Paracord armbånd

Faldskærm akkord eller paracord blev anvendt første gang i faldskærm suspension linjer under den anden verdenskrig. De væbnede styrker har brugt det i faldskærme lige siden. Ledningens elasticitet og evne til at modstå enorme vægt gør det til et meget nyttigt værktøj i løbet af et nødsituationer. Paracord er et must-have i enhver overlevelse kit. De, som elsker adventure sport og tilbringer en masse tid udendørs har også mulighed for at bære en vævet paracord armbåndet. Denne måde kan du udføre et nyttigt værktøj med dig, der kan komme i handy i enhver nødsituation.
Bortset fra, at en paracord armbånd er en stor mode tilbehør. Dag folk bruger forskellige former for designs at tilføje en kreativ touch til dette udendørs værktøj. Sammen med paracord armbånd, kan paracord også bruges som bootlaces, tørresnoren, PET kraver, akut tourniquets, kniv håndtere skafter, bælter og pistol remme. Ønsker du at bære et elegant eller to farver paracord armbånd rundt om håndleddet og gør en fashion statement? Det er en en af ??de fedeste mode tilbehør til teenagere. Læs mere om hvordan man laver håndlavede beaded armbånd.
Hvordan man laver en Paracord armbånd
Ting du får brug for, Paracord; Side spænder, Saks, Målebånd, lighter, Paracord armbånd instrukser Da du gør en paracord armbånd, skal du starte med at måle håndleddet størrelse. Så tager paracord og pak det omkring håndleddet. Afmærk stedet where the to ender af paracord mødes. Brug målebånd og gøre et notat af håndleddet størrelse. ; Nu skal du holde enderne af paracord sammen. Når du finder midten af ??løkken, træk midten af ??løkken gennem slutningen af ??spændet. ; Gå videre ved at stramme op på ledningerne ved at trække i snoren enderne gennem løkken. Sørg for at de er stramme, og trådender er korrekt fastgjort til lukkebeslaget. ; De frie ender af paracord skal trækkes gennem den anden del af lukkebeslaget, og derefter skyd dem mod vedlagte del. ; Nu får dine hænder på målebånd eller en lineal og placere tape på paracord at måle afstand mellem de to del af spændet. ; Husk du havde målt dit håndled størrelse tidligere. Du er nødt til at holde længden af ??ledningen mindst en tomme længere end dit håndled størrelse. Dette er for at sikre, at det færdige armbånd ikke er for stramt på dit håndled. ; Nu skal du begynde at lave knob. Start med at tage snoren på venstre side og læg det under centrum delområder. Nu tager ledningen fra højre side under den venstre side ledningen og køre det over centrum tråde. Træk den gennem venstre side cord løkken og træk for at stramme knuden. ; Gå videre ved at skyde til højre ledningen under de tråde i midten. Nu plads i venstre side ledning op under højre side ledningen, skub det over midten tråde og træk den igennem løkken på højre side ledningen. Spænd op ledningerne for at fuldføre din første knude. ; Ligesom du bandt den første knude, fortsæt knuder på lignende måde indtil hele længden mellem de to paracord armbånd spænde ender er knyttet. Du skal sørge for, at knuderne er tætte og ensartede. ; Nu får fat i saks og slippe af med de ekstra cord. Smelt paracord ender på hver side af løkken med den lysere. En anden mulighed er at bruge loddekolbe at fastgøre enderne. , Dine paracord armbånd er klar! Du kunne prøve flere typer knob for at gøre dit armbånd ser fantastisk. Hvis du ikke ønsker at bruge et spænde, kan du også lave en paracord armbånd med knap i den ene ende og holde en løkke i den anden ende. Brug af farvet snore og forskellige former for knuder såsom cobra søm, Solomon bar og portugisiske Sinnet kan gøre din paracord armbånd ser fantastisk. ; Læs mere på:; Vævet Armbånd, hvordan man laver String Armbånd; Instruktioner til Venskab Armbånd; Håber du har fundet de oplysninger om paracord armbånd interessant. Nu kan du gøre dette mode tilbehør på egen hånd. Så hvad venter du på? Slip din kreativitet og bruge disse paracord armbånd instruktioner for at lave en cool armbånd. Flagre din funky paracord armbånd. Ophold i stil!

Teardrop Tattoo
Cross Tattoo Design for mænd
Lædermøbler Rengøring Tips
Tattoo Ink Fjernelse
Kone Gave Idéer
Maleri Møbler
Ting at have i din pung
Italiensk Tatoveringer for Mænd
Lav vedligeholdelse Garden
Køkken Remodeling om et budget
Gothic Vielsesringe