Papir Flower Instruktioner

Papir blomster er en meget stor og kreativ håndværk idé, at du kan gøre i løbet af lang sommer eftermiddage. Der findes forskellige typer af papir blomster, du kan gøre, fra de mest basale til de mere omfattende. De kan bruges til at dekorere dit hjem og i modsætning til de virkelige blomster de ikke kommer til at visne. Hvis du har små børn, undervise dem papir blomst instruktioner er en fantastisk måde for dem at udnytte der tid og også lære en tilfredsstillende håndværk. Når du har styr på det grundlæggende papir blomst instruktioner, der er ingen grænser for, hvad du kan gøre. Der er en sorter af forskellige blomster, som du kan gøre som rose, lilje, morgenfrue og solsikker. Du kan også prøve at lave origami papir blomster. Hvis du vil vide mere om origami papir blomst instruktioner, kan du læse mere om hvordan man laver origami blomster. Her vil vi guide dig på papir blomst instruktioner. Mere på papir håndværk.
Nem Paper Flower instruktioner
En af de nemmeste og mest elegante af alle papir blomster er rosen, og vi vil give dig trin for trin instruktioner om at lave papir steg. Det første skridt i papir blomst instruktioner er til at tage et stykke pap og tegne et mønster af et kronblad på den. Med hjælp fra en skarp saks, klip mønsteret, og det er skabelonen for blad, som vi skal bruge. Nu placere denne kronblad skabelon over en farvet crepe papir og klip papiret ud i form af kronbladene. Nu gentages dette trin og skæres ud omkring 14 kronblade hjælp af skabelonen. Tag en tandstik eller en lang og smal stok og wrap i udkanten af ??en kronbladene omkring det. Fjern tandstikker, og du vil opdage, at kanten af ??kronbladene har krøllet en smule indad. Krølle den anden kant samt ned kanten af ??kronbladene ved hjælp af samme teknik. Når du er færdig, vil du stå tilbage med tre indad buede kanter. Mere på papir blomst mønstre.
Gentag samme procedure på alle de andre kronblade til at crepe papir. Nu sted to stykker silkepapir på en plan overflade sikrer, at de kanter af silkepapir passe over hinanden. Fold væv papirer, så de er ca 2 cm i bredden. Klip papiret i 2 cm længde, og derefter åbne den lange strimler. Krøller vævet papir langs en blomstret ledning og lim enderne sammen. Tag en af ??crepe papir, kronblade, som du har oprettet, og hold den i hånden, så krøllet del vender nedad. Påfør en stærk lim i midten af ??kronbladene, og tryk på blomster ledning på det. Ombryde kronblad langs højre kant over blomster tråd og fastgør den med en smule lim. Nu wrap venstre side over højre ende og pak det omkring kronblad. Gentag samme procedure med den anden kronblade, indtil du har vedlagt alle de fjorten kronblade. Som du er påsætning af kronblade, bøje kronblade af rosen tilbage, så det ser naturligt. Dit papir rose er klar, og du kan skabe nogle flere roser med hjælp af dette papir blomst making instruktioner og arrangere dem i en vase. Læs mere om, hvordan man laver Paper Flowers, hvordan man laver silkepapir Blomster; håndgjort papir Blomster; Origami papir blomster er meget lettere at gøre, da de ikke indebærer nogen tilskæring og limning. Det er en meget enkel proces for at folde papir, og alt hvad du behøver at gøre er at følge anvisningerne nøje. Så disse var alt om papir blomst instruktioner. Du kan gøre mange variationer af denne grundlæggende dokument blomst og også eksperimentere med forskellige blomster typer. Håber at du vil prøve disse enkle papir blomst instruktioner for at lave smukke blomster.

Bordskik
Soveværelse vindue behandlinger
Guest House Floor Planer
Trendy Hairstyles for Runde Faces
Elegant festdekorationer
Jomfruen Tatoveringer
RSVP Etiquette
Wise ordsprog
Dyrkning Lavendel
Toilet Tank Udskiftning
Hippie Navne