvede side ned på dit arbejde overflade. Fold papiret ind halve og derefter fold det igen så du står tilbage med en mindre firkantet formet papir. Fold papiret, og du vil se folder. Nu folde papiret diagonalt, så du får en trekantet form og folde papiret igen. Gentag samme trin atter, så du får en X-formet krølle, når du folde papiret. Det næste skridt i at gøre origami blomst er at folde papiret ved at bringe den øverste del af papiret ned mod bunden og samtidig skubbe siderne indad. Du vil stå tilbage med to trekanter med to flapper langs venstre side og højre side. Læg nu denne trekant på en sådan således, at spids eller spidsen af ??trekanten vender mod dig.
Fold flapperne på venstre side mod højre side, således at alle klapper nu er stablet ene over den anden på højre side. Med en blyant markere en 20 º linje fra øverste venstre hjørne til den anden kant på højre side. Fold de to flapper i højre side af papiret langs venstre langs den krølle. Now vende foldet papir og gentage de samme trin paa den anden side. Du vil opdage, at der er en central stykke foldet papir, der ligner en stilk med fire lige klapper. Hold stammen i dine hænder og separat de fire flapper, og åbne dem op, så de ligner fire kronblade. Voila! Dine origami knaphullet blomst er klar.
Origami Flowers for Kids
En af de nemmeste origami blomst til børn er solsikke. For at gøre dette origami blomst du har brug for et firkantet stykke papir. Fold papiret i halve og derefter gange det igen, så du har en mindre firkantet. Fold papiret for at få 2 krydsende folder. Fold det nederste højre hjørne, således som skærer med midtpunktet af papiret. Fold de tre andre hjørner af papiret på samme måde. Nu fold den nederste flap udefter, så du forlader en én tomme plads i bunden. Vend papiret og din origami solsikke er klar. Læs mere på; Origami Lotus Flower; Origami Paper Flowers, hvordan man laver Origami Flowers, og så det handlede om hvordan man kan gøre origami blomster. Det er en fantastisk måde at tilbringe tid og gør origami blomster er også terapeutisk. De gør en god sommer projektet og du får umådelig glæde og tilfredshed i at skabe noget med hænderne.

Badeværelse Håndvask VVS
Te Party Etikette
Dæk Justering Omkostninger
Carnival Party Games
Øjenbryn Blyant Tips
Navn Tattoo Idéer
Pin Up Girl Tatoveringer
Ferie Around the World
Badeværelse Udstødning Fan erstatning
Bridge Piercing
Rehearsal Dinner Invitationer