Papyrus Plant

Den egyptiske papyrus Anlægget har altid været knyttet til historie papiret samt til gamle egyptere. Folket i oldtidens Egypten havde brugt denne anlæg til forskellige formål. De brugte papyrus plante til fremstilling både, måtter, møbler, sandaler, tovværk osv. Den vigtigste iblandt dem var dens bruge til at gøre papir-lignende materiale kaldet ‘papyrus «. Det menes at de gamle egyptere havde benyttet denne plante som en kilde «papyrus«, som de brugte som skrivning medium, 5000 år siden. Så er oprindelsen af ??papiret også sammen med Papyrus plante, som engang var rigeligt i Egypten. Læs videre, at vide mere om denne planter og dens historiske betydning.
Papyrus Plant Fakta
Papyrus plante, der har været en del af menneskets historie, er nu bredt bruges som ett prydplante. Det videnskabelige navn papyrus anlæg er Cyperus papyrus og det er almindeligt kendt som papyrus sedge eller papir tagrør. Dette anlæg tilhører familien Cyperaceae. Papyrus planter er indfødte til Afrika og er almindeligt fundet være voksende i lavvandede vand. Denne plante har høje stængler, der er trekantet tværsnit. Stilke af dette anlæg kan vokse til en højde, svinger mellem 10 til 16 fødder. Disse stammer udvikle fra jordstængler og udføre talrige pigge på deres øverste enderne. Hver stængel af papyrus planter har talrige spikes, der kan vokse til ett Maksimumlængden af ??omkring 10 inches. These spikes udvikle grønliggult brune blomst klynger på deres tips og blomsterne omdanne til frugter med tiden. Nu du kender mere om udseende papyrus plante. Det siges at denne plante engang var rigelige langs bredden af ??Nilen. Lad os nu tage en kig på nogle papyrus plante oplysninger om hvordan gamle egyptere brugte det.
Papyrus Paper
The papyrus anlægget blev brugt af gamle egyptere til forskellige formål. Dette anlæg blev også brugt i frembringelsen af ??madrasser, møbler, kurve, æsker osv. rodstokke af papyrus anlæg blev anvendt som fødevarer og medicin. Selv parfumer blev foretaget fra rodstokke. Imidlertid den vigtigste blandt papyrus planten anvendelser var dens rolle i foretagelse af »papyrus«, som blev brugt som medium til skrivning. Følgende metode blev vedtaget af egypterne i at gøre papyrus. Efter høst stilke blev grønne ydre dækker fjernet og indvendige sagopalmer blev skåret i lange strimler. Disse strimler var gennemblødt et par dage og efter at de var arrangeret i vekslende horisontale og vertikale lag over en bomuldsklud. Disse lag af striber blev presses langs med bomuld tøj, som blev fjernet efter de får helt tørre. These papyrus ark eller papir-lignende materialer blev poleret med sten for at få glatte overflader for skrivning. Ordet »paper« stammer fra egyptiske Papyrus.
Papyrus Plant Care
Dyrkning papyrus anlæg er ikke en rodet eller skræmmende opgave fra havearbejde synspunkt hvis du kender rigtige metoder. Du skal passe placering plantning, som bør en delvis eller fuldt solrigt område. Det hovedsagelig dyrkes som et landskab plante og er plantet i sumpede områder nær damme som del af landskabspleje projekt. Du kan også bruge dem som stueplanter i containere. Sørg at beholderen ikke har nogen huller. Hvis der er huller i beholderen, holde det i en bakke med småsten og fyld bakken med vand. Brug pottemuld med lidt sandmængde. Vand planten med regelmæssige mellemrum og tåge potteplanter papyrus planterne, fordi de behøver høj luftfugtighed niveauer til trives.
Nu du vide mere om papyrus planter, dens rolle i at gøre papyrus og hvordan at dyrke dem. Hvis du er interesseret i dette plante, kontakte en lokale planteskole for nogle rodstokke eller planter. Du kan også indsamle mere information om papyrus plante omsorg fra dem.

Pulver Mineral makeup
Montering tv over Pejs
Baby Shower Cake Ordlyd
Anthurium Care
Alice i Eventyrland Tatoveringer
Egyptiske Tattoo Design
Fransk Etiquette
Oldgræsk Navne
Grow Lights indendørs Planter
Højdepunkter for Brunettes
Wheel Justering Omkostninger