Pimpsten Rengøring

Pimpsten er et must-to-have husstand element, der er nyttige for fødderne pleje og alle typer af rengøring. Det være sig hud peeling, pedicure eller at komme af hårde toilet pletter, pimpsten kommer til undsætning. Det er dybest set en vulkansk bjergart, dannet efter pludselige afkøling af ekstruderede lava. Og den iøjnefaldende porøsitet af denne rock skyldes bobler undslap ved størkning. Den meget porøse karakter, ru overflade, let og lav hårdhed pimpsten gøre det en fremragende post med flere anvendelser. Vide mere om pimpsten anvendelser.
Der er mange anvendelser af pimpsten som for pedicure, fjerne døde hudceller ved blot at gnide dine fødder med det; for at rense toilet ringe eller fliser pletter, skal du bruge pimpsten til at skrubbe de misfarvede områder. Det er også bedst bruges til at rense meldug og skimmel fra gamle mure. Næsten alle af os ved, hvordan man bruger en pimpsten, men ikke om pimpsten rengøring. I de fleste af de gange, vi ender med at købe et nyt stykke,. Når der er aflejring af snavs på overflade huller af den eksisterende pimpsten Rul ned for at finde nyttige tips til rengøring pimpsten.
Hvordan at rengøre en pimpsten?
Hvis du bruger pimpsten til fødder eller toiletter på regelmæssig basis, du måske har set aflejring af snavs, sæbe og vaskemiddel stoffer i porer eller brud. Disse hæmmer effektiviteten af ??pimpsten i rengøringsmidler projekter. Den praktiske løsning til at genoprette landets porøse natur er at rense den. Og tro mig, vil din pimpsten har samme abrasiveness som en helt ny en. Nævnt nedenfor er nogle metoder til rengøring pimpsten, som du kan prøve:
Simple Børstning: Børstning pimpsten med en almindelig børste er den enkleste måde at slippe af med restprodukter, der deponeres i porøse overflade. Scrub mere over porerne, at fordrive partiklerne. Du kan praksis pimpsten rensemetode før dyppe den i vand, dvs en tør overflade.
Med varmt vand: Dette gælder, hvis du er rengøring pimpsten efter hver brug. Som du er færdig med din pedicure session eller hovedrengøring projekt, hold pimpsten under en varm vand rindende og skyl grundigt. Du kan bruge en gammel tandbørste til at rense stædig indskud. Tillad pimpsten til at tørre efter rengøring.
Tøjvask Rengøring: Pimpsten rengøring på denne måde er meget nemt og resultatet er virkelig imponerende. Hvad du kan gøre, er at putte pimpsten (skal rengøres) i en sok eller pudebetræk og kaste i vaskemaskinen. Eller andet, kan du sætte pimpsten i en opvaskemaskine. Tilføj rengøringsmiddel, som du normalt gør for rengøring tøj og retter. Tænd maskinen og med en cyklus, vil du få en ren pimpsten.
Rengøring med sæbe: Fyld en lille spand med varmt vand og tilsæt vask sæbe. Rør godt rundt og agitere sæbeopløsning. Tilføj pimpsten og lad gerne, at i 10-15 minutter. Det varme vand og sæbe vil løsne snavs fra brud. Lys børste pimpsten er tilstrækkelig til at rense den. Glem ikke at tørre pimpsten før brug.
Brug Bleach: Pimpsten rengøring med blegemiddel er også en god måde at fordrive urenheder, vedhængende jord. Tag en lille gryde, fyld vand til et niveau indtil du kan dyppe pimpsten. Bring vand til en kogepunktet og tilsættes 2-3 spsk blegemiddel. Sted pimpsten i gryden og fortsætter med at koge i 7-8 minutter. Kast vand og tør pimpsten.
Du kan finde sorter af pimpsten i form af farve og størrelse. På trods af sin brede programmer, er det meget billigt, med den regelmæssige stykker koster et par bukke. Dette er den vigtigste årsag til, at vi er så glade for at købe nye pimpsten, snarere end rense dem. Som du allerede kender pimpsten rengøring, giver en tanke om at genbruge den nuværende, i stedet for at købe et stykke.

Vand Cooler Reparation
Bil Vedligeholdelsesskema
Faucet Håndtag Reparation
Lavere Mave Tatoveringer
Pool Liner Reparation
Våddragter til mænd
Hawaiian Tema Party
Bedste Økologisk Shampoo
Fødselsdagskort Beskeder
Bedste Dry Shampoo
Indsugningsmanifold Leak Symptomer