Paint Over paneler

Træet paneler af de ældre huse giver en forældet og kedelig indtryk på den samlede indretning af huset. Så boligejere ser ud til måder at ændre udseendet til det bedre. En af dem er fuldstændig fjernelse af de grimme paneler bestyrelser. Men der er nogle problemer forbundet med det. Hvis det er limet på væggen, så dens fjernelse vil forårsage omfattende skader på vægge, som vil kræve øjeblikkelig reparation. I mange hjem, skjule vægpaneler masser af mangler ved det gamle mure, som bredt revner og snit, der vil blive udsat. Af alle disse grunde er det spørgsmål, som dukker op i deres sind kan jeg male over paneler?. Svaret er ja, og er den enkleste og nemmeste løsning på problemet.
Hvordan man kan male over Wall paneler?
Før du starter med indendørs maling, skal du sørge for at fjerne alle møbler fra rummet eller dække dem op med drop klude. Skaffe værktøj og materialer er nødvendige for malerarbejde. Det omfatter: fælles stof, sandpapir, primer, maling, pensel eller maleruller, sæbe og vand, osv. Når du er klar, skal du følge instruktionerne på male over paneler angivet nedenfor:
Trin # 1: Det første trin omfatter forberedelse af overfladen af ??paneler. Tjek væggen panel for enhver fremspringende negle. Hvis du finder noget, trække dem ud. Så overfladen skal rengøres grundigt med sæbe og vand for at slippe af alle snavs og fedt. Dyp en svamp i sæbeopløsning og gnid det kraftigt over hele træplader, herunder hjørner og kanter. Skyl sæben med rent vand.
Trin # 2: Det næste skridt er fyldt op af rillerne på panelerne med fælles stof. Bland det fælles stof på en mudder pande som pr fabrikantens anvisninger. Spred det over rillerne i form af et tykt ensartet lag, så de får fyldt ordentligt op. Lad sammensatte tørre i 24 timer. Hvis der er nogle anvisningerne på etiketten på beholderen med hensyn til tørretid, og følg derefter den samme.
Trin # 3: Når det sammensatte er tør, er du nødt til sand ned alle de områder, hvor det har været anvendt for at give dem en glat finish. Du kan bruge sandpapir eller en Power Sander til dette formål. Hvis overfladen i panelet er for glat så kan du let sand hele vægpaneler, som vil sikre en bedre vedhæftning af primeren og maling. Derefter tørres væggene med en fugtig svamp til at fjerne alle de slebet støvet fra dens overflade.
Trin # 4: Normalt overfladen af ??muren panel er blank, hvilket gør det vanskeligt at holde malingen. Derfor en god kvalitet primer skal anvendes, så malingen kan obligation godt med træet. En anden fordel ved anvendelse af primer er, at det kan skjule mindre fejl af paneler meget godt. Først og fremmest anvende en enkelt lag primer og lad det tørre grundigt, som vil kræve mindst 12 timer. Efter at hvis du føler behov for endnu et lag, så gå efter det.
Trin # 5: Når andet lag primer er tør, er det tid at anvende maling over træpaneler. En latex maling med flade eller æggeskal finish er ideel til dette idet uregelmæssigheder i træpaneler bliver mindre synlige. Undgå en blank finish maling, da det har tendens til at gøre mangler mere indlysende. Påfør det første lag maling svarende til forskrifterne fra producenten. Afhængigt af maling farve og skyggen af ??det panel, du er nødt til at træffe afgørelse om antallet af lag af maling, der skal anvendes. Normalt er tre lag maling nødvendig. Men for mørke nuancer af panelet, skal flere lag, der skal anvendes. Sørg for, at du lader den tidligere pelsen tørre ordentligt, inden du går til næste lag.
Når du vælger maling over paneler, så du har fået en langsigtet løsning på problemet med kedelige og deprimerende vægpaneler, da malingen vil vare flere år. Desuden behøver du ikke kræve en stor indsats for at fuldføre denne hjem forbedring projektet. Samtidig med at den maling job, så sørg for, at du beskytter dig selv med passende gear som fuldt dækket tøj, hat, hånd handsker, goggle og respirator.

Gas Valve erstatning
Sweet Citater fra Songs
Kerneværdier Socialt Arbejde
Rock Chip Reparation
Beton Indkørsel Reparation
Grasscloth Baggrund
Perming dit hår
Pimpsten Rengøring
Korset Prom Kjoler
Tattoo Removal Cream
Hvad Piger Kig i Guys