Pessimisme vs Optimisme

Pessimisme i intellektet, optimisme viljen – Antonio Gramsci.
Når det udsættes for et glas halvt fyldt med vand, pessimisterne er mere tilbøjelige til at henvise til det som en »halv tomt glas ‘, mens optimisterne er mere tilbøjelige til at henvise til det som en» halvt fyldt glas «. Dette er blot et af flere punkter sondring i pessimisme vs optimisme sammenligning. Pessimisme og optimisme er to sider af samme mønt, og overskydende af enten i dit liv kan betyde en katastrofe for dig. Før vi går over til pessimisme versus optimisme, lad os få et kig på hver af disse individuelt.
Hvad er Pessimisme og Optimisme?
Hvorvidt pessimisme og optimisme er modsætninger af hinanden, har været genstand for debat sidst. Alt dette mens, blev det antaget, at pessimisterne og optimisterne stå på kant i form af tanke behandling. Imidlertid har nyere undersøgelser vist sig at være andet. Går gennem korte forklaring af nogen af ??disse begreber nedenfor vil hjælpe med at gøre dem mere klar.
Pessimisme, Udtrykket pessimisme, der stammer fra det latinske ord for værst – pessimus, er defineret som en sindstilstand, hvor en persons opfattelse af livet er overvejende præget af ‘negativitet’. Disse mennesker føler, at de er ansvarlige for alle de negative begivenheder sker med dem. I simple ord er pessimisterne hælder mod at fremhæve den negativitet i deres liv, uden at se noget positivt tegn, de kommer på tværs. Som vi nævnte i eksemplet ovenfor, en pessimist er mere sandsynligt, at henvise til et glas halvt fyldt med vand som »halv tom, (den negative side) i stedet for at henvise til det som» halv fuld «(positive side ). Læs mere om pessimisme og pessimister citater.
Optimisme, Optimisme, på den anden side, er en helt modsatte sindstilstand, er, hvor den person opfattelse om livet overvejende præget af ‘positivitet’. I psykologi er optimisme defineres som en stat på sindet, hvor en person er tilbøjelig til at tro, at chancerne for tingene fungerer i hans favør er meget mere end chancerne for ting der arbejder mod ham. Optimister tendens til at relatere alle de positive ting i livet med deres egen indsats. Deres synspunkt er altid tilbøjelig til lyse side af livet. Dette forklarer, hvorfor de henviser til en halv fyldt glas vand som »halv fuld” i stedet for »halvt tomt«. Læs mere om optimisme og citater om det.
Pessimisme vs Optimisme: En sammenligning
Den måde, hvorpå vi har en tendens til at ræsonnere spiller en afgørende rolle vores succes. En pessimist er mere tilbøjelige til at blive deprimeret som følge af forekomsten af ??en negativ begivenhed, der automatisk påvirker forskellige aspekter af sit liv, og i sidste ende hæmme hans succes.
Når en pessimist har nogle gode erfaringer, der er flere chancer for at han kan overse det samme, da han ikke vil være i stand til at komme overens med virkeligheden, at det godt er sket med ham på grund af hans egen indsats. På den anden side, når en optimist har nogle gode erfaringer vil ikke bare gøre ham glad, men vil også styrke sin indsats og bidrage til hans succes. Når det kommer til dårlig oplevelse selv, vil pessimist holdt sig ansvaret for turen til begivenheder, som igen vil vise sig at være et hårdt slag for hans moral. Optimisten på den anden side vil ignorere de dårlige erfaringer som en gang imellem affære, og selve denne kendsgerning vil gøre ham gå på jagt efter succes med mere beslutsomhed og entusiasme.
En anden forskel mellem pessimistiske og optimistiske personer er den måde de tager et notat af folks kritik. En pessimist er mere sandsynligt til at tage positive kritik i en negativ måde, og en optimist er mere sandsynligt at tage negativ kritik på en positiv måde. Når du kalder grim, vil en pessimist altid antage, at den opfattelse tilhører hele verden, mens optimisten vil afvise det som en individuel udtalelse.
Selvom sjælden, i nogle tilfælde kan være pessimistiske være en fordel i sig selv, og samtidig være optimistisk, kan være en ulempe. For eksempel er en pessimist forretningsmand mere tilbøjelige til at tage det værst tænkelige scenarie i betragtning, og tage nogle forholdsregler for at sikre, at han ikke er fanget uvidende nærmer katastrofe. En optimist forretningsmand er dog mere sandsynligt at antage, at intet ondt kan ske for ham, og fortsat være sorgløs, indtil problemer selv banker på døren. Dette fremhæver også, at det at være over-optimist kan stave problemer for dig.
Hvis du har fundet denne artikel interessant, bør du også gå gennem:; en lov om Pessimister; Beauty Parlor for sjælen – Optimisme; Selv går gennem pessimisme vs optimisme sammenligning kan give et billede, der begge er modsætninger af hinanden, eksperter ikke er enige om det. Undersøgelser har også vist, at der har mere af enten ikke nødvendigvis betyder, at du vil have mindre af det andet. Denne kendsgerning er også bakket op af psykologiske definitioner af pessimisme og optimisme, som fastslår, at de faktorer, der begge er helt forskellige. At tage det i betragtning, ville det være sikkert at sige, at nøglen til lykke ligger i midten, når det kommer til kampen om pessimisme versus optimisme.

Squeaky Gulve
Car Batteriudskiftning
Sukkerrør Plant
Exfoliator til sart hud
Origami Flower
Split Ends Hair
Penge Lagring Tips for universitetsstuderende
Rengøring lædermøbler
Helix Piercing
Bronzer Makeup
Påske Salmer