Pick Up Lines, der er sjove

Pick up lines er blot samtale startere, der hjælper at indlede en samtale med en fremmed. Men, sjove afhente linjer også tjene et andet formål omrøring interesse for den person ved at tilføje en smule krydderi og humor til den indledende samtale. Her er nogle gode pick up lines, der er sjovt.
Bedste Funny Pick Up Lines; Følgende er de mest populære søde sjove afhente linjer, der vil helt sikkert hjælpe dig indlede en samtale med en fremmed. , Du er en smuk pige, du har sikkert hørt alle de store pick up lines, så hvorfor gør du ikke bare fortælle mig dem, der arbejdede så vi kan komme forbi alt det? ; Kan jeg købe dig en drink, eller har du bare vil have penge? ; I har været en dårlig, dårlig pige / boy. Nu gå til mit værelse! ; Var det kanon brand, eller er det mit hjerte dunkende? (Casablanca), bedes hjælpe hjemløse. Tag mig med hjem. ; Lige siden jeg mødte dig, du har boet i mit hjerte uden at betale nogen leje. ; Du er som en slik bar, halv sød og halv nødder. ; Jeg kæmper trangen til at gøre dig den lykkeligste kvinde på jorden i aften. , Hey, hvor skal du hen? Startside Du ikke bare gonna efterlade mig her som dette, er du? ; Det er ikke min skyld jeg faldt i kærlighed. Du er den, der udløste mig! , Jeg ved, at jeg ser godt ud og jeg kan se, at i øjet, jeg ikke bebrejde dig! , Jeg er afhængig af ja, og jeg er allergiske over for nogen. Så hvad er det gonna være? ; Funny Pick Up Lines for Girls bruge på Guys, det er en misforståelse, at kun fyre behov pick up lines for at tale med pigerne, det vice versa er også sandt. Følgende er pick up lines, der er sjovt for piger at bruge på fyrene. ; Du minder mig om en magnet, fordi du tiltrækker mig herovre. ; Hvis jeg kæledyr jer, vil du følge mig hjem? ; Var du i spejdere? Fordi du har bundet mit hjerte i en knude! ; Det er min fødselsdag i dag! Hvad med en fødselsdag kys? ; Du behøver ikke bilnøgler at køre mig skør. ; Please Don’t Go ellers jeg bliver nødt til at gøre en rapport til politiet, u stjal mit hjerte! ; Læs mere på:; Afhentning Lines Brug på Guys, Pick Up Lines for Girls; Funny Pick Up Lines for fyre at bruge på piger, Her er lidt flere sjove pick up lines at bruge for at komme til snakke med piger. ; Du er varmere end en bunsenbrænder sat til fuld kraft. ; Er jeg sød nok endnu? Eller har du brug for mere til at drikke? ; Ser ud til vi er sent. For det der Til middag. , Hej, (navn). Din mor kunne ikke gøre det i eftermiddag, hun bad mig om at samle dig op og tage dig hjem. Afsted! , Være unik og anderledes, bare sige ja! , Du ved, dit hår og min pude er perfekt farve koordineret? , Du er en 9,99999999. Du ville være en perfekt 10, hvis du var med mig! , Hey baby, skal du være lyskontakt, fordi hver gang jeg ser dig, du tænder mig! ; Læs mere på:; Afhentning Lines for fyre, Pick Up Lines for Mænd; Det er blandt afhente linier, der er sjove og som vil hjælpe dig finde en samtale med en fyr / gal, som kan føre til et langvarigt forhold. Held og lykke!

Trimning en Beard
Træ farvningsteknikker
Tør Shampoo
Black Light Tatoveringer
Pæon Blomster
Elbow Tattoo Design
Fix Squeaky Gulve
Echinacea Plant
Monokel Lens Udskiftning
Skilsmisse Sorg
Sjove ting at sige