Pastelfarver

Den klare blå farve af havet, den friske grønne farve af bladene, de røde, gule, lilla farver med blomster og den orange fra frugter. Der er så mange farver i naturen, som gør livet smukt og farverigt. Mennesket har altid elsket at opdage og skabe nye farverne fra de grundlæggende 7 nuancer af regnbuen, og er ganske vellykket i at gøre det. Men den måde han har gjort disse farver er en meget interessant opdagelse. Tidligere, blomster og frugter var de eneste medium at gøre farve, men idag disse farver kan findes i form kendt som pastel. Det primært består af et rent pigment i den form af et pulver og et bindemiddel at holde det sammen. Disse pigmenter, der anvendes i pastelfarver er dem, der anvendes i hver art medie som olie-maling og akvareller. Men den brugte bindemiddel er en neutral nuance, der er af lav mætning og dermed binder godt med pigmenter. These pastel art farver normalt kommer i form af stænger eller farveblyanter og er lavet i 12 til så mange som 95 nuancer. Tag et kig på, hvad er de forskellige farver der findes i denne farverige pastel ganen.
Hvad er pastelfarver?
Pastelfarver er defineret som de lyse og mørke nuancer af enhver farve fundet i form af stænger eller farveblyanter, der er lavet med kombinationen af ??en farve pigment og et bindemiddel. You kan har du own indsamling af disse pastelfarver farveblyanter efterhånden som de alle mulige nuancer af VIBGYOR. These have klassifikationer som kolde og varme farver i disse basale 7 og hvert af disse 7 farver er tre former i dem dvs. farvetonen, lys og mørke i hver farve. Det er ganske utænkeligt, hvordan mange farver, kan kommer ud af denne kombination, men dem, der findes er meget attraktive. Der er fire pastelfarver typer, som vi vil henvise til i de følgende punkter, nemlig, midten tone, nuancen farver, lyse og mørke farver. Mere om pastel malerier og regnbuens farver i orden.
Mid Tone pastelfarver; These pastel farver er ofte betragtes som grundlæggende eller rå farver, af hvilke yderligere kombination, og nuancer er lavet. Som nævnt ovenfor er disse midten tone farver har den kolde og varme former for pasteller og har omkring 10 grundfarver. Disse er som følger
Varm rød: Permanent rød, skarlagen, valmuer rød; Kolde rød: Carmine, Crimson, krap rød, orange: Mid og permanent orange, Cold gult: Citrongule; Varm grøn: Faste og phthaloblå grøn, kolde grønne: Aquamarine, krikand, Varm blå: Fransk ultramarin, dyb ultramarin, kolde blå: Cerulean blå, turkis, Warm violet: Rød violet; Kolde violet: Ultramarin violet eller blå violet; Disse 10 grundlæggende midten tone farver er alt hvad du behøver at flytte på din farve farver. Mere om, hvad er de primære farver.
Tint pastelfarver; Disse farver er yderligere ændret fra hvert af de basisprodukter 10 pastelfarver du har. Hver af disse mid farvetoner nu er fordelt på 6 farve nuancer individuelt, for eksempel hvis man tænker på de 6 nuancen nuancer kolde blå, så det første vil blive Turkis 1, som er den mørkeste og Turquoise 6 er den letteste af nuancen farverne . Ligeledes alle 10 grundfarverne have deres 6 nuancer fra mørk til lys og er nummereret hhv. These pastel farver er skabt med en kombination af midt tone farvepigmenter og er holdt sammen med bindemidler fulgt i de pasteller.
De lyse og mørke pastelfarver, Svarende til nuancer, de 10 grundlæggende varme og kolde midt tone farverne har deres lyse og mørke skygger. Under henvisning til ovennævnte varm og kold farve listen, hver farve undtagen to har deres lyse og mørke nuancer. Orange er dog kun lyset nuancer, og det gør koldt gult. Eftersom der ikke er mørkere nuancer i disse, bliver de brugt i deres naturlige form. Jo mørkere nuance af orange er varm rød og mørkere nuance af gul orange, de er derfor bedst bruges oprindeligt.
Andre farver; Der er nogle andre farver, der er kombinationen af ??sort og hvid med midttoner at give helt anderledes og unikke pasteller. Også kaldet jordfarver de er, kolde jord brun, guld okker, brændt sienna, rå umbra, Caput Moruum, indisk rød og Mars violet. Også de har deres nuancer, lyse og mørke nuancer som sædvanlig. Bortset fra disse en blanding af sort og hvid giver dig en anden unik farve kaldet grå hvilket kan have, neutral, varm og kold grå (Davy’s eller musegrå) og (Payne’s eller blå grå). Mere om populære maling farver.
Der er mange flere pastelfarver som bliver opdaget hver eneste dag, og dem, der er nævnt i ovenstående artikel er blot nogle få af dem. Gud er for ikke som en sort og hvid verden, og dermed gjorde han farver, så nyd dem og føle sig fri til at tilføje nogle flere til min liste.

Bedste Dato Idéer
Dæk Justering Omkostninger
Meningsfuld ordsprog
Origami Flower
Hippie brudekjoler
Vinyl plankegulve
Baby Shower Cake Ordlyd
Tribal Neck Tatoveringer
Red Carpet Hairstyles
Engel trompet Flower
Binde en Windsor Knude