Party Pranks

Hvilket parti ville være fuldstændig uden nogle goofing rundt? Og hvad er pointen i denne goofing rundt, hvis der ikke var nogen drengestreger involveret? Hvis det er en knægt parti, du planlægger, så har du sørget for, at klovne, de bugtaler eller tryllekunstner … og ja, det lige der er en perfekt opskrift på et hit fest. Men her er hvad jeg foreslår, at du gør – prøve nogle parti drengestreger for børnene og du vil se hvin af latter og råb fylder luften! (Skrig af glæde selvfølgelig!) Den part, vil blive et hit, og intet efter, der virkelig stoppe det fra at være ‘den bedste part nogensinde «for nabolaget ungerne. Og alle på grund af nogle enkle parti drengestreger. Så klar eller ej … her er vi gå.
Party Pranks for Kids
Prøv nogle af disse praktiske drengestreger for børn og se det magiske de udspiller sig i deres kølvand …
Opfundet Face, Det er let at gøre, og måske du har prøvet det før, men … gør det alligevel! Husk Rachels mønt trick fra den populære sitcom VENNER? “Præcis. Tag en mønt og cirkel omkring det et par gange med en blyant. Så spille nogen, de kan ikke rulle mønten fra deres pande indtil deres hage på én gang. Lad os bare sige, at der vil blive en masse af børn til festen med en sort streg på tværs i ansigtet.
Hale Donkey, Tag et dekoration strengen, satte en stak bånd på ende og holde det på en børne ryg eller røv. Watch som han / hun gå uvidende om de ting fast bag dem. Vente for dem at finde ud af og derefter forsøge at holde det på en anden.
Salt Drinks Anyone?; Denne ene er en gennemsnitlig trick, men det er en Whole Lotta sjovt så godt. Med glas punch stablet ved forfriskning bordet, tilfældigt hæld en håndfuld salt i nogle af dem og stille observere børnene fra et hjørne. Kan du forestille dig den uvurderlige udtrykkene på deres ansigter, når de tager en tår? Skraldlatter! Eller du kunne også dyppe nogle slik stykker i spiselige ricinusolie og lad det tørre. Så lad intetanende ofre pop et par og spytte dem lige ud!
Stuck Bemærk, Tag en dollarseddel og punch det med en meget tynd snor. Lad nu regningen ligge omkring. Nogen er bundet til varsel og lean nede at samle den op. Du ved, hvad de skal gøre! Træk det væk! De vil prøve en anden gang og er stadig de samme resultater. Eller hvad du kan gøre, er, når de bukke sig ned for at vælge den note, kan du rive et stykke stof, der giver det indtryk, at de har delt deres bukser. Oh udtryk!
Skumme Me Ingen; Coat sæben i vask værelse med ett lag gennemsigtig neglelak og lad det tørre. Så se ungerne gå derind forsøger til det skumme op.
Sjov fest drengestreger for børn, ikke disse? Prøve! TRY! Prøve!
Slumber Party Pranks
“Åh. Slumber parter. Taler om drenge og giggly Glæder … den fletning af hår og maling af tæer …Marathon af film og ..Åh Gud! Hvor forudsigeligt! Du kunne gøre alt dette, eller du kan spille nogle sjove fest drengestreger! Hvilken en skal det være? Vil du have noget sjov ideer? Klart. Sleepover drengestreger for drenge og sleepover drengestreger for piger.
Hensynsløs Whisper, Her er en stor sovende prank – Når alle går i seng, langsomt vågner op, gå til deres ører og begynde at hviske volapyk i en langsom stemme, når man finder dem begynder at røre, køre til din seng og foregiver at sove. Se dem komme op, kig rundt og spekulerer på, hvad der skete! Det er soooo meget sjovt. Men sørg for at de ikke fange dig. Du kunne prøve det igen, når de falder i søvn, og derefter høre dem relatere skræmmende hændelse sørger det morgenen efter. Eller hvis de fanger dig vågen, kan du lade det samme skete for dig! Ren ondskab glæde!
Eller du kan male dit ansigt virkeligt skrigende i lyse farver og derefter vågne en ven op og se ham freak ud!
Skræmmende Face, som kun vil tage arbejde og kræver nogle færdigheder. Tegn et rigtigt skræmmende ansigt på spejlet med vaskbare kuglepenne eller stikke en skræmmende billede der. Så mens partiet, sprøjte juice eller sådan noget uskadeligt som det i en eller andens øjne … undskyld voldsomt, fortæller derefter at holde deres øjne lukkede og føre dem til håndvasken. Så vent tilbage og se drama. Dette er hvad der skal ske. De vasker deres ansigt, og når de endelig åbne deres øjne, vil de stå ansigt til ansigt med den skræmmende masken? Hvis du er heldig du får et skrig ud af dem.
Kom ind i min verden!; Denne ene sker som regel på alle søvn parter – spøgelseshistorie session. Men her er den twist, få en ven i på denne ene. Genskab den perfekte ramme. AC på fuld udblæsning, lys off, lommelygter på. Derefter få alle jeres venner i en cirkel og begynde at fortælle en virkelig skræmmende spøgelseshistorie. I slutningen, når du er venner helt ind til det, få en ven eller forælder til langsomt at komme og placere deres hånd på en pige / dreng dér eller hviske langsomt i deres øre … Det vil skræmme the sønder af dem, og den efterfølgende skrig vil skræmme de andre der. I det hele taget, en god dag!
Anden Slumber Party Pranks
Disse er nogle almindelige slummer part drengestreger, men det virker lige så godt. ; Få en masse vækkeure med virkelig underligt alarm buzzere. Derefter satte dem op på mærkelig time om natten, og lad dem ringe. Her er hvordan du kan sætte en twist til det. Zero ind på ett ven og binde hende håndleddene op mens hun sover, derefter når alarmen urene fingerringe armbåndsure det sjove! ; Hæld barberskum på en andens håndflade, mens de sover. Så kildre deres næse og se dem splatter deres ansigt, når de prøver at ridse det. ; Læs mere på:; Pranks at trække på venner, Hillarious Pranks; Var det ikke sjovt! Var de ikke nogle gode drengestreger at spille? Jeg vædde selv om du ikke havde En planlagt fest, kan du ønsker at planlægge en nu til at prøve disse virkelig sjove, skræmmende, fjollet, betyder fest drengestreger? Hvem stopper dig? Go Plan og fest hårdt … derefter grine hårdere! Have det sjovt!

Laser Tattoo Side Effects
Papyrus Plant
Sommerhus Style rhus
Monokel Lens Udskiftning
Tiger Lily Flower
Hvad Piger Kig i Guys
Jødisk Bryllup Traditioner
Tung Oil Ansøgning
Hydroponiske Næringsstoffer
Dating Regler for piger
Vittige kommentarer