Peach Tree Care

Fersken træ er en løvfældende træarter berømt for sine spiselige saftige frugter kendt under samme navn. Dens videnskabelige navn er Prunus persica. Native til Kina, i dag Træet dyrkes i forskellige lande i verden, herunder Iran, Frankrig, Spanien, Italien og Grækenland. For nylig er træarter også blevet indført i Nordamerika og Australien. Hvis du er fra disse regioner, kan du sagtens vokse fersken i din egen baghave ved at henvise til de oplysninger om fersken træpleje nedenfor.
Peach Tree Krav; Før vi går over til fersken træ pleje, lad os prøve at forstå de forskellige krav af denne art for så vidt angår faktorer som jord, temperatur osv berørt. , For at vokse fersken, ideelt du har brug for loam eller ler loam jord, med en pH indhold på omkring 6,5. For det andet bør det lette ordentlig dræning af vandet, da vand logge ofte resulterer i forrådnelse af rødder, især for voksende træer. ; Peaches kræver rigeligt varme kan modnes, hvilket betyder den gennemsnitlige middeltemperatur i området om sommeren, bør omkring 20 ° C og 30 ° C. ; Selv om disse træer kan tåle en temperatur på omkring -25 ° C og -30 ° C, knopperne tendens at blive berørt ved denne temperatur, hvilket igen påvirker producere, der følger. ; Spring fastfrysningen er endnu en hindring, når det kommer til fersken træ pleje. Disse træer blomstrer i det tidlige forår, og enhver fald i temperaturer under -4 ° C tendens til at dræbe disse blomster. ; Andre krav til en ordentlig vækst i fersken omfatte regelmæssig vanding og brug af gødning, som begge er af enorm betydning. , På grund af denne lange liste over krav, fersken ofte vokse i en begrænset sortiment hele verden.
Peach Tree Care, der er nævnt nedenfor findes forskellige plantning og pleje tips til ferskentræer, der fremhæver de ting, du skal gøre lige fra det øjeblik, du planter den til det øjeblik det begynder bærer frugt. ; Tidlig vinter er det bedste tidspunkt at plante fersken, da dette giver rødderne tid nok til at fastlægge og fastholde nye vækst i foråret. ; Før plantning en fersken træ til unge, bør du helst blød sine rødder i vand i et par timer. ; Området du vælger at plante træet bør modtage sollys i overflod, helst hele dagen. ; Valg et område med en fri strøm af luft er altid en fordel, da dette vil sikre, at den kolde luft ikke kommer akkumuleret i de omgivelser under frostklare nætter. : Når grave hullet planten det unge træ, sørg for at den er stor nok til rumme rødderne af unge træer komfortabelt. ; I vil også sørge for, at du vand planten regelmæssigt, nemlig en af ??de grundlæggende krav til fersken træ pleje. Mængden og hyppigheden af ??vanding bør forhøjes lige før høst sæsonen for at få en bedre høst. , Du kan bruge gødning samt gødning for at sikre, at træet får de nødvendige næringsstoffer. Gødning kan anvendes regelmæssigt, mens gødning bør anvendes en gang imellem, helst i løbet af efteråret. ; Ideelt set skal du beskære det træ ved starten af ??foråret, samt i hele vækstsæsonen. Dette er i virkeligheden en af ??de vigtigste aspekter af dværg fersken træpleje. Læs mere om beskæring ferskentræer. , Til tider, kan du bemærke, at høsten er langt mere end forventet. Under sådanne omstændigheder bør du helst reducere deres antal som en stor høst vil betyde kompromis i kvalitet. ; Det var kort information om hvordan man dyrker og pleje en fersken træ. Når du forstå disse grundlæggende i fersken træpleje og sætte dem til at bruge, er du forpligtet til at blive belønnet med en ordentlig høst. Og ja, så glem ikke at ferskner smager bedst den dag, de er plukket, som opbevarer eller køle dem bare hæmmer deres smag.

Ice Dam Fjernelse
Påfugl Tattoo
Feminin Tatoveringer
Træ farvningsteknikker
Dæk Justering Omkostninger
Origami Flower
Fred Opret Tattoo Design
Stevia Plant
Pick Up Lines, der er sjove
Mulle Haircut
Kræft Tatoveringer