Påfugl Tattoo

Påfugl tatoveringer er en af ??de få tatoveringer, der ikke kun smukke, men har dybere symbolske betydninger, og dermed opfylde både kriterierne for en ideal tatovering. Den udsøgte fugl, påfugl, med sin slående farverige og flamboyante fjer, er en af ??de fantastiske tatovering, at man kan have. Den umatchede skønhed påfuglen fugl, især dens fjer, har været fascinerende det menneskelige sind fra tidernes morgen. Påfugl tatovering design har altid forsøgt at indfange skønheden og elegance på dette eksotiske fugl. Imidlertid er en påfugl tatovering ikke kun foretrækkes for sin udseende, men også for den symbolske betydning er knyttet til denne fugl.
Hvad Må Peacock Tatoveringer Mean?
Påfugl kan repræsentere flere forskellige ting i forskellige kulturer verden over. Men hvad med det samme kommer til at sindet med omtale af selskabets navn er, skønhed og elegance. På samme tid også påfuglen står for stolthed og arrogance, som det fremgår af udtrykket, »stolt som en påfugl”. Påfuglen er den nationale fugl i Indien, holder ganske et helligt sted i den indiske kultur. Det kan være almindeligt findes i et stort antal indiske templer, og kendt for sin evne til at dræbe slanger. Det har den ry for at være immune over for slangebid, mens blod påfuglen menes at køre væk onde ånder. Påfuglen er også den storslåede fugl, hvis fjer fik en plads i håret af Lord Krishna.
Muslim legender på den anden side, taler om tilstedeværelsen af ??påfuglen ved porten til paradis. Den ejendommelige mønster af halefjer af en påfugl sammenlignes med øjne, og så er denne fugl kendt for at besidde hundrede øjne. Ifølge en myte, er disse øjne menes at være i stand til at se skjulte overtrædelser. Selv i de tidlige kristne tider var øjne påfuglen anses for at symbolisere altseende kirke. I begyndelsen af ??kristendommen var påfuglen også symbolet for opstandelsen, for sin unikke kvalitet for at få flere smukke og attraktive fjer, hver gang det kaster de gamle. Så i kristendommen, hinduismen og islam, kan Peacock anses for at have en forening med det Guddommelige. Imidlertid var i de gamle myter i Egypten, Grækenland og Rom, påfuglen og dens fjer er forbundet med helt forskellige ting. Påfuglefjer i disse kulturer blev betragtet som den “onde øjne”.
Påfugl Tattoo Idéer
Påfugl tatoveringer er en af ??de få tatoveringer, der virkelig kan fange for øjnene af beskueren. Flertal af påfuglen tatoveringer for kvinder og mænd er stort, så at fange de indviklede mønstre af den meget beundrede påfuglefjer. Fjeren af ??denne ekstraordinære fugl er altid farverige, hvilket giver dig mulighed for at udforske alle de mulige farvekombination. Farveskema er valgt for at skabe en påfugl tatovering kan spille en meget vigtig del i at gøre tatovering virkelig yndig. Hele påfugl, med fjer afbildet i detaljer kan se sensationelle på nogen del af kroppen. Men i særdeleshed kan påfuglen tatoveringer være glimrende som back, arm eller ærme tatoveringer.
Dem, der søger en lille påfugl tatovering kan også gå til den påfuglefjer tatovering, da dette også repræsenterer den samme symbolske betydning. Du kan placere denne type påfuglens tatoveringer til fods. En enkelt fjer kan se særlig stor på foden, i nærheden af ??anklerne. Kvinder ville også finde det dejligt at placere denne type af tatovering på deres sider og lænden region. Påfuglen fjer kan sammenbygges med andre tatovering designs for at skabe nogle unikke tatoveringer. Find ud af mere om:; Peacock Feather Tattoo; Lavere Tilbage Tatoveringer for kvinder; Små Mund Tatoveringer, Så dette er nogle af de ideer til påfuglen tatoveringer. Men du også kan skabe nogle af de fantastiske tatoveringer, blot ved hjælp af en lille smule af din fantasi og kreativitet. Det vigtigste punkt er imidlertid, at vælge den rigtige farve ordning, som supplerer din teint, og tatoveringen, der passer til din personlighed og elegance.

Hjernevridere for voksne
Grout Paint
Forvirret Citater
Akvarium Aktiveret Carbon
Naturlig skønhed tips
1940′erne mode
Tæppe Rengøring Tips
Banket Idéer
Dryer Ikke Varme
Svømning Quotes
Rengøring lædermøbler