Party Dress Codes

En ven, et familiemedlem eller en kollega har sendt dig en invitation til en fest i næste uge. Du er virkelig begejstret deltager partiet og ønsker at sikre, at du skiller sig ud i mængden. Forberedelse, primært for kvinder, starter en uge tidligt med at få kjolen, makeup, sko og tilbehør sorteret ud. Men som dagene begynder at lukke i, at vi gætte hele vores garderobe og ender med at tro, at vi sandsynligvis ikke har noget sød eller smuk til at bære for begivenheden. Hvorvidt begivenheden er et bryllup, prom, firmafest, fødselsdag, jubilæum eller noget andet, outfit / påklædning er altid et problem. Til tider gør vi spekulerer på, om der er nogen part kjole koder, du skal være opmærksom på. Faktum er, ja, der er part påklædningsregler, og det normalt holder om bedre sig efter lejlighed. Så før du går jagt efter en ny kjole eller en tre stykker trop, lad os gå raid dit skab og find ud af om du har noget derinde, som vil passe partiet påklædning. Læs mere på Etiquettes.
Kjole Koder for parterne
Nu enhver part du går til, opfordringen har sikkert give væk, hvad de kan forvente i aften. Arrangementet er velkendt for dig og til tider sende værterne invitationer afhængigt af temaet for den part, som godt. Så kan du bestemme outfit og dit look specielt at koordinere med partiet. Tag et kig på de forskellige attires afhængig af social begivenhed.
Black Tie Party
En sort slips begivenhed er en formel part, hvor næsten alle er klædt i jakkesæt og kjole. Påklædning til gæsterne er alle afhængige af, hvad værterne beslutter. Opfordringen kan også nævne, at det kan være sort slips påklædning, men partiet påklædningsregler vil være semi-formel. Derfor kan du vælge dit look for natten. I en sort slips begivenhed, formel eller semi-formelle påklædning ensembler kan være mere variabel. En typisk sort slips parti kan være et bryllup, reception, eller prom. Lad os se, hvad der præcist udgør som et sort slips fest kjole koder for både mænd og kvinder. , Mænd, Hvis det er en dag / aften formel fest (firmafest / møde), som navnet antyder, vil mændene bære grå / sort smoking med matchende slips, hvide boutonnière, grå / sort Homburg top hat (ekstraudstyr), manchetknapper , og pigge. Som for en dag / aften semi-formel part (bryllupper, teater / kunstgalleri åbning nætter), hvid / sort frakke eller smoking henholdsvis matchende pique vest, hvid / sort butterfly, hvide silke tørklæde, gyldne manchetknapper, og nitter. , Kvinder, For kvinder, som en formel eller semi-formelle omstændigheder antyder, en aften kjole, lange kjoler, eller elegant aften adskiller passer perfekt. Afhængigt af, hvordan konservative natten er, vil den kjole størrelse gå længere eller kortere. En formel aften part (firmafest, bryllup, jubilæer), behøver aften kjoler, der skal mousserende men ikke som om du er ved at gå dans i natklubben. Udseendet skal være ren, sprød, poleret og konventionelle. Læs mere om formelle kjoler til piger. ; White Tie Party
Hvid slips er den største formelle begivenhed for en aften. Da disse begivenheder ikke sker regelmæssigt, forståelse den hvide slips festkjole koder kan være en smule tricky. De mest almindelige steder, hvor du kan blive indkaldt til en hvid slips hændelsen ville blive bolde, banketter, og opera. Her efter nøjagtigheden af ??den part, påklædningsregler er meget vigtigt, fordi du ikke ønsker at genere æresgæst (r) eller vært (r). Samtidig med at der indkaldes til en sådan stor begivenhed eller fest, tage et kig på den part, påklædningsregler for mænd og kvinder, som du ikke ønsker at fornærme nogen til stede. , Mænd, alt efter hvad tid på dagen hvide slips begivenhed er, påklædning, især den hvide slips er slidt, efter at det er mørkt eller partiet er efter seks om aftenen. For alle hvide slips omstændigheder vil mændene bære en talje-længde frakke eller jakke med to haler i ryggen, hvidt bomuld butterfly, uld eller silke bukser med striber ned ad benene, hvid skjorte med en Tux front, hvid vinge krave, en opera overfrakke, silke sokker og lædersko. Den eneste gang der er en undtagelse til hvid slips part påklædningsregler er, når mænd bærer tilstand kostumer, for eksempel kilte, indisk påklædning eller et andet land. Desuden kan ministre, der er deltager i aften også bære en traditionel skrivefejl påklædning om aftenen. Læs mere om formelle dress code. , Kvinder; Selvom gøre sådanne begivenheder ikke rigtig definere, hvad kvinder bør bære, vil den generelle regel for denne begivenhed består af en fuld-længde bold kjole. Ifølge den nat, og hvordan konventionelle det kan være, off skulder kjoler kan være acceptabel. Som en aften tilbehør, sjaler og lange hånd handsker er ledsaget som er hvide i farven. Der er noget, der hedder jagt bolde, lidt ligesom en stor fundraiser, har kvinder at bære aften kjoler i sort, hvid, sølv eller guld farver alene. Læs mere om formelle fest kjoler. ; Lounge & Cocktail Party
Navnet siger det hele. En lounge eller cocktailparty er fuld af sjov og fest. Det er ikke så elegant og formelle som den sorte eller hvide slips begivenheder. En uformel sammenkomst, hvor du får serveret med blandet forfriskninger, og gæstelisten er meget intimt. Du kan møde blandt gæsterne, mens du nyder forfriskninger, som er tjent med en vært eller bartender. Så lad os se, hvordan du kan passe den part dress code, når du er inviteret til en lounge eller cocktailparty. , Mænd, Smart fritidssko er, hvad du skal være på udkig efter. En sort eller mørk blå / kul farvede jakkesæt kan accepteres som godt, med en stilfuld skjorte og slips (ekstraudstyr). Du kan også medtage en strik i stedet for en knap-down skjorte. Læs mere om cocktail påklædning for mænd. , Kvinder; For et cocktailparty, ville indstillingen være på en klub eller lounge (fødselsdag, jubilæum, bryllup), er outfit og event opkaldt efter hinanden. En kort, elegant cocktail kjole, som har pailletter på dem. Levende farver med tilbehør, kobling pung og sko. Ideen er at se meget elegant afslappet påklædning, men med masser af bling og stil. , Husk, at temaet for den part, vil være dit første fingerpeg til ordentlig, acceptable fest påklædning. Når du har at dækket, vil du helt sikkert kunne blænde alle og være fri fra enhver / alle bekymringer om at gøre sidste minut beslutninger.

Græsplæne Luftning
Is julestjerne Giftige
Updos til bryllupper
Volleyball Quotes
Bronzer Makeup
Inddækning Reparation
Sweet 16 Birthday Party Idéer
Lys Makeup
Populære maling farver
Funny Romantisk Quotes
Sølvfisk Insect