Påske Kranse

Kommer foråret og jolliest fejringen af ??påske begynder. Denne ferie, folk elsker at byde gæsterne ind i deres huse for at dele deres glæder og jubel. En af de største måder at åbne din døre for dine nærmeste og kære dem er at dekorere din hoveddør med smukt opsat påske kranse. At gøre dem kan ikke se så dejligt nemt, som det rent faktisk er. Påsken er en af ??de mest guddommelige festival for de kristne i hele verden, som den fejrer Jesu Kristi opstandelse efter at han blev korsfæstet. Påskeharer er medfødt sammenflettet med påske festlighederne, som dens foreninger går tilbage til festivalen i foråret Goddess Eastra eller Ostra der mentes at være personificeret som en kanin. Da oprindelsen af ??Påsken har links til forårssæsonen og dens guddom, dens ikke så mærkeligt at påsken kranse er lavet for at mindes blomsterforekomster og pastorale skønhed omverden.
Påske Kranse Idéer
Sammen med påske kranse og kaniner, er en anden symbol på påske påske æg, som repræsenterer frugtbarhed forår. Disse er dekoreret med forskellige farver og pyntet til at forbedre festlighederne og minde os om folklores forbundet med det. Da påske kranse er en af ??de må have ting i påsken, derfor er du nødt til at tage nogle problemer og gøre håndlavede påske kranse selv. Selv om kunstig eller plast kranse er tilgængelige på markedet, da det er en hyldest til foråret og Jesu opstandelse, noget mindre end de virkelige blomster eller din egen oprettelse, bør ikke nok.
Hvordan man laver Bunny påske Kranse
Hvis du har børn derhjemme eller små gæster kommer til jeres hus til middag, og derefter byde dem velkommen med en bunny påske krans ville være sjovt, da de blot vil elske dig for det. Bunny påske Kranse problemfri at gøre og er et sjovt projekt at udføre hjemme hos din familie.
Nødvendige materialer; Wire bøjle, Betræk tråd, bånd, saks, udligning, Needle, Bunnies, Procedure, først og fremmest skåret ud netting stoffet i 8 x 24 tommer strimler. Bøje ledningen knagerække med form en cirkel. Dække ruhåret pels med stof med et snit netting bånd og derefter er det søm op med nål og tråd. Gentage, at med hver strip, du har klippet, indtil du får en dejlig og tyk krans. Nu binder en rødt bånd (Det kan være enhver farve efter eget valg) i en bue på krans. Når du er færdig med denne, pin up sød bunny dukker til krans. Your bunny påske krans er klar.
Hvordan man laver Floral påske Kranse
Alle gode ting i livet er gratis eller deromkring de siger. Hvis det ikke er så, ikke ærgre som du kan gøre blomsterdekorationer påske kranse med minimale omkostninger. Så hvis du er klar at spare op, så afkald opbevares købt påske kranse kunne være god idé. Bare følg disse trin for at gøre en simpel men smuk blomst påske kranse.
Nødvendige materialer; Vinplanter skæring med blade, bidetang eller en saks, lim, blomster; båndet, Procedure, Find vin stiklinger med blade til basen. Vin stiklinger burde være nok for en 8 x 12 tommer diameter krans. Form en cirkel med vin stiklinger, til at slutte vin stykker med hinanden, kan du bare binde det op. Når du har store, tykke cirkulære krans, binde op resterende vin på tværs vin kransen, således at det strammere og kompakt. Nu blomsterne skal skæres i små fra deres stilke. Samtidig med at købe blomsterne, skal du sørge for blomsterne se godt sammen. Binde en lille gruppe blomster fast og begynder knytter det til kransen med lim og langt bedre, hvis du steadfastly kan holde det med vin stiklinger. Ligeledes stick andre blomst grupper i krans i mønstret for du kan lide. Til sidst, binder store, søde sløjfe på krans og bratsch! Din blomsterbestilling påske krans er færdig.
Læs mere på:; påske Basket Ideer; påske Gaveideer; påske bordpynt, En af de mest fantastiske ting om påske kranse er, at de ser så smuk og indbydende, at du ikke ville være i stand tage øjnene fra dem endnu mere så hvis skaberen af ??påske Kransen er ingen anden end dig. Derfor ikke vige tilbage fra at påske kranse i denne sæson og har en sjov med din familie.

Bad Brændstof Pumpe Relæ Symptomer
Tanning Tips
Hardwood Floor Reparation
Fransk Etiquette
Dekorative Flasker
Populære Bryllup Farver
Demi permanent hårfarve
Værelse Farveskemaer
Updos til bryllupper
Asian Inspireret Soveværelse
Fransk Braid Styles